Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet72 spune:

Sunt mandra mama a doua fetite ALICE(1700 g) si BEATRICE(1850 g),s-au nascut prematur,dar suntem bine(7.10.2006,DPN era 2 dec.). CRESTERE USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FELICITARI,MAMAANA ,PT STEPHANIE SI ISABEL !!

FELICITARI ,PET72 ,PT ALICE SI BEATRICE !!!

cate printese gemene!! !!!!!!
SA FIE SANATOASE,SA CREASCA MARI SI FRUMOASE!!

LA MULTI ANI ,de Sf.Nicolae , Almo ,pt Ana Nicole (dati clic pe nume)

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

A NASCUT ANK999pe 06.12.2006, a venit pe lume Erica Elena Nicoleta prin cezariana, dupa 15 ore de incercari de a naste natural, 3,250kg, 53cm, apgar9, 41 de saptamanimesaj primit azi ora 20.36!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari pt. ank999 si pet72

hai chris

hai avdanaarhire

hai Desiree

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

L-am sunat de dimineata pe dr., si m-a chemat cu bagaj cu tot pentru ca din descrierile mele a spus ca am contractii, desi mie nu mi se pareau foarte puternice. pe la 10 am intrat in operatie, mi-a facut epidurala si uite-asa a venit pe lume bebe Alexandra, 3,200 kg, 50 cm, apgar 9/10, care e leita cu Alexandru, si ma face sa ma intreb daca cumva a facut-o singur
am scapat de clisma, pentru ca nevenind chiar de dimineata m-au bagat in graba la sala, dar nu pot spune ca regret.
asistentele spun ca e o mare mancacioasa, i-au dat cantitate max. de mancare si ea tot mai vrea.
conditiile de aici sunt super, nu cred ca o sa regret alegerea facuta.
va pup si mai vb maine

chris 40+ alexandra

Mergi la inceput

Felicitari Chris

Alexandra sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ANK SI PET72,
sa va traiasca printesele ,sa creasca mari si frumoase.
Felicitari!!!

AELITA,aelita...
sa nu ne mai lasi asa...,zi-ne cind mai pleci hai... hui...,pai da tu unde te crezi aici?Ne-am facut griji...Am luat si eu modelele de tricotaje de pe mailul comun si deabea astept sa le incerc.Am sa iti arat ce a iesit dupa...,sa nu rizi de mine,da?Multumim tare pentru timpul tau.

Eu i-am terminat baita lui Crinuta si acum doarme ca un ingeras...,probabil se va trezi la 12-1 ,papa ...,schimb kk si sa vedem daca adoarme la fel ca si pina acum.Azi nu a dormit mai putin de 3-4 ore...,alta viata...,nu?Am facut ordine la lucrusoare lui bb,am o groaza de lucrusoare care ii sint micute si vreau sa le dau la cineva care are nevoie de ele.

AVDANAARHIE,
BAFTA MULTA MIINE SI SA NE TII LA CURENT,SA DEA DOMNUL SA FIE BINE

CRISTINA,
ai fost deja la cumparaturi cu printesele?Ce mamica fericta esti!!!Te asteptam mai des pe aici si sa nu uiti de data asta sa ne pui poze.
MIRACO,
chiar ca sexy mamica,super pozicile tale ,mi-au placut mult,arati super
ROXANICA,
ti-am vazut flacaul..,sa va traiasca ,sa cresca mare si frumos.Foarte frumoase pozele.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CHRIS,
FELICITARI!!!
Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si sa cresca mare!!!
Mincacioasa...,zici?...cu cine o semana ..,oare?!?

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

am trecut noii bebelusi in lista

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina ,ma bucur ca Iasmina nu e geloasa,si are grija de surioara !!
si mai ales,ma bucur ca te simti bine !
A plecat mama in Romania?? ce pacat ca a stat doar atat!

avdanaarhire iti tinem pumnii sa decurga totul normal,si repede!! sa te recuperezi rapid !! sa fie sanatoasa Celeste-Maria !!

ank999
,Felicitari pt Erica Elena Nicoleta !! si deasemenea La multi ani si pt Sf Nicolae,daca o cheama si Nicoleta! duble felicitari !! sa fie sanatoasa !

chris ia uiteeeeeeeeee A NASCUT !!! FELICITARI !!!A venit Alexandra!!Sa fie sanatoasa si papacioasa si sa te recuperezi repede!

dandusa
,nu mai plec hai hiu neanuntata,dar am zis ca sa intru asa la voi si sa nu va citesc,doar sa scriu?? nu e frumos...si asa o facui lata,ca v-am ingrijorat.am si eu un fix,sa intru cand stiu ca va si citesc pe toate.
cum sa rad de tine? abia sastept sa vad ce ti-a iesit,si lasa ca si eu am facut si desfacut..
i-au ramas deja lucrurile mici,Crinutei?
ma bucur ca acum doarme mai mult!

eu as mai tricota ceva,ca ma plictisesc,dar nu mai am idei..nu pot sa ma uit la tv fara sa dau din maini,sau sa mananc semnite,sau sa ma apuc de fumat!! dar asta nu! si mai zicea cineva ca e chestie de rabdare,de unde nene,eu fac sa ma calmez.

kokorina ce face ?

pitikot,am vazut bebicul ce ochisori areee!!!!grasun tare si frumos!

36+

Mergi la inceput