Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
carla2005 spune:
Felicitari Chris 80 si pet72!
Intr-adevar la anka999ieri a venit mos Nicolae cu un bebel
!
Sa aveti toate parte de copii cuminti si mancaciosi!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
bamboletta spune:
Buna seara 
De mine nu v-a fost dor?
![]()
Sa va zic ce ne-a adus noua mosul
,bebelinei i-a adus un balansoar fain
si mie o geanta
,am fost cuminti ce sa mai ![]()

Felicitari noilor mamici: Chris,Ank,Pet72 sa va traiasca bebeii 

Avdanaarhire, Desiree hai fetele nastere usoara 

Aelita-ne-ai tinut pe jar
credeam ca deja ai nascut
, ce smecher mosul tau,cred ca ai pusun botic ca se certase cu mosul ![]()
Roxanica-ti-am vazut mandretea de baiat
e un scump
,si eu ii dau completare formula lui Antonia,bine ca papa si e totul ok 
Dandusa-bebelinele noastre parca se inteleg ![]()
![]()
si a mea doarme mai bine acuma ieri a dormit toata ziua 
ma duc sa 
pupici noapte buna 
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
bamboletta spune:
De abia astept
imi place asa mult sa impodobesc bradul
,apropo voi cand impodobiti bradul? ![]()
Bamboletta si
bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
roxanica2006 spune:
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat cu lapticul. Pupici.
Fetelor, sa nu va fie nici o secunda teama de cezariana, in timpul operatiei nu simti absolut nimic, am facut rahianestezie, injectia in coloana e o intepatura deloc dureroasa. Si in cateva secunde nu mai simti nimic de sub sani in jos, la mine asa a fost. Apoi dupa alte cateva secunde auzi un tipat scurt si delicat si ti se aduce copilasul mult dorit si asteptat, la cap sa-l vezi. e o minune de nedescris, e ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Si pe urma dr. continua sa coase, sa glumeasca, glumesti si tu sau plangi cum am facut eu... de fericire.
Apoi stai pe hol pana trece efectul anesteziei si te ingrozesti cum se chinuie alte mamici sa nasca natural, pengtru ca le auzi, fiind f. aproape de camera de travaliu.
Te duc asistentele pe targa la tati sa te pupe pe frunte si sa-ti multumeasca cu lacrimi in ochi pentru ca i-ai daruit minunea, "cel mai frumos baietel, mami". El l-a vazut imediat dupa ce dr ti l-a aratat tie. Iese o infirmiera cu copilasul la geam si striga numele de famile, si tot familionul vine inmarmurit si emotionat si ... E superb, fetelor!!!!
Durerile de dupa sunt absolut suportabile, iar dupa ce ti-a scos firele te misti mai bine ca inainte si esti ca noua.
Uffff, am atatea sa va povestesc, dar nu am timp.
Noapte buna!
Felicitari mamici si bine ati venit pe lume noi bebici!!!
Pozele mele sunt in albumul meu roxanica2006
ROXANA
si DAVID MIHAI
danita spune:
salut gagici
revenit putin pe aici si raportez pe scurt: ma simt cam ametita si nu prea in apele teritoriale ;) . bb e ok , azi l-am cam chinuit cu nasucul , nu ma prind eu cum sa il curatz si tot fornait este, poate mamicile cu mai multa experienta imi spun si mie cum sa fac. nu se vede nika dar respira in anumite pozitii cam greu .
azi mi-au scos firele si cica e ok .
sunt tare obosila si probabil din cauza alaptatului sunt ca beata . oricum bb imi capteaza toata atentia si e tare dulcic. stiu ca am ramas datoare cu povestea nasterii , hai ca va spun pe scurt: contractii la 3-4 minute, dilatie zero , copilul nu era angajat , tensiune 170/10. asta a fost de la ora 3 pana la 8.30 cand a scazut tensiunea la 150/80 si am intrat in cezariana . durerile de la contractii ( fara nici un fel de calmante ) erau zero pe langa durerile de cap si senzatia de iesit ochii din orbite . durerile de dupa .... nu au fost atat de nasoale ca cele de dinainte ..... rau afost ca tensiunea s-a mentiunut sus ......si nu am putut dormi .
hai va pup ca bb scanceste
D
BeBelusca
aelita spune:
bamboletta e cam prematur sa nasc acuma.
eu am impodobit bradul de cateva saptamani,eram in noiembrie 
s-apuc!
si am mai umplut si casa cu tot felul de chestii de brad,de la Mosu.unele le-am lipit pe geam,ca au ventuza.
roxanica,multumim pt incurajari!
danita,la tine nu a fost asa usor...Dar bine ca a trecut cu bine!![]()
36+
aelita spune:
kokorinaaaaaaa,uite_maaaaaaaaaaa!
sunt aiiiiiiiiiciiiiii!
moaaama, Miraco,ce poze misto aaaaaaai! Super sexy! si frumoasa!ce burtica faina!
36+
Irinabr spune:
Buna seara .. pt cine mai e treaz..
v-am spus? ca duminica daca mai apucam pana atunci, taiem? Sper sa fie bine. Incerc sa ma pregatesc psihologic.. ca in USA. Stiti cum se spune: Tu esti cel mai bun si totul merge... chiar daca nu este chiar asa... Este planificat cineva pentru duminica?
Irina... va pup .. imi e somn..
BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
kokorina spune:
aici sant!striga aelita dupa mine.....
la multi,multi,multi ani fericiti CHINICO!multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca!ce-i drept cu intarziere,....as vrea sa spun ca nu mai pot,dar.....mai,pot,mai pot,trebuie sa pot....
la multi ani,ANA NICOLE!la multi ani la toata lumea,ce mai!
apar si eu garbovita(pe bune)....dupa cateva zile...si vreau sa urez bun venit pe lume bebelinelor lui MAMAANA si PET.....gemeni....ce frumos!
mult curaj CHRIS!hai,ca nu o fi asa de negru...te stiam bengoasa....mult curaj,fii barbata,si sa auzim numai de bine.....(eu iti urez de pe acum,ca nu stiu cand mai intru pe forum....sa-l intreb pe pascal cand as mai putea)
iar am bagat niste poze aiurea undeva in alt album....nu stiu cum am reusit,desi mi-am dat tot interesul sa nu incarca"memoria" nimanui cu pozele noastre.am incercat sa le sterg,dar nu am reusit....daca o sa mi se infierbante obrajii,am sa stiu ca sant injurata....de-as scapa numai cu atat...sorry....am poza trasnet cu harbujeii cand se pupa,mi-e drag de ei,de nu mai pot!
am citit ce-ati scris de SAB....eu i-am dat lui pascal si inca ii mai dau din cand in cand.....mie mi l-a recomandat totusi farmacista care e si prietena mea....vorbiti de acele picaturi pt colici,de culoare albicioasa e lichidul si destul de grosut ca si consistenta,nu?am ramas perplex....nu am stiut ca poate fi periculos....eu ii mai bagam in fundulet acele supozitoare de care va ziceam....si au ajutat minunat....de vreo 2 zile nu-i mai dau,ca mie si lui sophia ne-a cazut parul din nas....tata e mai pe la servici,mai pe balcon la o tigara....nu prea il adulmeca.sophia a protestat si eu am executat....plus ca harbujeii mei,nu prea au avut probleme cu durerile de burtica.....noi am folosit si un saculet umplut cu samburi de cirese(cumparat din comert,special pt bebei care au dureri de burta),incalzit la microunde si pus pe burtica.....si asta face minuni.
ma duc.....pascal tocmai s-a anuntat ca ii este foame.....va pupam dulcik pe toate!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
aelita spune:
irina
tinem pumnii pt duminica!!
kokorina
,m-am intins cat pleosnita pe cancapea,ca seara ma ia asa o burta maaaaare,adica asa o simt seara,si imi vin etotul pe gat...mai e nitel ,ce mai!
nu stima de saculetul ala de samburi,daca stiam strangeam samburi la vremea cireselor![]()
vad pozeleeeeeee!
Ce frumosi sunt ,cum se pupa ei!!! si Pascal,e bestial cu caciula pe ochi!!si cu suzeata,doar nasul i se vede.cum stau ei doi,unul roz si unul bleu acolo!!! se vede ca s-au ingrasat,sa stii!
ai pozele la tine in album,vad.
marcelac eu abia acum ti-am vazut poza cu fluturasul,cand aveai 25 de sapt. e misto! super super!
36+