Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex si la mine de vreo 4 zile ca nuanta este un bej..ceva mai deschis.nu mai am asa cum erau pana acum ,atat de dese si rosii...am inteles ca la unele femei dureaza mai mult,la altele mai putin.daca astea se pot numii lohii,ma refer ca si culoare,inseamna ca inca mai am,dar nu ca pana acum...se vede ca sunt pe duca lohiile

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am pus si eu niste poze cu David al meu in album, sa vedeti ce scump e sufletul lui mama.
Hai ma, fetelor, toate alaptati de zor??? Nu este una mai necajita , asa ca mine, care-l priveaza pe copilasul ei de lapte de mamica si ii da formula??? Spuneti-mi ceva ca sunt disperata!!!
Azi iar l-am chinuit pe micutul meu, dar nu vrea san si pace, lapte praf bea acum 90 ml. ce ma fac ?? Cum sa-l conving? oare mai sunt sanse??

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Atudor, Adinazot, parca si voi le dati copiilor formula, nu? Aveti probleme cu laptele sau numai in completare , dupa supt?

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

draga mea,nu mai fi suparici....fratele meu a crescut cu lapte praf si e super sanatos,e frumusel,are 1.90 etc etc...si cumnata mea la fel isi creste fetitza in varsta de 10 luni...asa ca nu te mai framanta..bine ca exista solutii

quote:
Originally posted by roxanica2006

Am pus si eu niste poze cu David al meu in album, sa vedeti ce scump e sufletul lui mama.
Hai ma, fetelor, toate alaptati de zor??? Nu este una mai necajita , asa ca mine, care-l priveaza pe copilasul ei de lapte de mamica si ii da formula??? Spuneti-mi ceva ca sunt disperata!!!
Azi iar l-am chinuit pe micutul meu, dar nu vrea san si pace, lapte praf bea acum 90 ml. ce ma fac ?? Cum sa-l conving? oare mai sunt sanse??

ROXANA si DAVID MIHAI

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, pupici pentru raspuns...dar eu voi fi constienta mai tot timpul pentru ca nu fac anestezie generala...e cam horror, intr-adevar, dar trece...-ici si pentru tine, si pentru bb Mark...
Roxanica2006, nu fii chiar asa panicata...normal ca era mai bine daca ii dadeai san, dar daca nu e, nu e...nu-ti face griji, da-i formula si sa vezi ce mare se va face...si sigur va fi si istet foc!!! (nu exista vreun consultant de lactatie la voi acolo, la maternitate, care te poate sfatui sau iti poate spune daca mai are rost sa insisti??? Cumpara-ti si Ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares...ca e foarte bun...poate, poate mai vine ceva in plus)...

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Roxanica nu mai fi suparata draguta. eu zic sa nu renunti mai incearca sa ii dai san sau cel putin mulge tu laptele si dai sa-l pape din biberon. chiar daca e putin lui ii va face bine.
nu mai fi suparata ca ii transmiti si lui starea ta si nu e bine. hai fi o mamica vesela si optimista si bb va fi cu siguranta bine.
uite multi multi de la mine si Adinuta pentru voi doi.
fug sa vad si pozele. da unde ai pus pozele ca eu nu le-am gasit?

Desiree uite si noi iti facem galerie. punem majoretele la treaba

si Chris daca tot e fix fix fix hai sa incepem galeria si pentru tine

Dana nu esti singura care nu ajunge pe la bucatarie si eu ma chinui sa intru dar cu atat raman cu intratul si iesitul ca mai mult de ceai nu am facut nimic.bine ca exista restaurante care fac mancare si pentru acasa ca altfel muream de foame sau mancam numai prostii.
nu ca as manca prea mult.
eu chiar sunt un pic ingrijorata ca nu prea mananc, dar nu pot parca imi sta in gat. cateodata mananc doar pentru ca ma gandesc ca daca eu nu mananc laptele ala o sa fie apa chioara. noroc ca e arhisuficient.
dar vreau sa mananc si eu cu pofta ceva nu asa de nevoie.

pupici multi la toate mamicile cu bebei in brate sau in burtica

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare am intrat sa facem si noi galerie viitoarelor mamici:

Desiree si Chris curaj mamici

Aelita da-ne un semn de viata sa vedem ca esti ok.

Pupici pt. toata lumea .

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Salutare!

multumesc frumos pentru aprecierile pentru camera. Sa stiti ca prietenul lui tati, care ne-a ajutat f mult, e dispus sa "presteze" si pentru altcineva, daca sunteti interesate!

dandusa - eu te primesc cu draga inima, si cum Ana va sta cu noi in dormitor primele 3-4 saptamani... te primesc cu crinutza pana anu viitor!

Danutz - nici eu nu l-am gasit pe doctor azi, asa ca tot pe maine a ramas!... sa ne fie noua si la bbi bine...

dolores - ai mare dreptate cu a accepta lucrurile asa cum vin, dar recunosti si tu ca nu e deloc usor sa nu iti doresti sa se intample intr-un anumit fel, care ti se pare tie mai bun...

Helenutza23 - habar nu am daca foloseste, eu m-am apucat de baut ceaiu asta, asa din auzite, nu am discutat cu medicul. Ce iti pot spune este ca m-am oprit, de azi nu mai beau, pentru ca mi-a dereglat tranzitu intestinal si nu imi convine. Nu pot spune neaparat ca m-a constipat, dar a devenit mult mai lent si ma tem ca daca as continua as ajunge la constipare. Asa ca pass...

HAI DESIREE!!!!!!
O SA FIE BINE! RECUPERARE USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

mai citesc si revin...

marcela 40s fix fix fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, sa nu pierdeti pozele lui Miraco!!! ...Esti o gravi foarte frumoasa, ai o burtika de invidiat...

Roxanica, l-am vazut si pe Davidut...nu am cuvinte...e un EXTRAODINAR!!!!

Alta intrebare pentru mamici de baietei: Ce ati fost sfatuite in legatura cu decalotarea????

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamici, help!

stiu ca nu e frumos sa intru doar ca sa va ? chestii dar chiar nu reusesc altfel acum...am lasat-o pe mama cu david un pic. pe langa ca mananca la fix 1ora jumate si ma cam speriase, acum nu a facut kk toata ziua si plange si se zvarcoleste de vreo ora si...l-am trimis pe tati la farmacie dupa sab simplex sau altceva asemanator...eu azi am baut prima oara ceai de anason, chimen si fenicul(parca?). acum o sa incerc si un babycalm. voi i-ati dat si lui bb sau atio baut doar voi? se vede ca se chinuie mititelul si nu stiu ce sa-i mai fac...daca aveti vreo idee....

dianocica fericita de bb davidutz

Mergi la inceput