Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Tomasa, sincer merita sa bat drumul pana acolo? Sunt oferte bune? Am de cumparat cadouri: jucarii si ceva hainute, incaltaminte...
Dar as veni doar daca gasesc oferte mai bune decat in hipermarketuri, altfel nu... Tu stii in ce zona stau.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, Erica, multumim pt pozele suplimentare! M-am topit dupa poza "un pupic dulce"! Abia astept sa-mi vad si eu puii in aceeasi ipostza peste vreo 2 ani! Cat despre tine, esti la fel de frumoasa ca si in alte poze mai vechi. Mai spune-ne te rog, cum se impaca fratiorii? Se joaca frumos impreuna sau se mai si cearta/bat? Pe mine ma intereseaza f tare subiectul, caci deocamdata nu pot decat sa fac supozitii.
Bubu, mai da' ce baiat desptept ai tu! Vad ca a prins repede ideea de Mos. La noi mai dureaza. Hihi, ce dulce e Vladut in baie! Matei nu sta jos nici sa-l pisti. Sta numai in picioare! Ce dragut e bancul de lucru, noi vazusem alt model...
Aoleu, Bestutza, de asta imi e frica si mie. Nu cumva nazdravanul de Matei sa-i faca vreun rau micutei. Din motivul asta vreau sa-l duc la cresa din primavara, a.i. cand va apare fetita, sa se intalneasca mai putin cu ea.
Kris, sanatate lui Bia!
Apropo de produsele Kinder, eu nu i-am dat deloc pana acum pt ca au cioco si caut sa-l tin pe Matei departe de ele atat cat s-o putea. Mananca insa cu placere deserturi facute in casa, aproape zilnic.
Crinuta, azi mi-am masurat si eu puiul. Are 85 de cm si 11 kg. Ne actualizezi datele din lista, pls?
Tomasa, eu incerc sa vin duminica la Kidex si daca reusesc ne auzim la telefon.
Intrebare de baraj: ce cadouri le veti face de Craciun parintilor si socrilor? Am nevoie de idei pls!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Tomasa, am vazut ca maine incepe abia . Deci, prea multe nu stii, nu?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am modificat. Astept date noi, sa avem si noi lista la zi.

Kris, sanatate lui Bianca.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, si la noi 88 cm si 12 kile (am recuperat )

Fetelor, pai ne intalnim sau ce facem??

Hai sa va mai zic ghicitori:
pintzina
neic
Babani

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Liviana, la noi e o poveste cu oul Kinder. Cand plec de acasa, singura sau cu tati si il lasam cu soacra sau cu cumnata mea ii spun ca ma duc sa-i cumpar ou. Si el zice mami, doua uoua, toate!!! Bineinteles ca-i cumpar pt. ca primul lucru pe care-l zice cand ne intoarcem este ou! Si imi zice "fa"=desfa si eu il desfac si ascund repede partea cu cioco si ii las jucaria. Iar seara, dupa ce adoarme, eu cu tati ne delectam cu cioco din ouale adunate !

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, primul e "benzina"? Si ultimul poate " bani", desi nu cred.

Am fost impresionata de cum vorbeste Ruxi. Efectiv poti dialoga cu ea. E uimitor la varsta ei, pe cuvant.

Rayan inca nici nu raspunde da sau nu la intrebari, desi stie, dar nu vrea sa raspunda.
Nu raspunde nici cum il cheama, cati ani are, etc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, multumesc frumos, esti o draguta.
Cred ca depinde de fiecare copil, de temperamentul sau, de felul in care-l "introduci" pe bb2 in familie.

Ai mei au momente cand se joaca frumos, se pupa, dar si momente cand se iau la harta, se ciupesc, se inghiontesc... Uneori si ei sunt obositi ca si noi, asa ca trebuie (ar trebui) sa-i intelegem/iertam pt micile scapari. Dar in conditii normale se iubesc mult.

Eu sunt adepta unui stil mai permisiv de educare a copilului, deoarece mi-e teama sa nu-l inhib in vreun fel, vreau sa aibe curajul sa se exprime, chiar daca greseste uneori. Si nu mi-e usor deloc sa procedez asa, deoarece ambii mei copii au firi foarte voluntare.

Eric isi face usor prieteni, se face iubit prin felul lui de a fi, in schimb Ruxi -desi nu e la fel de sociabila, e "contaminata" si ea de atitudinea asta.(astfel la gradi, cand mergem sa-l luam pe Eric, abia o mai scot din clasa, de la copii). Ea se face placuta mai degraba prin dragalasenie si istetime (ei, uite ca nu stiu cum s-o numesc altfel, nu vreau sa par laudaroasa). Ruxi e f.f. ambitioasa, incapatanata, n-o convingi decat cu argumente solide ...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Hi, hi...primul e maslina si ultimul Bugs Bunny Al doilea??

Azi m-a uimit cu 3 cuvinte prinse din zbor:
vetzelu= servetelul, a intins mana la cutie si l-a cerut
tzeapa= inteapa, l-am zgariat eu din greseala cu unghia si mi-a atras atentia ca-l inteapa
chimba= schimba, facuse kk si mi-a zis sa-l schimb
Si le spune de parca l-a invatat cineva, ma uimeste mereu!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Pai de repetat orice aude, face si Rayan, dar eu as vrea mai mult. Daca n-ar stii, as zice, dar stie insa se incapataneaza si se enereaza cand il intreb cati ani are sau cum il cheama.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput