LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Doarme T din nou.Sint de-a dreptul fericita din cauza asta.De putin am ajuns sa vreau ca sa fiu fericita.Poate somnul il ajuta. A mai dormit pe la prinz vreo ora.Io nu am reusit insa.Curatenie,mincare,spalat..etc.
Pare sa aiba efect picaturile de nas Pivalone.Celelalte nu-mi dau seama.Imi pun toata speranta in augumentin.
Mada au venit azi 2 prietene la mine.Nu aveam deloc chef de ele.Dar l-au mai giugiulit pe T si pina la urma mi-a prins bine.Multumesc pt lamuririle ref la antibiotic.
Gindacel 3 saptamini???pentru o raceala simpla? pai io pier de dureaza atit.Ref la carucuior,lui fii-miu ii place si nu urla.
Maduta multumesc.Io ii dau acum Ventolin sirop.Dade ii face bine.
Ioana,Maduta parca imi vine rau cind ma gindesc la spital.E acelasi in care am zacut 3 saptamini la nastere si nu cred ca s-a schimbat ceva.Dar de-i musai...ffac orice-i mai bine pt copil.
Alinush nu stiu cind voi recupera somnul.Niciodata cred.Dar stiu ca trebuie sa fac ceva in sensul asta.
Noki si io is urcata pe pereti.Si de-aiacea scriu.Da,l-am dorit desigur si acuma nu doresc altceva decit sa nu se mai chinuie.Is pe baricade.Cam moi baricadele, dar...Sarah mai e urlatoare?
Simona esti o draguta.Multumesc pentru mos.Esti singurul mos.
Dordia multzam.M-a lovit un caaaalm,de numa'.Incerc,incerc...
Feli si T urla cind se trezeste.Nu inteleg de ce.Era asa cumintel pina acu vreo luna.
Voiam sa va mai zic de colargol.Avem 52 de farmacii in oras.Am apelat la cineva dela CAS sa-l pot gasi.INTR_UNA singura era.In cel mai nenorocit si sarac cartier.Porcii!

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

alina -tare scumpa amalia cum papa ea ca un om mare si tare dulce cand doarme

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

leea somnic dulce si cat mai lung lui T.,sa se faca cat mai repede bine,iar tu cand doarme el incearca sa stai macar intinsa in pat daca nu poti dormi,ai nevoie de odihna

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea hai ca ii dai de capat, ai primit si tratamentul adecvat, uite ca Nichita dupa tratament a inceput sa-si revina.

Dar TE ROG MULT, cum pune T capul jos, hup-tzup intinde-te si odihneste-te si tu, sa-ti revii un pic.

Ventolinul cum i-l dai, prin baby haler? Eu mi-am facut baby haler improvizat la sugestia lui Stanciu. Daca nu ai cumparat de la farmacie de-al profesionist iti zic cum.

Cu jucariile v-as fi zis de mult dar am zis ca-mi sariti in cap: opriti-va din a cumpara non-stop jucarii; limitati-va la ocazii speciale, ca sunt si alea destule. De Craciun, Pasti si ziua lor mai primesc si de pe la bunici, prieteni, nasi, etc asa ca se aduna cantitati impresionante.

Bine, in afara de cazul in care locuiti in palate cu numar infinit de camere si banii curg garla.

Caci copilul oricum nu se va juca cu toate si cu cat are mai multe cu atat se plictiseste mai repede de ele si nu se chinuie sa le gaseasca mai multe intrebuintari (ceea ce ar fi spre dezvoltarea lui intelectuala). Sau ajunge sa se joace 90% din timp cu 10% din jucarii si restul va ocupa spatiul si banii aiurea.

Ganditi-va ca acest copil va implini si 2 ani, si 3 si 4.. pana pe la 10-12 se tot joaca. Intre timp 10 mosi craciuni, nicolai.. vine si bradul de la tati de la servici, si mosul de la gradi samd samd.

Putine si de calitate - astea trebui sa le cumparati voi. Ca de ne-calitate oricum vor primi o gramada de la cei din jur, mai nepriceputi in ale jucariilor. Eu din cand in cand fac cate o revizie si arunc ce-i deteriorat sau neutilizat ca altfel as merge direct la nebuni.

Prevad ca dupa sarbatori va veni o noua sesiune de aruncat.

alinush te-am mai intrebat, daca mi-ai raspuns si n-am vazut scuze : se joaca Amalia cu jucaria aia Chicco de forma runchi de con cu un buton mare pe care daca apesi se invart niste buburuze prin ea. Am vazut-o la voi intr-o poza Ca o are si Nati si nu se joaca deloc cu ea, bani aruncati.

Mergi la inceput

Leea lasa curatenia , pune-te in pat cu o carte in mana (nu Dostoievski) , eventual fa-ti si un ceai bun cu miere.

Mergi la inceput

LAVI-mare adevar ai grait cu jucariile,din cate jucarii a primit de ziua ei nu se joaca decat cu bb razator,in rest nimic tot la alea vechi dar si din alea doar 2-3,in rest orice ii pica in mana ,in special haine din sifonier si sticle

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Ela ca sa nu zic ce minunate sunt niste bigudiuri pe care le am intr-o punga in dulap, cum deschid dulapul sa ma imbrac tzup si Nati sa ia bigudiurile. Ar trebui sa le adun, ca vreo doua-s prin bucatarie

Mos Nicolae i-a adus Silviei o fata WITCH de mult dorita si un puzzle de 60 de piese cu Ariel care i-au placut f mult. In schimb Nataliei i-a adus un cilindru Adele la coccinelle, sunator si cu tot felul de dracovenii pe el - nici nu s-a uitat la el. Asa ca Mos Nicolae pe de o parte pe de alta .

Sa vedem mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi bine ca ai zis de cilindru, ca il ochisem
Site-ul cu teatrul ti l-am dat ca sa te inspiri, eu ma mai uit acolo ca sa citesc alte pareri.
Tania cum adicxa 300.000/luna? Nu 300 roni?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ne-am intors si noi din plimbari.

Lavi nu imi dau seama la ce jucarie te referi dar pot sa iti raspund missa nu se joaca cu nimic in special doar daca suntem si noi cu ea, si atunci nu mai mult de cateva minute amarate.

dar mey nu ma lasa la calculator cum ma vede ca ma asez vine si ma trage de maneca...si plangoceste. Vrea sa ma joc exclusiv cu ea.
Ca acum!
Bye

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

feli-din cate am inteles eu din postarea taniei ,30ron in plus fata de ce ii dadea inainte

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput