Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gata Carmina, sunteti si voi in lista.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Bun gasit!
Din pacate, timpul liber extrem de limitat nu mi-a mai permis sa intru pe forum, insa mi-a fost tare dor de voi.
Am citit din ultimele 2 capitole si am vazut ce mari au crescut puiutii vostri, iar voi, cele pe care le cunosc, ce mamici frumusele sinteti. Ce mai rotofeie eram acum 2 ani.....
Clara s-a facut o fetita mare si rasfatata, dependenta de suzeta si de... moda. Adica, de o luna incoace isi alege singura pantalonasii/rochita, dresurile si ghetutele. Ce ne amuza cel mai mult este ca dupa ce o imbraca buni, isi alege si suzeta din colectia pe care o are!!!!! Deh, doar nu putem iesi pe strada cu suzeta "neasortata".
La olita nu merge, insa in momentul in care are nevoie, ii duce pe Ursii din dotare (2 la numar) si-i aseaza pe olita. Ea se ascunde dupa o usa, isi face treaba, dupa care mergind pe virfuri, isi ia servetelele umede si un scutec nou si le duce la buni, mamaie sau mami (depinde de cine e prin preajma). Dupa ce e schimbata, isi ia scutecul murdar, si-l pune intr-o punguta, apoi la gunoi. Va dati seama ca prefera sa faca toate lucrurile astea "complicate" decit sa se aseze pe olita???
In rest, peretii din casa sint "pictati" cu pix, creion etc. Crizele de personalitate sint la ordinea zilei si uneori nu mai stim ce sa facem pentru ca e in stare sa plinga si 2 ore, constant, fara sa oboseasca, iar noi pina la urma trebuie sa cedam, lucru neacceptat in pedagogia copilului mic. Realitatea insa e un pic diferita.
Va doresc LMA pentru ca vom incepe in curind petrecerile pentru puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina_gabriela, ce surpriza placuta! ma bucur ca ai reusit sa mai scrii, sper sa o faci mai des.
M-a amuzat ce ai povestit despre micuta d-ra, sper sa ne mai pui si niste poze sa o vedem. Cred ca este foarte pletoasa, nu?ca avea un par cind era bb, mama, mama..
Suzetele..si noi sintem dependente, avem si noi colectie, pe care si eu i le-am cumparat sa se asorteze d-le cu ce o imbrac

Crizele astea cica sint specifice virstei de 2 ani. am sa citesc si eu ceva pe tema asta, sa caut.
spunea cineva ca a mers cu copilul la psiholog ca nu se mai intelegea si acesta i-a spus ca sint foarte inteligenti, au prea multa personalitate si de aia se comporta asa. daca mai pui si un pic de rasfat...
Ne apropiem si noi de aceste crize, cind sint eu acasa nu ma mai inteleg cu ea, vrea sa fac tot ce vrea ea, daca o refuz incepe sa plinga, sa tipe, se aseaza pe jos, sau sa stau numai cu ea in brate...nu o mai recunosc. Chestia e ca nu face la fel cu taica'su peste zi. pe de alta parte ma mustra constiina daca ma port dur cu ea, avind in vedere ca petrecem seara putin timp impreuna.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Alina, vrem poze cu dra. Am vazut ca e nascuta in aceiasi zi cu Rares, 06.01.2006. Niste capricorni cu o personalitate iesita din comun. El pentru moment isi alege doar "papucii" cu care sa se incalte (orice incaltaminte se numeste paputi). Pe el il cheama Ale si are unu (an) dar arata 2 degetele. Raspunde la ce il intrebi, vine daca il chemi, iti duce/aduce ce ii ceri, paraste (tati a mucat-muscat)si ce m-a uimit stie care e stanga/ dreapta, la baie ii tot zic da manuta/ piciorul dreapt/stang si a bagat la cap, asa ca la intrebarea pusa, fara a ma astepta sa primesc raspuns corect, mi-a aratat care e dreapta/stanga. Dar cel mai mult imi place de el dimineata, cand fac cafeaua pt mami si tati, se duce in dormitor la tati si trage de el: tati col capea (sa se scoale sa bea cafea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Am incercat sa pun o poza pe webshots, insa nu prea mai stiu cum se face, asa ca scuzati-ma daca nu-mi iese.

http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9

Patricia, intr-adevar Clara a ramas o pletoasa in continuare, numai ca a inceput sa i se onduleze parul si sa fie "suvitata". Punctul forte ne ramin genele.
Mirela, asa este sint tare incapatinati Capricornii astia, insa cred ca este o trasatura specifica in special virstei.
Apropo de ziua de nastere, am inteles ca 6.01 era ziua de nastere a Elenei Ceausescuuuuuuuu. Asta da incapatinare "istorica". Stiti ce e funny? Baietelul sefului meu este nascut in aceasi zi cu Nicolae Ceausescu, asa ca ne-am gindit sa evitam intilnirea intre cei doi puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

frumusica foc, daca eviti intalnirile dintre cei 2, poate se intalneste cu Rares si ... ...cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

www.dropshots.com/oana_bubu05" target="_blank">Filmulete

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Vai Alina ce seamana cu tine mititica. Leita mama ei :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alina-gabriela, m-am distrat teribil de incapatanarea "istorica" si de faptul ca eviti sa-ti duci domnisoara la intalnire cu baiatul sefului. Am vazut-o si eu pe cretzulina ta, e frumusica foc si intr-adevar genele sunt adorabile.
Bubu, esti la inaltime! Ai avut o idee super sa ne pui filme, sa-l auzim si vedem pe Vladut cu cotzeii. Vad ca si la voi canta ziua caseta muzicala. Imi place ca Dutzu raspunde si cu Da la intrebarile tale. Sa mai faci si alte filme, oki? Eu ma inscriu de acum la vizionat.
Patricia si eu patesc la fel cu Matei, apropo de crize si tipete.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ati vazut linkul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Aus7I7MhaOM ?

Un bebe de 25 de luni danseaza breakdance! E incredibil! Se incarca mai greu filmuletul, dar merita vazut.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput