Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
dianocica spune:
nici noi nu avem inca pediatru, ziceam ca ne uitam azi pe net. daca stiti pe cineva in zona 1mai....
cris, tu ai vb de pediatru la euroclinic? cum sta treaba acolo? adica vine si acasa?e un fel de abonament?
dianocica
fericita de bb davidutz
dianocica spune:
ati auzit de ESPUMISAN?
s-a intors alexandru de la farmacie si cica i-a zis aia ca asta e cel mai bun. ati folosit? pe prospect zice doza pt sugari, dar la 4 zile?nu e cam devreme?
dianocica
fericita de bb davidutz
marcelac spune:
deci refac galeria pentru 

RUXMAX 

CHRIS 

Asiza, draga mea, nu te mai stresa, te rog eu! E normal sa iti lege membrele, altfel le poti misca si sa ii lovesti din greseala pe doctori peste maini sau sa ii incurci. Gandeste-te ca ai putea pur si simplu sa simti nevoia sa te scarpini dupa ureche si sa incerci asta fara sa iti dai seama cum ii poti incurca... Plus ca ei nu au de unde sa te cunoasca si nici chiar tu nu stii cum poti reactiona pe masa si daca te apuci sa dai necontrolat din maini si iti faci rau singura? lasa ca e bine asa pentru toata lumea. Eu am fost operata la 12 ani de apendicita si asistenta care m-a legat nu a fost atenta si mi-a prins mainile prea larg iar eu, daca am vazut ca pot am scos mainile din legatori si am tras cearsaful care imi era pus in fata ca sa vad ce fac doctorii, ca observasem eu o oglida pe peretele din fata mea (am avut anestezie locala / facuta in burta/ nici macar epidurala si deci am fost constienta toata durata operatiei, pana m-au cusut, dupa care mi-au dat ceva intravenos de-am dormit aproape 24 de ore). A fost o experienta interesanta. Nu eram deloc speriata ci foarte curioasa (eu pe vremea aia visam sa ma fac medic) si imi amintesc f. bine operatia, simteam fiecare miscare a doctorilor ca atunci cand iti treci degetul pe piele, dar nu atat de usor cat sa te gadile, ci f putin apasat. Mai interesant a fost ca simteam la fel si cand au taiat muschii... cand au cusut... nici o durere, dar puteam identifica cu precizie ce se intampla in fiecare etapa, chiar ii spuneam medicului care era cam nervos ca de ce sunt eu atenta la asta si nu ii raspund la intrebari (incerca sa ma distraga intrebandu-ma cine mi-e diriginta...
)... Toata distractia a durat 15 minute atunci! Cred ca datorita acelei experienta eu nu m-as teme de loc de operatie in sine, dar tot dupa experienta aia pot sa iti spun ca si recuperarea e absolut acceptabila, chiar daca nu usoara. Mie cel mai greu imi era sa nu rad, ca atunci durea cel mai tare...
hai ca imediat imi povestec toata copilaria...
CURAJ!!!! Si incredere multa in tine si in medicul tau! O sa fie bine!
marcela
40s fix fix fix!
marcelac spune:
dianocica - incearca sa il stimulezi la funduletz cu varful de la termometru, ca sa il ajuti sa faca kki... Functioneaza aproape de fiecare data.
marcela
40s fix fix fix!
dandusa spune:
DIANOCICA,
eu beau zilnic cite doua cani de Baby Calm ,ceai si cred ca o ajuta putin.Pentru colici eu am folosit din spital,adica atunci cind bb avea 2 zile...,Sab Simplex,dar la ea nu a avut efect foarte mult timp,asa ca i-am luat un ceai instant pe care nu am putut sa i-l dau ca refuza biberonul si cu seringa ma chinuiam sa-i bag in gurita..,ea scuipa afara si 50 ml cit trebuia sa-i dau...,mi s-a parut un chin.Apoi am luat Debridat ...,este un siropel bunicel...,tot o mai doare putin burtica...,dar nu exagerat de tare.Are momente...,mai ales seara...,dar o tin in sus pe piept si-i trece.Insista sa scoata aerul dupa ce maninca si se va simiti mai bine,sa nu-l lasi jos daca nu a scos aerul,ca-l apuca crizele de burtica...,asa este la Crinuta,ia-l in brate,pune-l cu burtica lui dezgloita pe burtica ta dezgolita...,leagana-l usor.La noi nu a functionat scutecelul cald pus pe burtica,dar este si asta o solutie,sau feonul...,parca Fatima folosea metoda asta...,nu stiu sigur...,apoi masaj in ordinea acelor de ceasornic.Sa stii ca Debridatul regleaza digestia,asta ajuta si daca este constipat si daca are kk moale.Dar am inteles ca ,daca nu face o zi..,nu este asa mare problema,asta discutau fetele la un moment dat,noi nu am avut probleme cu kk.Te pooop
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
dandusa spune:
DIANOCICA,
am auzit de Espumisan,dar nu l-am folosit.La fel este si Bonisan,tot pentru colici.
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
dolores spune:
marcela asa e..ne dorim sa se intample asa cum visam,dar eu vreau sa zic ca asa am patit si eu si m-am lecuit...plangeam ca vroiam sa-mi rupa membranele sa scap odata,plangeam si ma rugam sa nasc odata ca nu mai suportam spitalul si salile de nasteri...dar dupa ce am facut cezariana si mi s-a spus ce era sa patesc..ii multumesc lui dumnezeu ca nu s-a inatmplat asa cum mi-am dorit
dianocica,eu am baut ceai de chimen cu anason de a doua zi de cand m-au adus in salon de la reanimare..am baut 3,4L.ai mare grija la alimentatia ta.asta daca ii dai san
despre espumisa chiar mi l-a recomandat dr.dar de la 2 saptamani,nu mai devreme.este f bun si ii dau alternativ cu bonnisan
dolores si
David Cristian
poze dolores
deeaA spune:
Buna mamici si burtici!
Bine-ai venit acasica DIANOCICA!
ANATEO DANUTZ si RALUCA U eu stau la 5 minute de spitalul Titan ,undeva prin spatele lui, ma primiti si pe mine in gasca?
DESIREE 

mult curaj!
deeaA
36+ DAVID ALEXANDRU
dandusa spune:
RALUCA,
si eu la fel cu gatitul...Stii ,noi niciodata nu a fost gurmanzi inraiti si asta prinde bine si la silueta si in situatia actuala.Poftesc la dulciuri facute in casa. Daca chiar vreau sa fac ...,pot sa-mi fac,aleg retete rapide si ii dau bataie.Azi ,Crinuta mea a dormit toata ziua si mi-am facut de lucru la bucatarie ,apoi m-am delectat cu un dus prelungit,cremuit si tare bine a fost.Acum doarme si sincer ..,parca ma plictisesc,m-am obisnuit sa am bratele ocupate.Vom incerca cit putem sa o lasam putin sa plinga ,inainte ca sa fugim la patutul ei ...,aseara de ex.,am vrut sa incerc ,dar cind incepea...,frate...incepea cu tipete,semn ca o durea ceva,asa ca nu prea am reusit sa o "educ" in aceasta privinta.
MARCELA,
ufff,ce bucurie ,super...,am sa vin sa stau in cea mai frumoasa camera.
Pe mine chiar m-a pus pe ginduri Aelita...,cred ca s-a intimplat ceva...,ea intra in fiecare zi...
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica 
dandusa spune:
Fetelor ,dragutelor...,am o mare rugaminte la voi...,am o prietena care isi doreste mult sa aiba un bb.Si-a facut analizele si doua dintre le i-au iesit naspa.
UREEAPLASMA SI UREALYTICUM,i-au iesit pozitive.As vrea s-o ajut ,dar nu prea stiu multe despre asta.Daca v-ati confruntat vreuna dintre voi cu asta ,va rog sa-mi spuneti si mie...,ce tratament ati luat,la ce dr ati fost si ce riscuri sint daca ea ar ramine insarcinata acum?
poze crinuta 
poze dandusa 
burtica de mamica