Machiajul si lentilele de contact
Raspunsuri - Pagina 3
miki68 spune:
eu merg azi sa ridic o comanda de lentile PureVision 2 cutii (6 bc./cutie) + 2 solutii mari ReNu 350 RON, ca e oferta. Cum pe mine
nu ma tenteaza sa port lentilele si noaptea, le dublez timpul de purtare de la o luna la 2/pereche. O cutie = 6 luni. Pina acum purtam Bausch&Lomb pentru 1 an, dar dupa ce am probat o pereche care se poarta timp mai scurt m-am hotarit sa iau dintr-astea. Nemaipunind la socoteala faptul ca am facut o conjuctivita si, desi timpul lentilelor nu expirase (le mai puteam purta vreo 4 luni), a trebuit sa le arunc pt. ca erau contaminate cu stafilococ auriu si daca le puneam dupa ce faceam tratamentul, ma reinfectam. De mi s-o mai intimpla, macar nu-mi pare rau ca va trebui sa arunc lentilele cu purtare mai redusa.
cristina d.
Ileana Cosanzeana spune:
Eu port lentile de unica folosinta, sunt cele mai igienice: le pun , le port o zi si le arunc. Eu ma machiez si pe urma imi pun lentilele. Seara scot intai lentilele si apoi ma demachiez.
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by miki68
eu merg azi sa ridic o comanda de lentile PureVision 2 cutii (6 bc./cutie) + 2 solutii mari ReNu 350 RON, ca e oferta. Cum pe mine
nu ma tenteaza sa port lentilele si noaptea, le dublez timpul de purtare de la o luna la 2/pereche. O cutie = 6 luni. Pina acum purtam Bausch&Lomb pentru 1 an, dar dupa ce am probat o pereche care se poarta timp mai scurt m-am hotarit sa iau dintr-astea. Nemaipunind la socoteala faptul ca am facut o conjuctivita si, desi timpul lentilelor nu expirase (le mai puteam purta vreo 4 luni), a trebuit sa le arunc pt. ca erau contaminate cu stafilococ auriu si daca le puneam dupa ce faceam tratamentul, ma reinfectam. De mi s-o mai intimpla, macar nu-mi pare rau ca va trebui sa arunc lentilele cu purtare mai redusa.
cristina d.
Ma intereseaza si pe mine!!! De unde pot cumpara lentilele PureVision?
Cum sa porti lentilele noaptea? Adica sa dormi cu ele? N-are nici sens si nici nu este indicat sa le porti mai mult de 8 ore pe zi. Dupa un anumit interval incep sa se usuce si ti se irita ochii. In timpul somnului se deshidrateaza si incep sa se lipeasca de ochi. Nu se doarme cu lentilele!!!
Eu port cutiutele dupa mine in permanenta, in caz ca trebuie sa innoptez undeva.Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Am purtat si eu acum vreo 12 ani, dar am renuntat din cauza fumului de tigara din birou. Acum am o intrebare la voi, pentru ca ma bate si pe mine gandu sa ma reapuc:)) nimeni nu zice nimic de eye liner, atunci nu puteam folosi, a mai avansat stiinta si se poate folosi? Si daca da, cum il kiama?
Se poate folosi orice fard. Noi am exemplificat mascara, pt. ca de obicei, mai cad particule din el cand il intinzi pe pleoape si este posibil sa-ti sara in ochi sau cand te duci cu lentila spre ochi poti nimeri in genele pline de fard. Deci, dupa parerea mea mascara presupune mai multa precautie.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
mira_m spune:
Pana la urma vaz ca e chestie de obisnuinta!
Unele fete se machiaza dupa, altele, inainte!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
alma spune:
Pe mine ma costa 120 ron cutia cu 6 bucati de la Johnson, solutia o cumpar separat, cea mai buna pe care am incercat-o pana acum este Renu de la Bausch&Lomb. Cum am dioptrii diferite, cumpar 2 cutii odata.
Am luat si de la Cooper Vision o pereche de urgenta, insa nu m-am simtit la fel de bine cu ele, plus ca raza de curbura nu era exact ce-mi trebuia, era 8 in loc de 8,3, pentru ca nu au decat masuri fixe.
Ma machiez dupa ce pun lentilele, iar seara depinde, mi s-a intamplat sa ma demachiez si inainte de a le da jos si dupa. N-au fost probleme.
Diana si mami
lgireada spune:
Aveti idee la niste preturi de lentile colorate?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Uutza spune:
O precizare: cineva zicea pe prima pagina ca trebuie sa folosesti WATERPROOF mascara; e gresit; dimpotriva, trebuie sa folosesti WATER-BASED mascara, cea care e solubila in apa. Waterproof mascara e foarte greu sau chiar imposibil de curatat daca vine in contact cu lentila. Se mai recomanda sa nu folosesti produse de machiaj ce contin ulei (de ex., fard lichid, gel, etc), pentru ca, daca vin in contact cu lentila, sint foarte greu de curatat.
UU
mamaruta spune:
Mai vin cu o intrebare. De la ce magazine luati voi lentilele si solutiile? Atunci cand le-am avut eu le-am luat de la optinova, dar banuiesc ca acum sunt mai multe locuri de unde se pot procura