Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, lasa mama ca ii cautam si ei un habibi frumos si cu bani.
Referitor la cursuri, le-as face pe toate. As vrea office, asistent manager, contabilitate primara pentru inceput.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Haha, Patricia, ce tare e Reb cu "ai treaba?"! Dar cine a invatat-o? Tati?
Crinuta, daca vrei sa te angajezi in Buc, de ce iti vinzi apartamentul? Mai ai unul sau cum?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Pentru ca vreau sa cumpar unul cu 3 camere.

Cine imi spune si mie cum ajung pe Splaiul Independentei 319? Cu ce mijloc de transport, etc? E destul de urgent.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta, Ce e la Splaiul Independentei 309? Nu imi dau seama cit de departe e de Grozavesti. La Grozavesti ajungi cu metroul, iar pe splaiul independentei circula un autobuz care vine de la universitate, nu mai stiu numarul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, i s-a tot spus: stai putin ca are mami putina treaba, etc, si acum, cum dispar de linga ea vine linga mine si ma intreaba. este haioasa foc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salutare si de la noi.I-am facut baitza Nataliei si am tuns-o,i-am tras o freza....Azi gatesc pt prima oara crabi si shrimps(am un lapsus cum se numesc in romana).De fapt ii gateste bona dupa retetza ei,i-a pus in oala cu sare si pe foc,fara apa,fara nimic,ca cica au apa in ei si acasa la ea asa-i gateste.Sa vedem ce-o iesi,daca nu-mi plac....next time ii fierb eu cu apa.

Am aflat ca aici la supermarkete in sat cumperi jucarii si au Mos Craciunul lor si ti le aduce acasa el pe 24 seara sau pe 25.Oare sa chem si eu Mos Craciunul asta libanez?Nu-i ciudat ca Mos Craciun vorbeste araba????Mi se pare pe dos.Poate se sperie mandra mea si nu se joaca cu jucaria de la Mos Craciun.

Splaiul Independentei mai e si pe la Unirii in sus,pe unde e Taromul,Spring Time-ul,o banca ceva cu imp-exp.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Am gasit adresa.
Shrimps sunt creveti. Hai nu imi mai fa pofta, ca trag o fuga pana in Saudi si aduc un sac intreg.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna la toata lumea!
N-am mai scris in schimb m-am intalnit cu Irina (tomasa) la Kidex, care e o draguta si a fost o gazda excelenta! Felicitari si pentru targ. Partea de distractie in special f reusita. Eu am fost si sa cumpar trusoul de nou-nascut pentru viitoarea mea nepotica si am gasit cam tot pe partea de hainute etc.
Simona, Dana imi pare rau ca nu ne-am potrivit cu orele ca sa ne putem vedea, poate cu alta ocazie! Simona, multumesc sotului pentru instructiuni!
Am uitat sa raspund cu Colargolul, pentru viitor sa stiti ca se pune in nas.
Liviana, eu o mai dau din cand in cand cu strugurel hidratant de la Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Danielai, eu i-am cumparat azi lui Matei o crema de la plafar pe baza de vitamina A (fara gust) si vreau sa-i dau cat mai repede cu ea. In plus, M va bea mai mult suc de morcovi. I-am tot dat cu tot felul de creme, insa pe langa faptul ca si le sterge cu limbutza, nu l-au ajutat sa scape de buzitele uscate si crapate. Doar cand adoarme pot sa ii dau cu crema si sa-i ramana pe buze.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Ia vedeti cine e managerul meu:http://good-times.webshots.com/photo/2248280500066197876SKQeLQ

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput