Machiajul si lentilele de contact

Machiajul si lentilele de contact | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Sunt o persoana pentru care machiajul este f important. Practic, nu ies din casa nemachiata.
As dori sa imi procur niste lentile de contact ( eu nu port ochelarii permanent desi ar trebui) insa nu stiu daca ma pot machia. Medicul mi-a spus sa vin la control nemachiata si asta mi-a pus un semn de intrebare.
Voi ce spuneti?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Eu spun ca tu nu realizezi ce inseamna sa-ti pui lentilele alea in ochi!
Ai vazut vreodata cum se face??

Ideea este sa-ti pui intii lentilele si apoi te machiezi cu cite tone de smak vrei.
Cele 2 nu se exclud. Exista numai o ordine logica...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu ma refeream strict la posibilitatea ca o farama de machiaj sa patrunda in ochi.
Folosesc produse de calitate dar....

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mira, eu port lentile din clasa a 12a, adica de 5-6 ani..si pot sa-ti spun ca in aprox 99% din zile ma machiez...fard, rimel, contur, etc...toate o data, sau pe rand,...pana acum nu am avut NICIO problema; doar la mascara trebuie sa fii atenta sa fie waterproof si eventual pentru ochi sensibili..

succes!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Nu exista nici un conflict intre lentile si machiaj. Probabil ca daca esti asa o inraita a machiajului, ai si experienta necesara sa nu-ti dai cu pensulele in lentile . Eu cred ca lentilele s-au inventat fix pt. persoanele cochete, carora nu le surad ochelarii, si care mai mult ca sigur sunt ultra machiate! Si eu port si ma fardez imediat dupa aia si n-am nici o apasare!!

Intr-adevar, inainte de a ti le pune, nu trebuie sa fii machiata, de asta si doctorul a tinut sa mentioneze, dar dupa, esti libera!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

Nu exista nici un conflict intre lentile si machiaj. Probabil ca daca esti asa o inraita a machiajului, ai si experienta necesara sa nu-ti dai cu pensulele in lentile . Eu cred ca lentilele s-au inventat fix pt. persoanele cochete, carora nu le surad ochelarii, si care mai mult ca sigur sunt ultra machiate! Si eu port si ma fardez imediat dupa aia si n-am nici o apasare!!

Intr-adevar, inainte de a ti le pune, nu trebuie sa fii machiata, de asta si doctorul a tinut sa mentioneze, dar dupa, esti libera!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

da, corect, asta uitai sa mentionez: machiajul DUPA ce ti le pui pe ochi, in rest, trai si veselie

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si demachiantul tot DUPA ce scoti lentilele!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Multumesc mult fetelor!

Vad ca e ok si nu mai am nici un dubiu in a-mi pune lentile de contact. Trebuie sa recunosc ca aveam o oarecare strangere de inima.

Am totusi o intrebare. De ce machiajul se face inainte si nu dupa ce-ti pui lentila?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

sa iti explic!

azi m-am cremuit, boit, etc si cand sa ies pe usa mi-am dats eama ca nu vad bine. uitasem sa imi pun lentilele. pentru ca nu mai suport ochelarii deloc, nu m-am indurat sa plec cu ei pe nas, asa ca mi-am bagat lentilele peste machiaj.m-am manjit, mi-am bagat scame sub lentila, a trebuit sa mi-o scot, alta mannjeala, am spalat-o, am bagat-o si alta manjeala...de-asta!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

[quote]Originally posted by mira_m

Multumesc mult fetelor!

Vad ca e ok si nu mai am nici un dubiu in a-mi pune lentile de contact. Trebuie sa recunosc ca aveam o oarecare strangere de inima.

Am totusi o intrebare. De ce machiajul se face inainte si nu dupa ce-ti pui lentila?

Nu se face machiajul inainte. Eu am purtat lentile de contact 5 ani. Imagineaza-ti ca esti fardata, data cu mascara si dupa aia iti pui lentilele si le atingi de gene, numai sunt bune de nimic , trebuie sa le pui iar la dezinfectat in solutie pt. 8 ore astfel risti sa faci o conjuctivita.
Dupa ce ti-ai pus lentilele si se intampla sa le atingi cu mascara, poti sa le stergi foarte usor cu un servetel, dar ai grija sa se intample cat mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by matildasep
Dupa ce ti-ai pus lentilele si se intampla sa le atingi cu mascara, poti sa le stergi foarte usor cu un servetel, dar ai grija sa se intample cat mai rar.

pe instructiunile lentilelor mele scrie clar de tot si bolduit sa nu cumva sa le stergi cu ceva in afara de spalat cu solutia dezinfectanta. asa ca mare atentie la asta!
in rest totul cum au zis fetele...intai lentilele dupa aceea machiajul.

Roxana

Mergi la inceput