Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Gaby, sa iti traiasca nepotica!
Martta, sper ca esti bine!
Bine ai venit nma!
Amik, eu le duc educatoarelor si ingrijitoarelor o cutie de bomboane, un calendar si o agenda.
Am facut cateva poze cu Maria in costum de cawgirl. Le puteti vedea aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762375402811
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
cornelia, superbi copii mai ai!!!!
eu ma uit ca proasta si nu imi vine sa cred ce copii mari avem. pur si simplu.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
cgaby spune:
cornelia - sa-ti traiasca si sa fie sanatosi...ca frumosi si destepti sunt cu siguranta! maria mai e stelista?
amik - eu credeam ca ne dai vestea cea buna....
nma - poti incerca si cu spirt.....are acelasi efect.
pupici si sanatate tuturor.
romana_74 spune:
CORNELIA- copiii tai sunt minunati, Maria este o frumoasa, iar Stefan e delicios... va rupe inimi la greu! Sa ai putere si sanatate sa ii cresti, in rest, le ducem pe toate!
Noi... antibiotice... complicatii de la viroza... canini buclucasi, intr-un cuvant" distractie"! Astept serbarea unde nu va spune nimic sunt convinsa, dar va arata frumos... e prezentator, ren- iepuras! O sa aiba un costum de Rudolf si va fi un prezentator ... prezentabil, hi hi hi!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
amik spune:
gaby, aman cat mai mult testarea ca mi-e friiiiicaaaa...
Cornelia spune:
Romana_74, sanatate baietilor!
Gaby, bineinteles ca e tot stelista. Si Stefan .
Amik, si eu ma tot minunez cat au crescut!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Noi am venit ieri de la munte, a fost frumos, ffff cald si multa, multa lume.
In schimb Alex a facut o indigestie. A vomat, a avut scaune f moi si azi noapte s-a tot vaitat ca il doare burtica si sa- foit. Asa ca azi sta acasa. Sper sa-si revina f repede ca joi avem serbare si mai are de facut repetitie.
O zi buna va doresc si spor la cumparaturi!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
magda - multa sanatate lui alex! l-a stef a functionat foarte bine pentru diaree loperamid.
pupici tuturor si o saptamana buna!
amik spune:
fetele, nu am mai avut rabdare si am facut un test!AVEM DOUA LINIUTZE!!!
imi pastrez inca o rezerva, sa mai fac un test, etc... dar suntem asa de fericiti!!! si am dat deja sfoara in tara!!!