Durerea unei pierderi de sarcina (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura ma bucur ca ai luat aceasta hotarare! Felicitari! Din tot sufletul iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede si ai sa vezi ca de data asta va fi bine!Ai mare dreptate,daca Dumnezeu vrea sa ne dea un ingeras asa se va intampla,el stie cand este mai bine pentru noi!
Flavia multumesc de urari,sper sa fie bine!Ce bebe mare ai,15 saptamani!Iti doresc din toata inima sa ai o sarcina cat se poate de usoara in continuare!
Nana nu cred ca influenteaza antibioticele o eventuala sarcina,doar le-ai terminat si nici macar nu a inceput perioada fertila.Dar mai bine, sa fii sigura intreaba un medic.Bafta!
Cristina ce mai faci? Sper ca esti bine! Mi-a spus o pasarica,ca in curand va fi ziua ta,este adevarat?
Michelle stiu ca este dureros cand auzi astfel de lucruri dar anumite persoane nu o fac din rautate,probabil ca nu stia despre ce ti s-a intamplat si fara sa vrea te-a facut sa suferi!Cum spune si Laura,nu pune tot la inima!Pe mine ma enervau persoanele care ma priveau ca si cum eram dupa alta planeta.Ma compatimeau,se uitau la mine cu mila si-mi spuneau"lasa ca esti tanara si mai faci copii",imi venea sa-i strang de gat!
Gabi ce noutati mai ai?
Va pe toate!

CRACIUNUL APRINDE LUMINA DIN SUFLETELE NOASTRE!
CRACIUN FERICIT!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buhuhuuuu! N-am somn si fac curat in dulapuri! Am luat-o razna
Nana am vrut sa-ti spui si io, dar am uitat: n-are nica daca ai luat antibiotice, chiar se prinde bebe mai repede. Daca nici nu esti inca insarcinata n-are nici o treaba cu viitorul bebe (care se va prinde in perioada ta fertila).

Mirelush sper ca nu tragi chiulul de la "munci" Acusica asteptam o veste cu doo betze

Ce va invidiez ca dormiti

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, draga mea, primul impuls a fost sa te cert , dar apoi gindind mai la rece, mi-am zis mai a facut fata analize, si nu iese nimic, e ca nici astia nu au explicatii la tot. mult noroc, ca curaj este!merci de urari, da acusi sint la 20 saptamini....

mirelush, da, am ajuns la 15 saptamini, , merci de urari, si eu iti doresc o sarcina usoara, asa mai anticipat, ca vei fi gravi luna asta nu?cum e bebeul de 10 luni ce-i la tine in vizita?

mari, m-am gindit la voi 4 azi, abia astept sa te aud.

cristina, ce spune mirelush, e ziua ta?cind? cum mai esti?

gabi, ce faci, cum esti?

fetelor sintem 7 gravidute pe lista! incepe sa fie din ce in ce mai frumoasa.nana, nu te vad pe lista, de fapt nu sint toate fetele, e un motiv? va pup pe toate!

Flavia +15, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, va pup, dar nu e inca ziua mea. Adica e, dar abia pe 23 dec. Am vazut ca ati intrebat de mine si am intrat repede-repede, sa va zic ca sunt bine, doar ca atunci cind ajung acasa imi este ingrozitor de somn, si greata pe deasupra, asa incit nu mai sunt in stare sa mai scriu nimic, doar va citesc. Nici la mamicute nu am mai scris. Astept sa-mi revin din starea asta, ca deocamdata parca sunt o leguma. Nu mai am energie deloc. (mi-o ia simburelul, desi e numai asa, cit o fasolica, hi, hi!!!).
Imi pare rau ca nu pot sa va scriu mai mult, dar trebuie sa plec la serviciu!!!
O zi buna la toate!!!!

Cristina, 7+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, Laura, Mirelush din tot sufletul. Imi sunteti atat de drage si va iubesc atat de mult! Fetele mele sufletiste.
Multumesc mult ptr informatii, am luat penicilina ca si antibiotic, ptr ca eu sunt alergica la orice alt antibiotic si din ce mi-ai trimis tu Flavia, vad ca e ok cu penicilina.
Laurici, nici nu stii ce veste buna imi dai ca se prinde bebe mai usor dupa antibiotic. Doamne ajuta de ar fi asa! Stiam si eu ceva, dar nu am indraznit sa intreb, ma gandeam sa nu fi devenit eu paranoica.
Mirelush, o sa incerc cat sunt acasa in Romania, sa merg la un control la vechea mea dr ginecolog, poate aflu mai multe, desi aici medicii sunt excelenti, nu ma plang de asta, insa un sfat in plus, o parere, nu strica niciodata. Tu cum mai esti? Ai prestat cum trebuie? Haide ca am promis ca nu ne dam drumul la manutza. Incerc in continuare sa va tin strans pe toate si sa mergem toate la Odisee.
Michelle, iubita mea, nu mai pune la suflet ce spun oamenii. Sunt convinsa ca persoana respectiva te-a intrebat de burtica din respect si politetze, fara ca macar sa se gandeasca o clipa ca ai fi suferit o trauma. Incearca sa nu te mai consumi, stiu ca e foarte greu, dar poate reusesti. Asa sunt unii oameni. Si pe mine zilele trecute m-a sunat o "prietena", ca acum nu stiu ce sa mai cred, si cand stie ca eu ma chinui sa raman insarcinata si nu se prinde, se apucase sa imi povesteasca ce a facut ea la dr acum o saptamana, e gravida in 7 sapt o sarcina care a aparut pe nepregatite. Eu am tacut, am ascultat-o si dupa ce am inchis telefonul m-am pus pe jelit, nu am mai putut. Tare as vrea sa simt si eu sentimentul asta, ea habar n-are cat de bogata este.Incerc acum sa nu ma mai gandesc si sa imi canalizez energia si dragostea asupra finutzei mele, este fetita celei mai bune prietene a mea pe care am botezat-o noi in vara imediat dupa nunta, si pe care o iubesc ca si cand ar fi copilasul meu., pe care am vazut-o la ecograf ptr prima oara atat eu cat si mami, la 9 saptamani, cand statea ca in fotoliu, cu o manutza in guritza. Abia m-am abtinut sa nu plang atunci. Ma opresc aici ca ma apuca acum.
Te pup si te imbratisez cu mult, mult drag, Michelle. Fii puternica, sunt alaturi de tine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru gandurile bune! Nici nu stiti ce mult ma ajutati! Am depasit cu sprijinul vostru atatea momente grele, atatea frici si atatea griji!
Sa va pun la curent cu ceea ce mi s-a intamplat! M-am internat ieri dimineata si mi-au luat analizele, toate, dupa care a venit doctorita mea si m-a anuntat, ca din pacate nu imi poate face cerclajul nici ieri si nici astazi. Asa ca a ramas pentru joi dimineata. Mi-a dat bilet de voie si m-a lasat acasa, pana joi, la ora 8, cand revin in spital.
Am vorbit cu ea si mi-a spus ca obligatoriu ma tine in spital joi si vineri, posibil chiar pana sambata dimineata. Mai avem e negociat si plecarea mea de Craciun, ca eu as vrea sa plec la ai mei pentru Sarbatori si sunt vreo 200 de km pana acolo. Mi-a spus ca depinde totul de cum voi evolua, dar eu sper sa fie totul ok si sa pot pleca! Asa ca maine va fi marele eveniment si apoi vineri,sau sambata, intru sa va povestesc ce am mai facut!

Laura, ma bucur ca esti mai linistita! Sper ca vestile bune sa se opreasca si la tine! ca ai avut parte de prea mult eincercari! Sper ca D-zeu sa te ajute si sa ne anunti cat de curand ca esti gravi!

Mirelush, mmai avem o saptamana si facem testul? Aoleu, abia astept!! Sper sa vezi dublu si eu incep deja galeria !

Flavia, imi pare asa de bine sa te vad optimista si vesela! promit ca incerc sa te ajung si eu si sa mentin sus moralul!
Ileana, ai grija de tine! Nu te incerca sa faci mai multe decat e nevoie, ca treburile astea au asa un talent de a nu se mai termina niciodata!

Michelle, incearca sa nu pui la suflet! Intotdeauna exista o persoana care sa te intrebe ceva atat de nepotrivit incat ti se taie picioarele! Eu am patit-o cu unul din colegii de la munca, care m-a intrebat: gata, l-ai lasat pe ala micul acasa si ai venit la munca? M-am uitat siderata la el si nici nu am avut puterea de a s-ai spune decat "nu". Si atat! Incearca sa fii tare!

Nana, Cristina, Gabi, Chantal

Mari 14+

Mergi la inceput

Mari credeam ca deja ai facut cerclajul,dar nu-i nimic continuam sa te sustinem.Sa stii ca ne gandim la tine si sigur totul va fi bine.Poate iti va da totusi voie dr. sa mergi de sarbatori la ai tai.Sa-i pupi pe si din partea noastra!Da,eu mai am o saptamana si trebuie sa fac testul,sper sa vina Mosul cu un dar pretios sub brad.Te asteptam cu vesti!
Laura chiar ca n-ai somn!Dulapurile alea nu puteau astepta pana astazi? Acum cred ca esti rupta de somn!
Flavia mersi de urari,da imi place sa cred ca voi fi gravi luna asta.Nepotelul meu nu mai este aici,au plecat duminica la socrii mei si apoi la parintii cumnatei mele.Micutul este absolut adorabil,imi venea sa-l mananc.Si m-am uimit cum de nu am plans deloc,poate pentru ca sunt sigura ca DD imi va da si mie un copilas care sa imi umple inima de bucurie.
Intrebai de ce Nana nu este pe listuta,nu este,pentru ca nu a pierdut nici o sarcina,si sper sa nu mai treaca nimeni prin aceasta durere.Ea s-a atasat de noi pentru ca are un suflet mare!
Nana sa prestezi linistita ca trebuie sa vina bebe cat mai curand.Eu sunt bine,mersi de intrebare,astept sa treaca zilele mai repede sa vina vremea de test,am prestat si acum astept rezultatul.Presimt ca vom merge impreuna la Odisee sa nu o lasam singura pe Gabi.Tu ce zodie esti?
Cristina ma bucur ca este totul bine.Stiam ca pe 23 dec. este ziua ta,am vazut la mamici de iulie-august.Esti Capricorn,ca si sotul meu si parca si Laura la fel.Ai grija de tine si de bebe,acusi vin zilele libere si te odihnesti!
Va pe toate!

CRACIUN FERICIT!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna Doamnelor,
M-am tot gandit si invartit pana sa va scriu. Incerc intr-un fel sa ajut o mama disperata din Arad, aici pe DC cu numele Cristiana70. De cateva zile pierde lichid amniotic. Este insarcinata in 33 sau 32 saptamani. Stiu ca printre voi este o mamica tot din Arad care a pierdut bb pt ca medicii nu au actionat la timp, in legatura cu injectiile pt maturarea plamanilor.
DAca m-ati putea pune in legatura cu ea v-as multumi din suflet.

Cristiana e speriata atat de varsta sarcinii cat si de situatia in general. As vrea sa o punem in garda cu ce ar trebui sa faca/ sau nu si cum trebuie sa actioneze pt ca nu o putem lasa doar pe mana medicilor.
O cunosc pe Cristiana de aici dupa DC, nu stiu prea multe, dar macar noi sa ne ajutam la nevoie.

Inca o data multzumesc.

Mergi la inceput

DidiAlex imi pare tare rau ca prietena ta trece prin astfel de clipe.Eu nu stiu mai nimic de aceasta problema,stiu ca Chantal este din Arad si poate ea iti da mai multe informatii. Daca vede measjul poate intra si iti da mai multe informatii.Da-i un PM.
Ma rog pentru Cristina sa treaca cu bine peste aceasta problema si sa o ajute Dumnezeu sa-si tina puiul in brate sanatos! Suntem alaturi de ea!

CRACIUN FERICIT!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

DidiAlex, pentru maturarea plamanilor la bebe se fac injectii cu steroizi. In octombrie o romanca de aici a inceput sa piarda din lichidul amniotic si era cam in aceleasi saptamani, si i-au facut antibiotic si steroizi si fetita s-a nascut prematur dar acum este bine merci, a luat in greutate, deci se poate.
Numai bine si multa sanatate prietenei tale.
Suntem alaturi de voi.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput