Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 27
Laura Ioana spune:
Didialex pot sa-ti spun ca am o prietena care a nascut la 32 de saptamani si are o fetita de 1 an jumatate, deja. A nascut prematur, fara veste si nu a facut injectiile alea, dar au tinut fetita la incubator la Iasi si dupa 6 sapt a fost acasa cu fetita. Multa sanatate prietenei tale si tin pumnii sa fie bine bebe (stiu ca dupa ce incepe sa piarda lichid ar trebui sa nasca, ptc nu mai e steril mediul in care sta copilasul.
Mirelush am stat de nebuna treaza, nu ca voiam sa fac dulapurile Alea le-am facut ca pierdeam timpul in pat incercand sa adorm si doar ma enervam si ma dureau okii de la cat i-am tinut stransi Am baut aseara Pepsi si de asta am avut insomnie. Si cand am reusit sa adorm, pe la 4 si ceva, m-am trezit de o mie de ori ca visam si eram agitata (am visat 2 copilasi orfani caer nu aveau nimic pt Craciun si-mi venea sa plang)!
Poze Laura
DidiAlex spune:
Am citit listuta de la inceput si am dedus ca singura din Arad ar fi Chantal. I-am scris PM si mail. Sper sa nu fi abuzat.
Blueeyes2003 multumesc mult, sper sa fie cu folos si bb mik sa fie pe maini buna.
Nana, din pacate, Cristiana e in Arad, Romania si Chantal e experintza vie a nepasarii medicilor.
Edit: Am scris mesajul concomitent cu Laura.
Da, si io am credintza ca va fi bine dar pana nu vede parleazul sarit ....
elaa spune:
Laura, nashpa cu visele astea care nu te lasa sa dormi, de aia cred ca ar fi bine sa dai ceva de pomana la 2 copilasi, ca tot e Craciunul
blueeyes2003 spune:
DidiAlex tinem pumnii stransi pentru Cristina!Doamne ajuta sa fie bine si bebe si ea!
Laura si eu cred ca este bine sa dai ceva de pomana unor copilasi(sunt convinsa ca te-ai gandit deja la asta)
Va
CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE!
CRACIUN FERICIT!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
Michelle81 spune:
Nana Motoc,Blueeyes,Laura Ioana,Pepsi,Msemcu-va multumesc pentru cuvintele voastre!Da cred ca aveti dreptate poate ca nu stia ce mi s-a intamplat;daca nu am mai avut contact cu nimeni acum cred ca sunt cateva persoane cunoscute care nu sunt informate de ceea ce mi s-a intamplat!Of atat este de dureros!Dar fetelor as stiti ca-mi doresc un copilas atat de mult!Poate in doi ani ma gandesc sa incerc din nou desi frica este si va fii enorma,mai ales ca doctorul nu ne-a garantat ca va fii totul in regula cu urmatoarea sarcina.vroiam sa va intreb daca cunoasteti un caz asemanator cu al meu,pe cineva care a pierdut un copilas cu hidrocefalie si apoi a adus pe lume un copil sanatos!atat mi-este de frica mai ales ca nu cunosc cauzele care au dus la boala fetitei...Care ar fi putut fi cauza pt ca dupa cum v-am spus genetic nu este!atunci?Stiti,odata doctorul m-a intrebat daca iau medicamente sau droguri???O Doamne!Nu stiu cum m-a putut intreba asa ceva cand eu nici cafea nu am pus in gura pe parcursul sarcinii...
Vivela spune:
Fetelor, multumesc ca ati intrebat de mine, eu fac bine, batzu' al dilea s-a mai inrosit. Acu stau sa ma gandesc ca a iesit cam repede pozitiv (in ziua a 26-a), data trecuta abia in ziua CM-ului am vazut a doua liniuta usor palida. Sper sa fie de bine.
Simptome nu am inca (si nici nu le duc dorul), decat usoare dureri de sani.
Apropo de vise, in noapte de dinaintea testului am visat ca tineam in brate un bebe si eram cam speriata, nu stiam ce sa fac cu el, ii dadeam ceai cu lingurita , si el bea saracu, chiar ii placea, mi se parea si mie ciudat dar nu stiam in vis ce altceva sa-i dau. Si la un moment dat mi-a zis el sa-l pun la san, si atunci mi-am zis ca ce fraiera sunt, nici nu mi-am dat seama ca asa trebuie. M-am trezit cam tulburata dupa visul asta, chiar ma gandeam daca o sa ma descurc cu un copil .
Va pup, ma cheama datoria .
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://bd.lilypie.com/5Q2D0.png
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Nana sa prestezi linistita ca trebuie sa vina bebe cat mai curand.Eu sunt bine,mersi de intrebare,astept sa treaca zilele mai repede sa vina vremea de test,am prestat si acum astept rezultatul.Presimt ca vom merge impreuna la Odisee sa nu o lasam singura pe Gabi.Tu ce zodie esti?
Doamne ce bine ar fi, Mirelush.
Eu sunt in zodia Scorpionului si-s tare mandra de asta.
Multumesc din suflet pentru raspunsul dat Flaviei.
Pe mine m-a ferit Dumnezeu pana acum de o sarcina pierduta, cred ca am fost eu mai norocoasa decat voi, insa aici sunt atat d emulte fete dragi mie, de care m-am atasat si la care tin foarte mult, incat nu ma pot dezlipi de voi. Am plans si am suferit in acelasi timp cu voi, chiar daca nu am scris. Am incercat d emai multe ori sa ma inscriu la Aspirante optimiste, dar de fiecare data erau deja formate bisericute si daca scriam un mesaj nu faceam altceva decat un frumos monolog. Asa ca am renuntat.
De data asta am gasit fete sufletiste, gata oricand sa ma ajute cu o informatie, carora lemultumesc si de care m-am atasat foarte tare.
Va multumesc, ma opresc aici ca ma apuca , asa sunt eu, mai sensibila.
Va pup si va imbratisez cu mult drag si va multumesc pentru ca existati si ptr ca mi-ati intins o mana calda si m-ati acceptat in randul vostru!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
arghirmonica spune:
Fetelor eu mai trec din cand in cand pe la voi....am aici o colega de odisee si inca o draguta de fata..,pe celelalte nu va stiu ,oricum am intrat sa va doresc Craciun Fericit,multa sanatate si sa va aduca Doamne Doamne bebele multdorit.
Sa stiti ca la rubrica voastra gasesc multa intelegere,afectiune si o atmosfera de prietenie ceea ce nu pot sa spun despre alte rubrici de pe DC.
Asta e la suferinta si greutati se vad prietenii adevarati
De abea astept sa va vad pe toate cu DOUA LINII.
Cristina Ana tu?
Monica
Happiness_4_us spune:
Monica, Cristina Ana este deja , are 7 saptamani. Tare ne-am mai bucurat pentru ea.
Si apropo de ce spuneai, cred ca fiecare isi gaseste locul acolo unde se simte ca e el si unde este primit cu bratele deschise. Te asteptam cu mult drag s amai treci pe la noi.
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Michelle81 spune:
Stau si ma gandesc:cineva sau ceva trebuie sa fie"vinovat"de boala fetitei mele.Asa din senin nu poate aparea aceasta boala.Poate am facut eu ceva gresit pe parcursul sarcinii,desi m-am informat atat si am crezut ca fac totul "ca la carte"...