Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
oprietena spune:
Patricia multumesc pentru aprecieri, toti copii sunt frumosi, fiecare are ceva special. Rares merge la cresa din februarie,era la sugari, acum e la grupa mai mare, el e cel mai mic de varsta, dar pt sugari era prea dezvoltat, si ii prinde bine sa fie cu copii mai maricei, aici au si activitate intelectuala, ca sa-i zic asa, in afara de joaca, ii invata cantece ( la cel cu bate vantul frunzele..el mormaie ceva acolo dar gesticuleaza corect), poezii, li se spun povesti (au si dvd unde vizioneaza clasicele desene animate) iar de Craciun vor avea serbare. Abia astept! I-a mers bine de la inceput la cresa, in afara banalelor raceli nu a avut alte probleme de sanatate. Acum, desi e frig si e mai greu, am inceput operatiunea "olita".
Bubu, multumesc de pont, o sa merg in Auchan zilele astea, mai ales ca e la 2 pasi de mine. M-am uitat si pe site la quelle si am vazut ca au si ei, dar cred ca e cel mai bine sa vezi real jucaria, sa iti poti da seama exact ce e.
crinuta spune:
Oprietena, da-mi datele lui Rares, adica greutate si inaltime.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
kita spune:
Nici Andrei nu a fost incantat de Mos Niculae; dar a prins in schimb ideea de "cadou"; eu nu am mai intrat, nici macar sa citesc pt ca intotdeauna (ca acuma)imi urla pe langa mine la calculator, sau imi sterrge ce am scris;
Vreau sa ajung maine la Kidex, dupa ora 15 cu Andrei ca sa il las se se mai si joace pe acolo; pupici la cei mici;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
BESTUTZA spune:
Amaya ziceam sa vezi pozele Ericai ca sa vedeti cum veti fi si voi peste doi ani!
!Si Liviana deasemenea!
Crinuta si noi la fel suntem!Rau de tot! Nic cum il cheam nic cati a ni are nimic!L-a intrebat cineva in parc cum il cheam si eu binweintels i-am zis persoanei ca nu stie ,da el:dodo= asa il striga vecinul nostru!![]()
Nici da , nic nu, nici nu vine cand il chem ..tot timpul se ascunde sa il caut!
Cel mai tare ma enerveaza ca una doua incepe si bate din picior! FFF frecvent!
IL mai cert , nu il bag in seama ..si vien imi ia mana si mi-o pune in jurul lui,isi bag degetul in gura si se lipeste de mine si tot asa ..reptir..
De oala ce sa mai zic.. nu cred ca am nic o sansa pan nu o sa stea ILinca in fund sa o pun si pe ea!
Bubu !Am rs tare de faza cu cotzeii!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
BESTUTZA spune:
Am uitat sa va spunem ca intr-un exces creativ..nu stiu ce sa mai fac sa stea linistit,am plecat ieri la Antipa...Am vazut lrul ,girafa,ursul..A fost mai invantat de pestii vii!Restul ziceai ca le vede zi de zi... Se pare ca e mai interesant la zoo!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
oprietena spune:
La facut crize de nervi cand nu primeste ce vrea am crezut ca Rares e campion, asta doar in acasa, in lume nu se prea da in spectacol, cred ca ii este rusine, ba chiar intr-o perioada se dadea cu capul de dulap, de podea...dar am vazut si alti copii asa ca m-am mai linistit.
Bestuzta tare dragutza fetita ta, are o culoare asa frumoasa la piele, iar in poza in care fac nani amandoi...super, asa vedem ce mana de carne aducem pe lume si cum se transforma intr-un omulet cu personalitate intr-un an de zile.
Cine a reusit sa scape de "bibi" si cum? Al meu nu vrea neam sa renunte la el, daca s-ar putea toata ziua ar sta cu el in gurita, doar de dragul lui.
Crinuta maine iti voi da informatiile legate de inaltime si greutate.
crinuta spune:
Bestuza, deci nu e singurul Rayan. M-am mai linistit. Nici nu-l mai intreb ca nu ii place si se enerveaza.
La fel face si el cand are nervi, da din maini, tipa, isi da cu ceva in cap. Vorba mea "il apuca".
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Bestutza, am vazut pozele, am si complimentat-o pe Erica. 
Kitaaaa, nu ne-ai pus pozele de la intalnire! 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
strunfita spune:
Crinuta, ne adaugi si pe noi te rog in lista?
Bogdan - 04.02.2005 - 13 kg si 90 cm
Mersi mult.
Si Bogdan a avut un mos bogat - multe masini mici, o masina teleghidata, motocicleta cu atas, 2 tractoare, hainute ... - acum am o problema cu el - a primit un Mos Craciun mai mic de la soacra mea, si acum ii zice Mos Cae (Nicolae), si degeaba ii spun ca pe Mos Nicolae nu-l vedem, ca ala e Mos Craciun, ca nu vrea sa inteleaga ...
Bogdan de obicei raspunde cu da sau nu la ce-l intrebam, doar daca e prea concentrat la ce se joaca nu raspunde, de pe la 1 an jumate zice ca are 2. mai zice ca-l cheama bobo radu.
si sambata a facut prima propozitie: moca ete mare (remorca este mare).
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2