LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc mult de tot pt uraturi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile referitoare la manusi !
Eu nu i-am luat Dariei manusi deocamdata si nu stiu cam ce sa iau - si cu un deget si cu 5 degete
si vedem noi pe care le alege!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
tania-z spune:
URAAAAAAAAAAAAA, ia uite ce mi-a adus mie mosul: femeia care imi face curatenie vrea sa-mi faca si papa, o data pe saptamana, 2 feluri + desert si sa si cumpere toate ingredientele! Ii dau in plus 300.000/luna. Afacere, nu?
Stefanelul e tot crizat, a papat 260 ml de supa de pui si leguma (dar NUMAI zeama), tot ce i-am taiat bucatele mici-mici (legumele si carnea, aranjate frumos pe farfurie) au zburat pe jos si pe pereti. deci nu e numai linguritza dusmanul lui zilele astea... Am incercat sa-i dau si din ce papam noi, acelasi rezultat, desi, inainte de crizele astea, mai poftea din cand in cand. GANDACEL, am citit sugestiile tale, poate si Stefanel are un astfel de moment.
Camelia la noi manusile se smulg cu furie in secunda urmatoare celei in care au fost bagate pe maini.
Noki dulce-foc Salalina, ce bine ii sta cu parul mai lung! 
Fetelor din Bucuresti eu va invidiez sincer, ce frumos sunt imbracati copii vostri! La noi e jale, pe bune! Prin parc zici ca sunt toti de la orfelinat, ca se gasesc cam aceleasi haien (chinezarii) prin magazine. 2-3 modele si culori. Ii caut un costumas din ala intreg de 2 saptamani si...nimic care sa-mi placa 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
cristinamh spune:
http://geocities.com/nov_dec_2005/thumbnails/pg1.htm
imi pare rau ca nu mi-a mai stat mintea la dat replay cu "primit" pe mail... o sa-mi reiau bunul obicei. astept in continuare poze.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pischi2003 spune:
Ioana, offff, bafta multa sa fie a doua opinie buna si sa fie cu noroc cele 2 liniute. Pupi multi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
mandyksch spune:
CristinaN, da' de ce intrebi, e ceva ce va poate impiedica sa il cununati? Mie mi se pare ciudata intrebarea?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ela27oana spune:
FELI-eu am patit asa cu daria ,cred ca acum vreo 2 luni,se trezea plangand,indiferent ca dormea 30 min sau 3 ore,si cu greu o mai linisteam,a durat toata treaba vreo 2 sapt,apoi am stat langa ea in pat,si cand dadea semne de trezire o mangaiam usor pe caput si spate si incet au trecut momentele alea
pupici ilincutei,sa ii treaca repede
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
cristina negara-sincer nu stiu,cel mai bine intreaba preotul
dordia-feliciatri pt curajosul tau,si bafta multa la interventie, este simpla din cate am inteles de la o prietena a mea care i-a facut baietelului,numai ca vreo 4 zile il ustura cand facea pipi
cami-ref la manusi,o singura data i-am pus si dupa ce ca s-a foit in carut mai striga si lumea dupa mine pe strada ca ele scotea si le arunca
Ela si Oana-Daria