Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ar putea fi conjunctivita. Daca nu ii trece du-l la oftalmolog.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, da, noi!
Dupa ce am terminat cu antibioticul in vena, la o saptamana i-au iesit din ochisor niste ordori albicioase, purulente. L-am spalat cu ser si am pus oftamesone, o pic. seara. Sunt niste picaturi cu antibiotic pt. nas, ochi si urechi, ni le recomandase de.pt. nas. A doua zi s-a trezit cu ochiul lipit si multe ordori din astea. Am pus iar o picatura si seara una si gata, i-a trecut. Dar dupa doua zile i-a iesit din ochiul celalalt, mai putin, e adevarat. Am repetat operatiunea si acum vad ca e bine. Inca nu am fost la dr. dar daca se mai repeta o sa-l duc la un control. Si am observat ca daca plangea sau se incorda cumva ieseau mai multe ordori.
Dupa saptamana de cresa, in prima zi de raceala, cu muci multi in nas, i-au iesit si prin ochi niste ordori din astea, din amandoi adata, dar erau f. multe, aproape cat un bob de mazare se faceau...
Acum erau f. micute, cat un bob de orez, sa zic.
Hai ca m-am lungit .

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, dupa cate zile de cresa s-a imbolnavit Vlad?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi suntem bolnavioare!, Cred ca de la Sf Andrei ne-am capatat!,
De ieri am simtit-o, a tusit de 2 ori groaznic de rau si imediat m-am programat la Dr. Stanciu. Va dati seama? abia la 20.50, am gasit loc!

Asta seara dupa somn, a facut febra, 38 cu 5 si arata destul de rau...dupa un sup. cu novo si 5 ml de nurtofen , s-a linistit , dupa care s-a jucat toata seara, iar pt. ca am servit somnul de pranz abia la 17.00..pana la 18.30..asta seara am adormit la 24.00. Sper sa nu mai faca febra! Aaaa am uitat sa va spun..din acea tuse, astazi a si vomat..dar numai secretie alba incolora..si probabil siropurile de tuse, pe care abia i le administrasem.

Dupa vreo 30 min de la adminstrarea supp, a facut kk cu ceva mucozitati, sau probabil cu supp topit.., in rest scaunul era normal..initial se scapase in pampers..dupa care a continuat la olitza..

Nu prea sunt de acord cu locatia, mi se pare f departe....si mai in fiecare dupa amiaza sunt ocupata! Astept si alte propuneri!

Va imbratisez!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, dupa o saptamana.

Kris, imi pare rau de Bia...sanatate maxima!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata.
In primul rind, multumim pentru urarile de ieri.
ieri am fost acasa, caci am fost programati pentru lucrarile de inchidere a balconului, asa ca aproape toata ziua am sarbatorit printre muncitori. Abia seara am reusit sa ne adunam la masa sa-l sarbatorim pe Niculae

Kris, imi pare rau ca sinteti bolnavioare, poate nu e nimic grav si te-ai speriat tu. sper sa fie asa.

cit despre infofoleala, si eu sint campioana la ne-infofolit. Cite critici mi-am atras, numai eu stiu. chiar si acum. Iar de la frigider asa i-am dat mereu iaurtul si toata vara i-am combinat apa de la temp camerei cu apa rece, dar era chiar rece. eu beau mereu apa din frigider, in orice anotimp, asa ca am tratat-o la fel si pe ea. Chiar recent, intr-o zi frumoasa, era afara cu taicasu, fara caciula, bineinteles, toate babele si mamele s-au luat de el in parc.
Nu mai zic toata toamna pina a dat primul frig, ea era fara caciula si imbracata normal, iar o vecina de a mea care are fetita putin mai mica, era deja la costum fis, ghetute, caciula groasa...deh, fiecare cum simte, insa si eu recunosc foloasele: nu imi raceste, nu a fost bolnava..Doamne ajuta!

apropos de cum se imbraca copiii in Vest (si in Franta, si Uk e la fel), am o noua colega care e nemtoaica, dar a lucrat foarte mult la sediul noostru din Paris, deci are ambele influente, are o fetita de 2 ani. Deci si eu, care sint total impotriva infofolitului, m-am speriat cum o pooate imbraca!! Era in toamna,pe la inceputul lui octombrie, cind era un frig de mureai, eu insami eram cu dres si cizmele, iar fetita a venit in vizita la noi in sandale fara ciorapi, cu pantaloni subtiri 3 sferturi, fara body, cu o bluzita scurta care se ridica mult si era cu spatele gol. si nu venise cu masina! dar sa stiti ca a avut multe probleme cu ea, multe otite. acum a dus-o la gradinita aici si pt a doua oara a facut raceala nasoala.

sbobo, tu zici ca nu i-ai pus pina ieri caciula deloc??caci totusi au fost si perioade cu 1-2 grade peste zi, foarte, foarte frig!
Nici eu nu ii pun fular, cel putin nu la gura daca ii voi pune la iarna, ci pe sub haine la git, daca nu avem ceva pe git, helanca.

Cu mosul, rebecca nu a fost incintata deloc. Pentru ca nu i-a adus si ou kinder. fiind asa tirziu, trecut de ora 8, nu i-am mai luat, stiind ca o sa vrea si si pape putin. Asa ca i-am aratat pe rind pantalonii:"niu! o'!", bluzitele: Niu, O'! "cum intru pe usa incepe sa ma caute si sa zica "o". si daca nu ii aduc e jale...nu imi place.
Mi-am facut ieri citeva provizii din careffour, pentru cine mai cumpara oua, si am luat cu 19 mii! in oras am luat si cu 35! nu se poate asa ceva!

Intilnirea?? eu sint disponibila si azi, si maine. Ideal ar fi cit mai cental, sa fie accesibil pentru toata lumea. Pt mine nu conteaza ca oricum vin din centru, dar sint fete care vin de la celalalt capat al orasului.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor,vad ca ne invartim mult pana sa ne hotaram ce si cum.Eu am treaba dimineata si de asta nu pot sa va urmaresc la discutii.Sunt in Bucuresti.pot sa ma intalnesc cu voi pana sambata cred(daca plec cu Tarom pe cursa normala).Sambata la ora 23.20 am avion,deci sambata pana pe la orele 19.00 as putea sta la intalnire.Azi ma duc la agentie sa vad ce optiuni mai am.Daca voi nu vreti intalnire azi,nu-i nimic,ma intalnesc cu fostele colege de liceu mai pe seara.Mai intru mai pe seara sa vad daca v-ati hotarat cand si unde sau o mai sun pe Crinuta.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetele, nu stiu ce sa zic cu imbracatul. Eu de exemplu imbrac copilul dupa cum simt eu. Daca mi-e cald, ii dau jos ceva. Dar nu pot spune ca ma apropiu de voi cu dezbracatul. Mai degraba il imbrac bine. Fular la gat, niciodata pe gura, pt ca nu are helanca. Cand erau 10-15 grade l-am lasat si fara caciula sau caiulita subtire. Dar sub 10 grade ii pun caciula grosuta. Manusi nu suporta si e cald la maini de obicei.
Concluzia e ca eu fata de voi il imbrac bine si totusi, de cand e, a racit de vreo 4 ori, dintre care 3 raceli au fost nesemnificative, adica numai nicte muci, fara febra, tuse, complicatii. Si a 4-a a fost mai grava fiindca era la cateva zile dupa a 3-a, deci avea imunitatea scazuta. Asa ca nu stiu de ce tine exact imbolnavitul mai des sau mai rar.
Bubu, si Sergiu are masa de scule de la quelle, de vreo 4 luni am cumparat-o.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, daca esti draguta sa treci si la noi 88 cm, 13 kile. Merci!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, va astept la Kidex in we asta!!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput