Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
cgaby spune:
nicol - le face din margelutze de plastic sau de os pictate...sunt misto.
multa sanatate bolnaviorilor. de maine voi fi iar matusa!
pupici tuturor.
nma spune:
Salutare fetelor. ”nma” exista de ceva vreme, sunt initialele noastre. Pustiul meu a facut rosu in gat. Toata ziua i-a fost rau si eu a trebuit sa stau pe langa el. Nu stiu daca la voi se intampla, dar el nu face febra, doar tuseste, apoi dintr-o data stomacelul lui nu mai accepta nimic mancare sau lichide. Azi nici metroclopramidul (sper ca am scris corect) nu m-a ajutat. Pana maine o scoatem noi la capat.
O sa trebuiasca sa il tin acasa si lui ii place mult la gradinita. Sper macar sa apuce sa mearga la serbare.
Distractie placuta nicol. Eu stau in provincie si sunt mai putine spectacole, iar cand sunt bineinteles ca nu am timp.
Eu de cadourile educatoarelor am scapat usor: s-au strans bani si o persoana va cumpara ceva.
cgaby spune:
nma - multa sanatate lui alex. la mine functioneaza chestia cu batista stropita cu tuica pusa la gat sear...sta cu ea cat poate...si dimineata e ca nou!
pupici multi.
bibi spune:
Eu trebuie sa fac rost de rochita alba pe care sa cos stelute argintii. Am pus bunicile in alerta . Daca stiti pe undeva unde sa fiue de cumparat o rochita frumoasa, mai eleganta dar nu din aceea numai volane si zorzoane, ci un pic mai discreta, v-as fi recunoscatoare...
Dana, hai sa-ti spun eu ce-mi amintesc din copilarie legat de serbari…fatul ca intotdeauna eu eram altfel pt. Ca mama mea se hotara INTOTDEAUNA sa-mi faca costumele ALTFEL decat ale celorlati copii…..si sincer, era cam nasol! C and am avut dansul ratustelor toate fetitele aveau fustite apretate si infoiate cu niste bulinute colorate pee le, numai fusta mea era total neapretata si flasca si avea pe ea cusute capace de la borcanele de iaurt de pe vremuri, aurii si argintii, la care indreptasem cca. O luna cat mi-a luat ca sa le strang. Cand a trebuit sa fiu gheisa, toate fetitele aveau “chimonouri”, numai eu aveam un “chimono” care abia se petrecea parte peste parte cca. 10 cm, astfel ca la fiecare pas genunchii mei erau pe afara, iar la dansurile populare nu am avut niciodata fota pentru ca mama insista sa-mi puna o subfusta alba peste care aplica in fata si in spate doua mileuri rosii….ma rog, exemplele ar putea continua…ce voiam sa-ti spun este ca poate te orientezi catre o rochita care i-ar placea Stefaniei indiferent cat de multe zorzoane si volane ar avea.
Si..... despre viatza in 4 eu am numai cuvinte de lauda. Poate sunt deraiata, dar chiar daca de cele mai multe ori ma trezesc la sfarsitul zilei ca nici macar nu am apucat sa inghit un covrig in ziua respectiva, iar din momentul in care intru pe usa in casa ma invart ca un titirez si au ajuns ca 6 ore pe noapte de somn sa fie mai mult decat suficiente, pota sa spun cu mana pe inima ca:
- nu simt ca l-am privat pe David de atentie. Intr-un apartament de 2 camere e aproape imposibil sa petreci mai mult timp cu un copil decat cu celalat.
- Ianis e educat spartan, daca vrea sa doarma de la ora 8 seara trebuie sa o faca cu lumina aprinsa, cu televizorul mergand si cu David melitzand
- Nu ma mai omor cu vizitele la dr, cantar, masuratori si alte rahaturi. Daca junior mananca, doarme, rade si gangureste tot timpul inseamna ca e bine.
- La faza cu alaptatul eu am zis pas, mai ales dupa ce am vorbit cu Martta la tel si mi-a povestit prin ce calvar a trecut, plus experienta de la David asa ca am preferat ca in loc sa-mi petrec ore mulgandu-ma, alaptand si suferind ca un caine, mai bine trec repede pe formula, ma ingrijesc de sanatatea mea iar cu restul timpului ma distrez cu David
- De cand a aparut ianis in viatza mea m-am apropiat mult mai mult de david, adica atat de mult incat am devenit egala cu tasu in ochii lui
- Nu m-am enervat niciodata din cauza lui Ianis, e adevara ca e un copil incredibil de vesel si cuminte asa ca daca nu ma deranjeaza si nu ma solicita prea tare nu am nici-un motiv sa tip la David.
- S-a gelozit si david putin dar a trecut peste. E adevarat ca nu se omoara cu dragostea pt ianis, dar atunci cand isi aminteste de el fie ii vorbeste, fie vrea sa-l ia in brate, deci e ok.
Si cu scuzele de rigoare ma limitez la asta caci trebuie sa fug
Va pup.
alexandrueduard spune:
Bibi: ca intotdeauna esti pe gustul meu, in ceea ce priveste mesajele.
Copiii au mare nevoie de parinti relaxati si mai putin stresati.
Pupici multi baieteilor tai!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
am o nepotica! katia smaranda o cheama si e frumoasa foc....aviz amatorilor!
bibi- postarea ta suna a incurajare pentru nr 2....pupici si multa sanatate ca sa le poti duce pe toate!
pupici tuturor........
alexandrueduard spune:
gaby: sa fie intr-un ceas bun!!! Sanatate multa bebelusei si parintilor!!!
Maine ne ducem la Sinaia, dar cred ca nu o sa avem parte de zapada.
Weekend placut tuturor,!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Magdone spune:
Gaby, sa-ti traiasca nepotica!!! Sa creasca mare si frumoasa, sa ne pui poze.
Bibi, ce frumos si incurajator ai scris, bravo tie! pupici!
Magda, cum merge, conduci singura? distractie placuta la munte!
In legatura cu serbarea, cica si Razvan are, dar noua ne-a dat doar o foaie pe care scria ca suntem invitati in ziua de cutare, la ora cutare si cica sa fim pregatiti pentru aparitia unei persoane cu costum rosu . Sunt curioasa cum o sa fie, ca pe Razvan daca il intreb ce face la gradi, acelasi raspuns: nimic
fetelor, sa va zic ca am avut petrecerea de Craciun, care a fost supeeer, m-am simtit asa de bine, a fost doar o masa la un restaurant, fara dans fara nimic, dar toata lumea a zis ca a iesit de minune, am discutat, am ras, poante, aceleasi ca si pe acasa toata lumea s-a distrat. daca vreti sa vedeti poze am pus aici http://community.webshots.com/user/razvpetru2
Nici pe aici n-a nins, sper totusi sa avem niste zapada macar de Craciun, dar cine stie...oricum de saptamana viitoare incerc si eu sa ma duc cu Razvan la patinoar, sa vedem daca ii place.
Crisa, Gio, va tin pumnii, mai e putin.
va pup si un weekend cat mai relaxant!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
magdone- fain....sper sa va distrati saptamana viitoare.
si noi avem serbare miercuri...
pupici.
nma spune:
Frumoase poze magdone. Eu sunt stresata putin cu serbarea caci Alex nu vrea sa spuna poezia si a lipsit cateva zile de la gradi.
Sefii mei nu organizeaza nici o masa si tare mi-ar fi placut sa ies cu colegii. Ne-am propus noi sa iesim, dar nu stiu daca vom reusi caci stam cam rau cu timpul liber. Eu m-am inscris si la un master si de multe ori plec dimineata la ora 6.30 si mai vin acasa pe la 20.30.
Cum eu astept si un nou BB postarea ta ”bibi” m-a cam uns la suflet. mai vreau un copil, dar imi e groaza de ce ma asteapta. Nu imi e frica de nastere ci de cum o sa ma descurc (si stau si eu in 2 camere). Cu Alex m-a ajutat mult sotul, dar acum are si el un program foarte incarcat. Norocul meu ca Alex iubeste mult copii si e si destul de cumintel.
Gabi la mine nu functioneaza tuica caci nu suporta mirosul. Am trecut pe antibiotic. Acum nu prea vrea sa manance de frica sa nu i se faca iar rau. O sa isi revina el (de obicei mananca mult), dar trebuie sa avem rabdare.
sanatate tuturor si multi pupici