Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 27
lavinia345 spune:
Pai daca nu e puturoasa poate mi-o place si mie...dar daca am incercat una doua si nu mi-au placut am zis ca toate-s la fel.Vezi ca vin in ianuarie,poate ne intalnim atunci si-mi dai o imbucatura...eu aduc vinul alb.![]()
Lavinia
Natalia
sirimie spune:
Lavinia, imi pare rau pentru bagaj! Sanatate Nataliei
Bubu si mie imi place brinza aia. Hochland. Dar sa stii ca e mai buna brinza Brie, Prezident sau alta. Si aia mai puturoasa e buna.
Vladut ma vede ca maninc si vrea si el, si ii mai dau - nu mult, ii place. Sper ca nu ii face rau.
Voi stiti vreo bona care ar fi dispusa sa vina la noi?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
Helloooooo, good morning. Unde sunteti?
Eu azi ma uit dupa cursuri. Deocamdata caut sa vad unde si cum.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
'Neata, 'neata!
Noi am bagat o tura de desene cu Mikey, am gasit unele super de tot, pe ym nu se incarca pt. ca e prea mare filmul, mi-ar placea sa vi-l dau si voua!
Lavinia, pai daca vii in ianuarie sigur ne intalnim, nu mai vreau sa ratam ocazia! M-am uitat pe branzica, se numeste Rosenborg- Danish Blue Cheese, am gasit in Selgros cu 60.000 parca 100g.
Simona, nu stiu bona si eu sunt in cautare. De facpt inca n-am inceput cautarile, dar alta solutie nu e...asa de rau imi pare ca nu pot sa vin la petrecere...dar la ora 18 plecam spre Sala Palatului la concert.
Vladut e un scump, face la olita destul de bine, kk doar la olita pana acum, doar in prima zi fara pampers a facut pe el kk. Am observat ca daca il cert nu are asa efect ca atunci cand ma supar pe el. Si se vede ca ii pare rau ca a facut si nu-i place sa ma vada suparata. Iar cu pipi suntem la 3 chilotei udati zilnic pana acum, iar restul la olita si face destul pt. ca bea si multe lichide.
Concluzia mea este ca pana nu-i lasam fara pampers nu avem cum sa scapam de el. Daca am dat pampersul jos, pai nu-l mai punem absolut deloc. Si sa stiti ca nu mi se pare greu deloc! Va zis astea sa va incurajez si pe voi, daca vreti sa incepeti operatiunea!
Pupicei!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Neatza!
cine bea un ceai cu mine??
Bubu, mie imi place ff mult brinza Camembert, cu struguri sau mar. ah, ce buna e!! dar si grasa ![]()
Crinuta, ce fel de cursuri cauti?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
oprietena spune:
Buna dimineata! Si eu prezenta dar cu cafeaua Patricia caci nu prea ma dau in vant dupa ceai, doar de lamaie cand sunt racita. Iar branza cu mucegai, desi nu am mancat niciodata spun ca nu imi place, nu ma incanta ideea de "mucegai", desi stiu ca nu e din ala dupa perete.
am si eu un fix: e mucegai deci nu e buna!
Ca si Vladut si Rares incearca sa se imprieteneasca cu olita, cel putin regula de dimineata cu "pitu" la olita a bagat-o la cap, iar seara doar cateodata, ziua mai face si pe el daca nu sunt pe faza.
Ieri v-am asteptat toata ziua. A fost o liniste aici incat mi-am permis sa vad un film (break up) din pacate nu am reusit sa-l vad pana la sfarsit, poate azi...
lbelciug spune:
Neatza, trec si eu sa va salut, caci aseara n-am prea avut cu cine sa ma conversez.
Apropo, a mai fost vreo YM conference cu Simona aseara?
Bubule, m-ai incurajat sa trecem si noi la operatiunea "cotzeii", caci cea numita "olitza" n-a avut succes. Cred insa ca voi incepe din ianuarie. BTW, nici mie nu-mi place branza cu mucegai.
Una peste alta, baiatul meu a inceput sa spuna poezii.
Mai exact bona ii spune versurile si el repeta. Din pacate noua, parintilor n-a vrut sa ne spuna.
In plus, cantam Ghitaa na-na-na, chiar si fara CD pus. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
PatriciaArdeleanu spune:
lavinia, nu stiu daca a mai fost conferinta, cind am primit invitatia incercam sa o adorm pe becca.
si rebecca cinta "ghica", o recunoaste imediat si are aceeasi intonatie ca fetita. Mergeam odata cu un taxi si cinta melodia asta si incepuse si ea, era taximetristul topit.
Aseara am gasit=o cintind "Habibiii", pusese sotul meu pe AMR diab si a bagat la cap imediat.(crinuta,
).
a invat sa vina sa ma intrebe "ai teaba?" cind vede ca nu sint linga ea![]()
Ubi, mare dansatoare mai sint fetitele astea, nu-i asa?? am vazut si eu filmuletul.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
alina_gabriela9 spune:
Bun gasit!
Si Clarei ii place tare mult sa danseze. Sa ne vezi seara prinzindu-ne in hora...![]()
De cintat o face la baie, din cauza acusticii bineinteles.
Mie imi place tare mult brinza cu mucegai. Cind am fost la Paris am vazut ca oamenii aveau inclusiv la fast food brinza cu mucegai. Ce, te pui cu frantujii?