Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Si eu ma gandesc la amanarea gradinitei cateodata, dar imi trece repede. In afara faptului ca progresele sunt foarte mari dar atat eu cred cat si psiholoaga de la gradi mi-a spus ca numai confruntandu-se cu problemele va reusi sa le depaseasca, si asta zi de zi, pas ci pas. Pentru ea relationare cu copii e o problema, de fapt e problema relationarea cu multi copii deodata, nu poate sa le faca fata, pentru ca, asa in cerc restrans vorbeste cu ei, comunica. Din cauza asta si participa la activitati dar nu participa la jocurile de masa cand e imbulzeala mare. Daca o tin acasa nu fac decat sa amana momentul iar la anul sa am aceeasi problema si poate chiar mai nasoala, fiind mai mare.
Madic - intr-adevar la gradi fac acum mai mult repetitii dar ea avea aceeasi atitudine si inainte.
Acum ce sa va zic, eu o urmaresc pe net si cam vad ce face, se ocupa mult fetele alea de copii, cand nu fac repetitii fac alte chestii. Iar de cand fac repetitii pt serbare au pus impreuna grupa mica si grupa foarte mica asa ca sunt 3 educatoare cam la 15 copii super suficient.
Magdone - sper ca nu a devenit imuna la antibiotic, ideea e ca acum vre-o 3-4 saptamani a circulat o viroza nasoala, care i-a doborat pe multi copii. Felicitari pt nepotica, e tare dulcica.

Ahh si la sfarsit o intrebare arzatoare pt fetele de la gradinite particulare , dati cadouri educatoarelor de sarbatori ?
Sambata am serbare , ma gandesc sa fac niste buchete de flori, dar nu stiu daca sa ma duc si cu mici atentii. Vad ca deocamdata nu m-a abordat nici un parinte legat de asta.

PA Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

aditzu - la noi la gradi fiecare daca ce vrea la educatoare..nu se strang bani la comun. eu le dau la educatoarea lui stef si la cele 2 directoare niste seturi de bratati, coliere si cercei facute de cumnata-mea si un buchet de flori si la ingrijitoare un buchet de flori.
succes la serbare. noi avem peste o saptamana.

Mergi la inceput

madic - multa sanatate mariei.pupici.
aditzu - poate nu-i place gradinita.si eu am avut probleme cu stef la prima gradinita, care aici s-au rezolvat.poate incerci sa afli ce o deranjeaza.
pupici multi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Aditzu, ce fain ca nu ne-ai uitat . Sa stii ca Tudor e pe dos fata de Irina, participa numai la activitatile colective, la alea individuale e .... Cu multa rabdare si incredere, se va adapta si Irina.

Marta, iti tinem pumnii sa rezolvi problema cu bine. Sa stii ca noi suntem aici, in caz ca vrei sa te descarci. Ce-i aia off-topic???? Nu exista asa ceva intre noi!!!! Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de Sarbatori fericite!!!

Si noi suntem deranjati la burtica. De vreo luna de zile a inceput sa-si bage manutele in gura si cine stie ce microb a luat. Nu am avut parte de supt degete cand era bebelus si am zis ca de ce sa scapam de placerea asta . Azi l-am tinut acasa si vad ca e bine. Sper din tot sufletul sa fie sanatos la serbare...

Of mai fetelor, ce-as mai da si io o tura prin oras.... Maine ma duc la doftor si pentru mine e o iesire de parca m-as duce la petrecere. Fetele de ianuarie-februarie 2007 au inceput sa nasca. M-au apucat emotiile.

Pupa Crisa

Crisotexa (33 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare tuturor. Poate ma primiti si pe mine printre voi. Vad ca pe data de 21 iulie 2003 nu e trecut nici un copil, iar al meu s-ar incadra perfect. Din pacate eu intru mai rar pe aici, din lipsa de timp. Peste aproximativ 9 luni si-a anuntat prezenta un nou BB in familia mea asa ca probabil voi fi mai activa.
Si Alex e la gradi (de stat) si avem probleme cu poezia. Noroc caq mai sunt cateva zile pana la serbare.

Mergi la inceput

neatza!
nma - bun venit! cand ai timp sa ne scrii despre voi.pupici lui alex!
am pus poze cu noua freza cu tzepi a lui stefi!
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Cred ca sunteti bagate in cumparaturi pana la gat!!! Nu va mai saturati!!

Azi m-am bagat in lucrusoarele lui Tudor de cand era mic si m-a apucat asa o nostalgie... Cand am vazut body-urile de nou nascut... E un pic cam naspa ca se nasc la poli opusi = vara/iarna, cel putin pentru perioada de inceput.

Nma, bine ai venit. Baga si tu la semnatura un nick mai omenesc.

Pupa Crisa

Crisotexa (33 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Martta - sanatate sa ai si scapi tu de toate !

Bine ai venit NMA ! oau sper c-am scris bine ...

Cornelia asa e cum zici tu insa nu te speria, am observat ca isi revin foarte repede (mult mai repede ca adultii) si cred ca in general ne facem prea multe griji, sunt MULT MAI rezistenti decat
credem noi.

Andra - de la serviciu ti se trage, stiu ca-i greu dar pune-i pe toti pe locul 10, copiii sunt pe primul loc, stiu sigur ca la tine asa e, ceva 'Casa Retro' ? noutati ?

Amik ma duc la Banica azi, am primit doua invitatii, n-am mai fost la un concert de .. nu-mi amintesc !
va spun cum a fost ...

Aditzu - eu zic sa lasi copilul la gradinitza, calirea e de baza, psihic si fizic !

Claudya, Dana multa sanatate, sa se faca bine urechiusele !

Madic si Teo mea e tot mucoasa, greu, greu dar m-am invatat !

Crisa succes la dr. !!

Vrem sa mergem in weekend la Tulcea, se zice ca o sa fie cald,

va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Gaby care-i treaba cu bijuteriile ? ce fel ... ?

apropos de cadouri si eu trebuie sa le duc ceva,
nu e organizat la noi, fiecare cum vrea ... cred ca niste figurine
de ciocolata o sa cumpar.

Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nicol, sa te distrezi la banica!eu am mers in ultimii trei ani la fiecare concert si mi s-a aplecat.plus ca m-am saturat de el ca persoana!de banica, adica

sunt racita!
am toate orificiile infundate si ma simt ca-ntr-un butoi. si in weekend am mari planuri de curatenie generala!sper sa ma fac bine pana atunci!

sunt in dubiu in ce priveste cadourile pentru educatoare si ingrijitoare.nu vreau sa cumpar cine stie ce, dar nici nu pot lasa sa treaca sarbatoarea fara sa le "multumesc" pt grija lor deosebita fata de copilul meu.

any ideas?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput