Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, unde sunteti? Ce-i cu linistea asta pe aici?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am fost pana la servici, mi-am depus cererea de reintoarcere, totul e complet schimbat, sediul, colegii, seful...norocul meu ca toti sunt tineri si f.f.draguti. O sa fac iar training ca am uitat tot!

Lavinia, ma bucur ca ai ajuns cu bine si te-ai regasit cu fata si sotul tau.

Liviana, esti o scumpa ca de obicei!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, cine ti-a deschis mai valiza ca ma enervez. Asta e culmea.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Dar ce e cu linistea asta pe aici?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am revenit. Am papat putina branzica cu mucegai si migdale...mmmm...sunt lesinata dupa ea. Pacat ca nu am gasit si struguri frumosi ca era si mai buna. Yamy! Voua va place?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Am revenit. Am papat putina branzica cu mucegai si migdale...mmmm...sunt lesinata dupa ea. Pacat ca nu am gasit si struguri frumosi ca era si mai buna. Yamy! Voua va place?

Poze cu Vladutz

Mie nu ...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Mai,cu valiza e nasol,ca nu pot da vina pe nimeni,nici daca scriu la Tarom o sa zica ca nu sunt ei de vina,poate din partea asta din Liban si tot asa.Am pus lacat cu cifru la valiza mica de mana si ca sa nu o mai car am lasat-o la bagaje(fac asta frecvent ca ma enerveaza sa o car dupa mine mereu).La sosire in Liban am asteptat cam mult sa vina bagajele,eram toti pasagerii langa banda de bagaje si valizele nu mai veneau,am asteptat vreo 10 minute.In fine,avand in vedere ca noi toti am fugit spre vama imediat din avion si cum nu eram multi e normal sa vina bagajele mai greu.Acum daca stau si ma gandesc astia nu aveau prea mult timp sa sparga lacatele,tot in Ro au avut vreo 2 ore timp pana sa plece avionul.Si cum sticla de vin lipseste,tot pe romani ii banuiesc ca astia majoritatea sunt musulmani si nu-i tenteaza alcoolul.Lantisorul de aur era intr-o borseta de cosmetice,amestecat printre rujuri si farduri(au mai luat si un cercel de tinichea,cred in speranta ca era de aur,al doilea cercel l-am uitat la mama pe comoda),iar parfumul era bagat printre hainele mele murdare,ca sa nu se sparga.De carnati nu s-au atins si nici de ciocolata.Daca erau astia de aici si vedeau carnatii de porc cum au deschis geanta nu cred ca mai stateau sa cotrobaie prin lucruri.Asta e,m-am enervat,e frustrant dar nu am ce sa fac.

Inainte cand soseam aici si nu o aveam pe Natalia,ma mai puneau sa deschid valizele sa vada ce am.Cum vedeau pastrama si carnatii imi spuneau sa inchid geanta si welcome.De asta zic ca nu prea ii banuiesc pe astia de aici...dar nu bag mana in foc.Una peste alta,ma gandesc ca pierderea nu e prea mare,cam 150$.Enervant e ca nu m-am bucurat prea tare de cadoul jupanului ca eram nervoasa de paguba.

Natalia a slabit ca a fost bolnavioara zic eu,jupanul zice ca i-a facut ciorbitza de vreo 2 ori ca altceva nu manca si se lauda ca a iesit buna(chiar mai buna a vrut sa adauge)ca a mea.Bona zice pe de alta parte ca nici nu aducea cu a mea ciorba facuta de el.Acum nu mai conteaza,desi cele 2 sapt petrecute cu ta-su au trecut,Natalia iar nu-l mai vrea pe ta-su si pace,al meu e foarte dezamagit ca fii-sa i-a dat papucii si l-a tradat.Si eu sunt dezamagita de altfel,speram sa aiba o relatie macar normala cu ta-su daca nu perfecta.Si nici nu-l mai pot bodogani ca el e de vina ca nu se joaca cu ea.Pur si simplu fetei mele nu-i trebuie doi parinti deodata...daca ma pot exprima asa.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Tare nasol, Lavinia, cu bagajele...aiurea de tot! Iar de Natalia, ce sa zic, mi-a placut vorba ta ca nu-i trebuie doi parinti de-odata si imi pare rau ca taticul e dezamagit...chiar nu stiam ca pot face asa copilasii, sa respinga total un parinte.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubule vad ca ai preferinte gastronomice frantuzesti.Nici mie nu-mi place Rochefort,Camembert si alte puturosenii din alea...da' pofta buna!Struguri am io!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinia345

Bubule vad ca ai preferinte gastronomice frantuzesti.Nici mie nu-mi place Rochefort,Camembert si alte puturosenii din alea...da' pofta buna!Struguri am io!

Lavinia

Natalia

Asta pe care o am eu nu e puturoasa deloc, cica e olandeza. e f.f. buna!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput