Durerea unei pierderi de sarcina (11)
Raspunsuri - Pagina 28
Michelle81 spune:
Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura!CRACIUN FERICIT VA DORESC FETELOR!
blueeyes2003 spune:
Gabi ma bucur ca esti bine,stai linistita ca sigur te vei descurca cu copilul,vin toate de la sine.Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!Bafta!
Nana ma bucur ca te simti bine printre noi si sper sa nu treci niciodata prin aceasta durere,nici tu si nici alte fete,pentru ca nimeni nu merita sa piarda un copilas indiferent cat de mult ar fi gresit.Daca te apripoii de periada fertila iti urez spor la prestat!
Michelle multumim pentru rugaciune!Craciun Fericit si tie si sa dea Dumnezeu sa-ti gasesti linistea sufleteasca!Ce mult ma bucur sa aud ca iti doresti din nou un copilas!Nu te mai gandi ca a fost vina ta,sunt sigura ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-ti salva fetita.
Monica multumim de urari,si tu sa ai un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
Flavia, Ileana, Cristina, Laura,Mari va pe toate!
CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE!
CRACIUN FERICIT!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
Michelle, draga de ea, se gandeste mereu la noi. Iti multumesc din inima pentru aceste frumoase si emotionante cuvinte, pentru aceste urari spuse cu atat d emult suflet. Ai un suflet mare si o sa vezi ca DD va avea grija de tine. Ai incredere.
Mirelush, perioada mea fertila incepe de azi, drept pentru care diseara am treaba. Hi hi hi. Pentru ca sambata, cand sunt la ovulatie, suntem pe drum, o sa muncesc din greu zilele astea. Pe urma astept cumintzica darul meu d ela mos. Pupici si ma gandesc la tine, ca stiu ca tu il vei primi inaintea mea.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Nana spor la prestat! Sa dea DD sa se prinda bebe!
CRACIUN FERICIT!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!
cristina_ana spune:
Nana, spor la prestat!!!! Iti doresc din suflet ca in ziua de Craciun sa ai deja un bebe mic-mic in burtica, care sa stea acolo pana la termen si sa cresca mare si frumos.
Mari, offff, ce te mai tin doctorii astia in suspans. Dar macar ti-au mai facut vreo ecografie, sa-ti mai vezi si tu comorile? Poate ne mai pui si noua poze, sa-i vedem si noi pe cei mici, ca tare draguti trebuie sa fie ei!!!
Michelle, asemenea intrebari din partea oamenilor sunt inevitabile. Si eu am avut parte de ele din plin. Cind m-am intors la serviciu dupa nastere, aproape toti clientii mei m-au intrebat ce-mi face bebele, m-au felicitat, etc...., si apoi le spuneam ce s-a intimplat si ii vedeam cum se schimba la fata si nu mai stiau ce sa-mi zica. Asta e, nu o fac cu rea intentie, e dureros, stiu, si eu plangeam dupa aceea, dar nu aveam ce face. Sa nu te mai invinovatesti niciodata pentru ce s-a intimplat, TU NU AI NICI O VINA. Am citit la mamicute cit te-ai chinuit in perioada aceea, stiu ca ai facut tot ce e omeneste posibil ca sa fie bine, dar trebuie sa accepti ca uneori pur si simplu nu depinde de noi. Poate ca exista undeva un destin si nu avem cum sa-l ocolim. Ma bucur ca ai inceput sa-ti doresti un nou bebe. Ai sa vezi ca pe masura ce trece timpul o sa te convingi ca singura cale pentru a-ti alina cit de cit durerea este o noua sarcina. Riscuri bineinteles ca exista, si eu stau cu inima strinsa, dar nu aveam alta cale. Nu pot decit sa sper ca de data asta o sa am noroc.
Cristina, 7+
POZE
cristina_ana spune:
Arghirmonica, , eu am bebe mare in burtica, are deja aproape 8 saptamani!!!
Laura, sa stii ca ma bucur ca te-ai hotarat sa nu mai faci investigatiile alea. Tot timpul m-am mirat de ce ti le-o fi dat sa le faci. Parerea mea e ca te-ai fi chinuit degeaba, ca dupa cite am auzit eu, sunt cam dureroase. Lasa lucrurile asa cum sunt, si ai sa vezi ca bebe va veni cu siguranta.
Mirelush, nu faci tu un test de sarcina mai devreme? Asa, pe vineri, si promitem sa nu ii spunem nimic sotului tau, ca sa fie surpriza de Craciun. Ca eu de sambata pana marti sunt plecata la parintii mei la Braila, si nu o sa pot fii "alaturi de tine" cind ne dai vestea cea mare.
Vivela, nu te mai stresa, ca sigur e sarcina. Ce daca au aparut liniutele mai devreme? Poate ai gemeni si e hormonul mai puternic...
Flavia, dupa cum te stiu eu, cred ca o sa faci numai bunatati de Craciun, Acum, ca ti-au trecut greturile, o sa-ti priasca si tie sarbatorile. Eu sunt tot mai rau cu greturile, ma tot intreaba mama ca sa-mi faca de mancare si mie mi se intoarce stomacul pe dos numai cind aud cuvintul asta. Acum maninc de zor cozonaci, ca vad ca astia intra!!!!
Cristina, 7+
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina ma tenteaza sa fac un test dar ma gandesc prin ce am trecut luna trecuta si am fost tare dezamagita.Imi este tare teama de rezultatul negativ.Nu stiu...ma mai gandesc.Acum sunt de abia in Z21.Si eu plec din Bucuresti de sambata pana marti pe 26 si poate vin si cu vestea cea mare.Mersi ca te gandesti la mine.
Am vazut ca esti coleguta cu Vivela, s-a inscris la mamici de iulie-august.Ai grija de tine si de bebe!
CRACIUN FERICIT!
Mirela
Michelle81 spune:
Fetelor eu m-am certat cu sotul meu,simt ca nu ma intelege si parca imi doresc sa fiu SINGURA cu suferinta mea.I-am spus chiar ac mi-as dori sa ne despartim...de la moartea fetitei simt ca nu-l mai iubesc pe sot al fel...Plang si nu stiam cu cine sa vb si m-am gandit ca poate voi ma intelegeti...
andreea16 spune:
Dragele mele,
Eu nu v-am uitat, dar sper sa ma intelegeti ca am ajuns si eu acasa si mai mult umblu, asa ca nu prea am mai avut cand sa scriu. Dar voi stiti ca ma gandesc la voi si ca mi-e dor sa citesc ce mai scrieti.
Gabi, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!! Ce ma bucur pentru tine!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina ffff usoara!
Flavia, sper sa ai gura aurita si sa fie asa cum zici tu, sa ramanem luna aceasta. Oricum, merg la doctor, sa fac o ecografie si sa vad exact cand voi avea ovulatia.
Mirela, te rog sa nu cazi in nici o stare de tristete! Eu sper din tot sufletul sa se intample luna aceasta la tine si sa uiti de tristete definitiv. Astept vesti bune!
Nana, ce bine ca vii si tu acasa de sarbatori. Poate o sa avem toate parte de un cadou frumos de Craciun.Spor la prestat!
Ileana, imi pare rau ca nu poti face piftie. Dar sper sa ai parte de celelalte preparate traditionale de Craciun. O sa miste si bebe al tau, sunt sigura ca cat de currant o s ail simti, nu iti face griji. Cand mai mergi la eco?
Laura, ai mare dreptate. Degeaba facem atatea calcule si socoteli, tot cand va vrea Dumnezeu va veni copilasul mult asteptat. Saptamana trecuta, cand am fost la sora mea, am dat o fuga si pana la Sibiu, la o manastire de langa (Turnu Rosu), unde exista o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Se spune ca in special femeile care vor sa ramana insarcinate sa vina sa se roage acolo. Sora mea si prietena ei au fost amandoua in luna august, iar luna urmatoare erau insarcinate amandoua. M-am rugat si eu tare, tare, mai citesc si Acatistul Maicii Domnului si cred ca o sa ma ajute. Nu o sa imi pierd niciodata speranta.
Michelle, si pe mine m-a sunat un amic vechi, cu care nu mai vorbisem demult si m-a intrebat ce imi face copilul, ca stia ca sunt insarcinata acum un an…O sa mai auzi intrebari de acest fel, lumea e curioasa, stiu ca e greu sa raspunzi, dar incearca sa nu te afecteze, chiar daca e dificil.
Mari, iti tin pumnii stransi pentru maine. Sa ne scrii cum a fost cat de repede poti!
Pup toate fetele sufletiste de pe acest forum!
Andreea
blueeyes2003 spune:
Michelle imi pare rau ca te-ai certat cu sotul tau dar nu cred ca vrei sa te desparti de el,esti doar foarte suparate si simti ca nimeni nu intelege ceea ce simti.In aceste momente vrei sa fii singura,sa te izolezi de ceilalti dar sa stii ca de cele mai multe ori avem nevoie si de ajutorul persoanelor din jurul nostru.Nu te indeparta de sotul tau,sunt sigura ca doar impreuna vet putea trece mai usor peste aceasta durere.Fii tare si Dumnezeu va avea grija de tine.
Andreea ma bucr ca ai scris,nu mai stiam nimic de tine.Imi dau seama ca ai mult de colindat pe la toate rudele.Ce mult mi-as dori sa merg si eu la Sibiu,la icoana Maicii Domnului facatoare de minuni si sa ma rog sa-mi dea un bebe.Cu siguranta aceste rugaciuni or sa te ajute si in ianuarie o sa ne dai vestea cea mare! Mersi de incurajari!
Va
CRACIUN FERICIT!
Mirela