Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

fetelor nu stiu cum reusiti voi sa mai si scrieti ca eu dabea reusesc sa va citesc!
Chris, Desiree va tin pumnii!

Acum raspund si eu la un subiect discutat in capitlul trecut...durerile de la nastere...sunt mari la nasterea naturala dar se uita imdiat ce iti vezi copilul...si mie mi-au zis asistentele ca nu m-am vaietat de durere ci de frica..imi venea sa le bat!

Si eu ii dau copilului formula si sunt convinsa ca nu e nimic rau in asta singura temere pe care o am este sa nu se ingrase prea tare ca am inteles ca de la formula se coam ingrasa!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Am si eu poze in sfarsit in galerie!
M-am uitat la ale voastre...la toaate ..ma dor inchii insa n-am putut sa ma abtin sa nu va zic...wowww minunati bbei !!!nu-mi pot lua ochii .Tot stau si ma minunez ce frumuseti au iesit din burticile noastre !

Despre Sab Simplex-pediatra a zis sa nu-i dau de acum lui bb,mi-a recomandat Bonisan.Sab simplex,dupa 3 luni.

Acum vin si cu problema..nu mai am pediatru..la 1milion 300 pe vizita chiar nu-mi permit si a trebuit sa renunt..si-n plus am sunat la ora 20 si tel era inchis..de asemenea si dimineata la 9 tot inchis..daca stiti pe cineva in zona Rosetti sau imprejurimi care sa vina la domiciliu,sa nu fie batran,sa aiba telefonul deschis ,sa fie disponibil la urgente si sa fie si mai accesibil ca banuti va rog mult spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

PENTRU COLICI eu beau ceai baby calm sau ceai de chimen cu anason asta ce-mi e mai la indemana sa fac mai repede! Iar lu bebe ii dau baby calm un pliculet la 200ml din care ii pun 50ml in biberon si-l indulcesc cam cu o jumatate de pliculet de baby drink sau infant drink si am vazut ca functioneaza ( asa mi-a spus pediatrul sa fac nu fac asa de capul meu)...oricum dupa ce bea ceiutul si facem putin sport adica ii dau pampersul jos si ii duc piciorusele peste burtica si apoi trag de ele ( un fel de genunchii la gura) imediat face cacu si o lasa burtica!Cam astea sunt metodele noastre!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara ,fetelor!
La Multi Ani pentru Cinico,chiar daca e cu intarziere,si din nou, La Multi Ani pentru toti sarbatoritii zilei de Sf. Nicolae.
Ramsan, Iasmina mea e topita dupa Georgia.O pupa la greu, sta cu ochii pe ea sa nu i se intample ceva, ii canta si ii vorbeste mereu.
Eu ma simt mai bine, deja am depasit faza cu furia laptelui, iar acum trebuie sa ma storc la greu, pentru ca piticuta mea nu prea trage tot, si pe urma ma dor sanii de mor daca nu ii golesc. Colici....nu prea am observat. Adevarul e ca eu beau o combinatie de ceaiuri pe care le=am pirimt din Iran,si care sunt extraordinare pentru colici. Habar nu am ce e acolo, ce palnte sunt, insa sunt teribil de bune.
Noi deja am fost la cumparaturi in formatie completa, am condus-o ieri si pe mama la aeroport ,ca a plecat inapoi in Romania, .....
Toate reintra in normal,incet dar sigur.
Acum vreau sa fac si eu galerie fetelor care se pregatesc sa nasca,sa le urea nastere cat mai usoara,fara epiziotomie, daca se poate, ca aia e cam nasoala, din cate am auzit, si bebelushi sanatosi, papaciosi si cum vi-i mai doriti.
Va pup pe toate

Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Fetelor, cu mare bucurie va anunt ca miine dimineata sunt programata pentru cezariana. Sper ca tosate lucrurile sa mearga bine si Celeste Maria sa se fi nascut in jurul orelor 8 / 9.

Dana 40 s cu Celeste Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

HAI AVDANAARHIRE

sa fie intr-un ceas bun si sa te recuperezi repede.

Tin pumnii!! Doamne ajuta!

marcela 40s++!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

are cineva nr de-al aelitei?

ca in listuta noastra nu s-a trecut si chiar ma ingrijoreaza si pe mine...

marcela 40s++!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CHRIS,cum esti ??
Gina,ti_am dat PM.
chinico
roxanica,bineinteles ca nu se intampla nimic daac il hranesti cu lapte praf!! stai linistita!!
haha,dandusa,nici o noapte romantica !!dar ziua fu romantica:)
marcela
v-am ingrijorat fetelor,si eu am umblat ca o depravata.

am zis sa nu intru daca nu am timp sa citesc ce scrieti,ca eu am fixul meu,sa nu scriu daca nu va citesc pe toate .si zic intru doar sa scriu ? nu pot eu,nu ma lasa inima.si ca sa va citesc,trebuia timp.

hai ca va povestesc ce facui,ca sa ma iertati :)

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sa va zic cu Mosu .
l-am sunat eu pe om alaltaieri a fost,nu ? sa ii zic subtil ,cica, sa imi ia crema de ghete ca e treaba cu Mosu.si el cica de unde Mos la ora aia?? eu ,cu tupeu,vezi si tumagazinul din colt,ce_o fi acolo
asa,veni omu' acasa,eu cu ochii pe sacosa !!! el zice: ia ochii de la sacosa ca nu e nimic de la Mosu.

caaa,zice: alalataierim-am intalnit cu Mosu,si daca nu am stiut care e treaba,m-am certat rau de tot cu el,l-am si injurat ..ce mai,nu are cum sa mai vina !!

Daca auzii asa,nu mai scosei nici o cizma (aveam de gand sa le pun p-ale' inalte ,sa incapa multe!
El veni cu pantofii la baie sa ii spele. Eu zic: nu-i mai spala,ca la tine nici atat nu vine Mosu! ca n-am iesit azi din casa
Dimineata,el tot intreba de Mosu lui.Mosu lui ioc,nimic,de unde! eu nu luasem nimic.la mine,nici nu m-am uitat,daca a zis ca l-a injurat pe Mosh
si cand sa ma incalt sa plecam ,iau iar cizmele alea cu toc,pline de maruntisuri!!! papitzoaie ,oameni de zapada,mosi craciuni,dina stea de atarnat prin casa,ciocolate,napolitane,..ornamente de sarbatori,....Si ma pune sa iau tot dulapul la rand,ca am incaltaminte pe suuuus,si in cam toate care nu erau in cutii era cate ceva! numai maruntisuri din astea,de am umplut toata casa cu ele .
si zice: ia vezi,la fii-mea a venit ceva? deschid si la ea dulapul,si gasesc la botoseii ei tot asa maimutoaie ,omuleti de zapada ......
maruntisuri din astea de care am fost super incantata,le-am insirat prin casa.
asa ca eu pusesem botul ca se certase cu Mos Nicolae si nu mai vine si la mine

Ei,si mi-am pus iar tocurile,si am colindat prin oras,vreo 5-6 ore,pe jos,ca au pus tot felul de chestii de craciun...la cascat gura...si prin baruri,mai o cafea,mai o bere,apoi am mancat..am venit seara acasa si am lenevit la tv.
iar azi am fost ocupata cu nepoatam,cateva ore,sa ii arat la mate'.
si dupa ec a plecat ea am intrat si am vazut ca ati fost ingrijorate.
nu nasc !! cand o fi trimit la vreuna din voi un sms,o veste,ceva,pun pe cineva sa intre pe contul meu.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele!
AVDANAARHIRE bafta multa, mult curaj, bebelina sanatoasa!!!!
Asiza cu decalotarea... mie in spital mi s-a spus sa nu fac nimic. Pediatra mi-a spus sa trag un picut pielea in jos si sa curat bine. Ieria am aflat de la cineva (care a avut probleme cu baietelul ei) ca treaba nu e chiar simpla.Trebuie trasa pielea foarte mult in jos, pana iese capul si se vede cerculetul de piele (habar n-am care sunt termenii stintifici). Chestia e cva daca nu e curata bine bine in interior se aduna impuritati, se prinde pielea si apoi trebuie operat. Cel mai bine ar fi sa iti arate cineva.
Dianocica probleme cu colicii are toata lumea din cate am vazut. Cat despre constipatie beblusul meu nu reuseste sa faca decat cu supozitor... nici macar termometrul nu il avuta,. Asa ca o data la trei zile, pune supozitor. Pentru colici bonisan
Pupicei fetele... ma duc sa ma imbaiez ca dupa aceea face baita la baietel.

Laura lui Daniel

Mergi la inceput