Machiajul si lentilele de contact
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
mamaruta, mai toate cabinetele de optica serioase fac acum comanda pentru lentile de contact....asa ca nu mai esti limitata doar la optinova.
si da, Uutza are dreptate, trebuie folosit mascara water based, nu water proof. scrie si in "manualul de folosire"
.
Roxana
mamaruta spune:
Multumesc frumos.
Eu cochetam de ceva vreme cu ideea de a repurta lentile, dar mi-ati facut o poftaaaaaaaa, ca saptamana viitoare mak si eu sa-mi iau.
Va multumesc
mamaruta spune:
Acum m-am invatat sa va intreb toate cele, mai pasuiti-ma cu una. Unde exista in piata Victoriei un centru de optica de unde sa pot sa-mi cumpar lentilele. Nu ma pot duce prea departe ca am doar putin timp la dispozitie.
Multumesc din start, ca poate mai tarziu nu mai am timp sa scriu.
ellietudor spune:
BillyBilly, preturile difera in functie de calitate, si de cele mai multe ori calitate inseamna sa te simti bine cu lentila, sa fie cat mai fina, mai subtirika, adika! IAr ca sa fie asa tre sa aiba termen de expirare cat mai mik! Concluzia ar fii ca cele mai sanatoase sunt cele care s valabile 24 de ore doar, sau cele care s valabile 14 zile, o luna chiar! Preturile dunt reson la cele care s valabile 30 de purtari, adika in jur de 160-180 ron 3 perechi! Daca vrei sa ti iei cu termen de valabilitate mai mare, adika aproximativ 2 ani, cum sunt cele de la Bausch n Lomb, care se gasesc la Optinova, sunt ceva mai scumpe , dar daca ai tine in fiecare mana cate o lentila d aia si cate una din cele cu purtari mai putine ai vedea ce diferenta uriasa e intre ele! Alea de 2 ani sunt ca niste cauciucuri pe langa finetzurile celelalte! Eu asa simt! Si port d astea de 30 de purtari, adika le arunc si bag urmatoarea pereche de aproape 3 ani! SPre deosebire de vremea cand purtam dinalalalte, n am mai facut ever iritatii, nu complikatii... Atunci mai faceam! Si trebuia sa bag tratament , si sa nu mi le mai pun o groaza de timp, si vb cuiva care a scris mai sus... e mult mai bine cu lentile, mult mai comod!
Ellie
de 4 luni Ericutz
mira_m spune:
Eu azi am fost la control, insa la ochiul stang am simtit un usor discomfort, ca si cum as fi avut o usoara lacrimare!
Am dat comanda, insa am dubii!
Voi v-ati simtit de prima oara bine cu lentilele sau ati avut nevoie de un timp sa va obisnuiti?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

Delidana spune:
Mie mi-au trebuit vreo 2-3 saptamini ca sa ma obisnuiesc cu lentilele. Tot timpul mi se parea ca am ceva in ochi si le mai puneam pe dos citeodata sau chiar cea de la ochiul drept la stingul si tot asa. A fost o intreaga aventura pina m-am invatat cu ele.
Foarte mare grija la igiena!!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mira_m spune:
Multumesc, eram tare nelinistita ieri, fiindca nu vedeam tocmai perfect cu ele!
Inseamna ca e ca la o noua pereche de ochelari, pana te obisnuiesti...
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 

BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by ellietudor
BillyBilly, preturile difera in functie de calitate, si de cele mai multe ori calitate inseamna sa te simti bine cu lentila, sa fie cat mai fina, mai subtirika, adika! IAr ca sa fie asa tre sa aiba termen de expirare cat mai mik! Concluzia ar fii ca cele mai sanatoase sunt cele care s valabile 24 de ore doar, sau cele care s valabile 14 zile, o luna chiar! Preturile dunt reson la cele care s valabile 30 de purtari, adika in jur de 160-180 ron 3 perechi! Daca vrei sa ti iei cu termen de valabilitate mai mare, adika aproximativ 2 ani, cum sunt cele de la Bausch n Lomb, care se gasesc la Optinova, sunt ceva mai scumpe , dar daca ai tine in fiecare mana cate o lentila d aia si cate una din cele cu purtari mai putine ai vedea ce diferenta uriasa e intre ele! Alea de 2 ani sunt ca niste cauciucuri pe langa finetzurile celelalte! Eu asa simt! Si port d astea de 30 de purtari, adika le arunc si bag urmatoarea pereche de aproape 3 ani! SPre deosebire de vremea cand purtam dinalalalte, n am mai facut ever iritatii, nu complikatii... Atunci mai faceam! Si trebuia sa bag tratament , si sa nu mi le mai pun o groaza de timp, si vb cuiva care a scris mai sus... e mult mai bine cu lentile, mult mai comod!
Elliede 4 luni Ericutz
Da, pai de asta m-am si hotarat sa-mi cumpar si eu cu termen mai mic de valabilitate, pentru a evita eventualele complicatii. Pana acum chiar nu am avut probleme, sunt la a 3-a pereche de lentile termen maxim de valabilitate si nu m-au deranjat in vreun fel. Dar, intr-adevar ar fi mai igienic sa le schimb mai des.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
mira_m spune:
Billy, din cate am vazut nici medicii nu prea recomanda lentile cu nr mare de purtari, ci cu max 30 de utilizari!
Mami
&minunea mea
( mai 2004)