Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa, asa, iar e liniste pe aici. Off..

Una peste alta, Rayan are 38,2 si nu stiu de ce ca nu are nici un alt simptom. E energic de nu se poate, rade, doar ca are febra.
I-am pus paracetamol dar ii cumpar si Novocalmin.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hehe, ce manager simpatic

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

hehe, ce manager simpatic

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Stiu, de aia sunt nebuna dupa el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ce baiat mare! Vai, dar ce serios statea...el care rade mereu! Of, febra...sa nu mai aud de ea! aveti grija de voi!

Patricia, si pe mine m-ai terminat cu "ai teaba", e tare rau!

Liviana, succes la "cootzei", la noi e din ce in ce mai bine, azi am avut doar un accident, de fapt s-a pus singur pe olita dar nu a mai apucat sa dea pantalonii si cootzeii jos si a facut prin ei! Iar acum seara, eu spalam vasele la bucatarie si il aud cum ma striga "mami, caca". M-am dus intr-un suflet si ce sa vad: el facuse la olitza, se dezbracase singur si facuse acolo. era super incantat, nu va mai zic de cati pupici si-a primit!
E buna ideea cu suc de morcovi, nu i-am mai facut de cand avea 6 luni cred!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, in poza e serios, dar in rest e atat de vesel incat nu am cuvinte sa pot explica. Va trebui sa il filmez.
Azi de ex, avea febra si el sarea peste tot, radea, facea prostioare, insa ce imi place tare mult este ca are simtul umorului foarte dezvoltat.
De ex., isi pune ceva in cap si rade, stiind ca e haios.

La capitolul olita suntem tot acolo unde eram. Azi a facut doar in chilotel, asa ca spala mama la chilotei de nu se poate.
Eu nu cred ca este pregatit pentru olita, nu inca.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, asa credeam si eu, ca nu e pregatit, mai ales ca nu avea rabdare sa stea nici macar 3 secunde pe ea. Dar uite ca intelege si ma uimeste!
Mie imi place mult ca Rayan este f. zambaret si vesel, Vlad nu e asa, el seamana cu ta-su, e genul serios, mai rar il vad zambind fara motiv. Dar cand ne jucam , ne alergam, ne gadilam e super vesel.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Noi suntem binisor, tot mai tusim si ne mai curge nasul., Simona, posibil sa nu ajungem la petrecere., Mi-e teama! Dupa cate am inteles, tusea nu trece atat de repede..suntem in a 8-a zi..poate ne va lasa.

Vreau sa urez insanatosire grabnica tuturor!

Ana_Maria,

MI-e tare drag sa va aduc cum povestiti despre noutatile puiutilor vostri!

Cred ca o sa trec si eu la operatiunea chilotei...sper sa nu dureze mai mult de o sapt , 10 zile.

Am vazut si eu pe d.l manager. Serios ca un manager, ce mai exerseaza.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Daca ii va persista febra nici eu nu vin la petrecere, chit ca nu va avea si alte simptome.

Asa e Bubu, e foarte vesel. El imi ridica moralul.
Cand intru in casa si sunt franta sau dezamagita si il vad cum rade si fuge, e atat de adorabil incat uit de toate problemele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Nu-mi place ca nu ii scade temperatura. Tot 38,1 e desi i-am pus un supozitor si apoi i-am dat sirop Fevadol.
Sper sa nu trebuiasca sa ii pun mai incolo si Novocalmin, ca nu as vrea sa il trezesc.
Temperatura i-o iau cu termometrul de ureche, deci nu il deranjez deloc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, si Vlad avea 38 sau 38,3 toata sambata trecuta si nu ii scadea deloc, asa a tinut-o toata ziua, iar seara si noaptea a facut 39,3...sa nu fi facut si el vreun rosu in gat...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput