Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
V. Erica spune:
Kris, imi rau de micuta bolnavioara. Sanatate multa!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
lbelciug spune:
Multumesc pt raspuns, Erica! Sa-ti traiasca puii si sa te bucure toata viata! Iti dau un PM sa te mai intreb ceva.
Bubu, o sa va ingrasati de la atatea oua Kinder.
E nostim tare cum vorbeste Vladutz!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, ce mult mi-au placut fratiorii cum se pupa pe canapea! i-am aratat si sotului sa prinda curaj![]()
Bubu, cam la fel se intimpla si la noi cu oul, noi mincam bilutele alea, ea ia de citeva ori partea alba de deasupra.
Nu prea ii dau alte dulciuri in afara de iaurturi cu fructe sau desert Exquisa sau Echram, air de deseerturi facute in casa are parte foarte rar, caci nu am cind sa fac prajituri sau mai stiu eu ce, dar nici nu se omoara dupa ele (am facut kek, placinta mere, prajitura fructe, nu vrea!) nici macar pinguin de la Kinder nu vrea, oul o fascineaza pur si simplu. orez sau gris cu lapte nu le consider desert, ci o mincare usoara de seara eventual, dar nu se omoara nici cu astea.
primul cuvint=si pe mine ma duce cu gindul la benzina, sau poate smintna
babana=banana?
Crinuta, noi 82 cm si greutata aceeasi, ne mentinem cea mai balerina din gasca![]()
sa stii ca fetitele vorbesc mult mai repede in general.Pe mine ma uimeste rebecca in fiecare zi cu cuvinte noi, repeta aproape orice dupa noi, stie prin casa lucrurile, recunoaste reclamele la televizor (pau=sampon, buf capia=la Jacobs unde pica postasu), ocu=rimel, etc. Raspunde da si nu (in ultima vreme mai mult nu
)
mai nou a inceput sa conjuge
: pekam pa, a pekat pa, papam, a papat (si sint folosite corect). isi zice ei "io, io", o intrbi cum o cheama: Beca, Beca Adea, dupa cum are chef.
Am admirat si pozele de la vizita.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
oprietena spune:
N-am mai trecut de multa vreme pe aici din lipsa de timp. Am "savurat" paginile scrise si pozele nazdravnilor. Si noi am crescut mari, diseara o sa masor si cantaresc puiul meu sa vad ce progrese a mai facut. Noi mergem la cresa si sunt multumita de evolutia lui. L-a asteptat pe Mos si pentru ca a fost "cuminte" Mosul l-a rasplatit cu o masinuta care se face robot, cand a primit jucaria dimineata a facut niste ochisori....apoi la cresa a venit iar mosul si cumintel s-a dus la papuceii lui si si-a luat cadoul. Acum cand face ceva ce nu trebuie ii spun ca il vede "mo catun" (se uita in jur si intreaba "une e?") si nu-i mai aduce jucarii iar copilul se cuminteste pe loc.
Bubu am ramas extaziata la pozele din camara ta. Super!!!!! Mi-ar placea si mie o camara asa la casa mea. Si inca o intrebare: masuta cu scule de unde ai luat-o? sau poate ai zis dar eu nu am vazut...
Sper ca de acum sa fiu si eu mai activa.
Pupici
bubu05 spune:
Patricia, super tare Rebe cu conjucatul! Si Vlad zice cautam, mancam...Chiar vroiam sa te intreb cate kg mai are Rebe, dar vad ca e balerina in continuare! Nu-i nimic, sanatoasa sa fie, nu?
Mirela, sculele sunt din Auchen, 500.000 au costat. Am vazut si prin Selgros, dar nu stiu daca erau la fel. ma bucur ca-ti place camara, deja savuram din ea!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Tre' sa ajung si eu la Auchen. Cred ca in weekend ajung, dar ma duc fara Rayan ca altfel nu apuc sa vad nimic.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
Oprietena, l-am admirat si eu pe nazdravanul tau, este tare dragalas!
De cind il duci la cresa? zici ca esti multumita? ati avut probeleme cu raceli, etc?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Crinuta, si noi tot fara Vlad am fost, ca nu puteam sa ne uitam la nimic cu el! Mai ales la jucarii, iti dai seama...peste o saptamana mergem iar sa luam cadouri pt. Craciun si o sa-l las iar acasa sa ma uit in liniste si sa nu ma grabesc. Eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu prea vorbeste Rayan, sunt sigura ca intelege tot si mai ales ca aude si alte limbi pe langa romana. E mare lucru sa inteleaga si in engleza, e de admirat la varsta lui si poate de aia nu vorbeste asa mult cum ti-ai dori tu.
Liviana, sper si eu ca sunt mai dietetice dulciurile Kinder. Mai ales Kinder Delice e de vis!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, delice ala e mortal, ca numai noi avem parte de el, Rebe musca o gura si pe urma zice "niu".
as merge si eu la auchan-dar nu stiu cind.
Bubu, am fost si noi duminica la city Mall la bile si ne-a placut mult. vom mai merge. Cind mai mergeti si voi poate ne zici. un loc bun de intilnit si cu copiii.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Bubu, pai cuvinte zice cu sutele, dar eu vreau sa dialoghez cu el...
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.