LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Fetelor buna ziua!

tuturor Nicoletelor si Niculailor, sa va aduca sfantul numai sanatate si bucurii.
Nu am apucat sa citesc nik din urma asa ca spun repede de noi si apoi ma bag la citit si raspuns.
Noi suntem ok, am fost la vaccin si am facut ROR-ul in loc de cel de 1 an pt ca acela dat de guvern a fost f. prost si s-a returnat si se schimba si...o sa il facem peste 1 luna. Avem 12.200 kg...cam mult dar e si inaltutz asa ca...mai reducem de la carbohidrati si ne bazam mai mult pe fructe si legume. Dr. a zis ca e f. bine copilul dar...pt mine si pt linistea mea...o sa renuntzam la felia de paine cu allmette de dupaamiaza si poate si la 1-2 masuri de cereale de seara.
Dimineatza a fost suuuper incantat de mos, desi habar nu avea el ce e aia asa ca...l-am filmat, l-am pozat si apoi l-am dus la vaccin unde....a fost un curajos fara pereche.
Nu a plans deloc,deloc...doar s-a incruntat la asistenta dupa care a inceput sa vb pe limba lui cu afisele de pe pereti.In schimb a urlat cand l-am pus pe cantar...deh.
Gata ca v-am plictisit destul!!
Aaaa si ne-a mai spus ca sapt viitoare daca e un anume dr. o sa il decalotam chirurgical ca s-a cam inchis jucaria si...daca trag mai tare se rupe...franjuri se face si...eu una nu am putere asa ca...sapt. viitoare va suferi prima interventie din viatza lui.
gata ma duc la citit si revin cu raspunsuri!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
crissy77 spune:
OFFTOPIC:
Fetele mai bisericoase decat mine
, o intrebare pt. voi: in aprilie se casatoreste nasul fetei mele. Avem voie sa-l cununam? O sa intrebam si preotul, dar parca nu mai am rabdare pana atunci.
Voi ati observat ca atunci cand e luna plina se intampla ca multe din noi sa avem neplaceri legate de copii?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
felicia74 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: de ce plange cand se trezeste dupa-amiaza? Indiferent ca o trezesc eu sau daca se trezeste singura, bocesteee! Abia o linistesc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
...
Fii-mea e omul extremelor: de la 13-14.15 a dormit. De atuncea sta la ea in patutz, nu doarme, sta cu okii deschisi sau inkisi, dar nu plange, nu protesteaza. Am si intrat incetisor si nu m-a bunghit. Nici nu stiu ce sa fac...sa merg la ea sa-i dau de papa? S-o las si sa ma bucur de liniste...????Cred ca a doua varianta e mai safe.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mai Noki, esti mortala !!!

Am vazut si pozele - ai o fata superba - sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii!
Apropos, ca amu' mi-am amintit : A INCERCAT CINEVA SA PUNA MANUSI COPILULUI? Daca da, care a fost rezultatul? Au fost acceptate?
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
bb_alinus spune:
Noki de-as vedea-o si pe fii-mea ca sta in pat cu ochii deschisi...si numai 1 minut m-as duce glont la biserica si as multumi inaltimilor! ![]()
Io in locul tau nu as "deranja-o" nici in ruptul capului!
Dordia, bravo pt dolofanel!
Apropos de masurile de cereale, daca bebeii mananca seara inainte de laptic mancarica cu fainoase ( ma refer la paste, cartofi, orez) voi tot le mai dati si cereale? Pls nu ma trimiteti la nu stiu ce scutec ca nu ma duc, na! ![]()
Ieri am intarziat cu masa si missa pur si simplu a halit jambonul fara sa ma lase sa il mai maruntesc in piure: www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20061206&ctime=054825" target="_blank">asa dupa care s-a culcat cu fundul in sus asa
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Cami noi stam cu manusi de n-avem treaba...i-am luat si din alea cu un deget si din alea cu 5 degete..parca astea din urma ii plac mai mult, ca poate sa apuce ce vrea cu mainile. N-a comentat nici o secunda.
Dordia sper sa va simtiti bine dupa vaccin, si bafta cu "operatiunea"!
A dormit copilul meu de s-a rupt...35 minute

, ma duc sa reiau "fitness-ul" pe langa ea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Ioana intr-adevar e prea devreme sa se pronunte cineva asupra sarcinii. Ai incredere!
Madutza de ce iar pufuri? Preventiv?
Noki ce ciudat cu Sarah! Cand o pui in carut se plictiseste, cand e pe jos, nu vrea. Dar cunoastem
Maine ies zor-nevoie cu ea afara, nu mai rabd ca altfel innebunesc in casa.
Carutzul sigur il va folosi, dar mai incolo ca nu prea e varsta adecvata pentru o asemenea jucarie.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Alinush, m-a data gata Amalia ta ! Suuper tare ! De-acuma se descurca singurica ! Iar poza cu ea dormind cu fundicul in sus e de milioane!!! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Noki_Lara spune:
Cum va ziceam de extreme....m-am hotarat totusi sa ma duc la ea - ca o mama grjulie ce sunt
- si cand colo, veselie mare, copilul morocanos si rau de dimineatza a disparut in ceatza si a venit un bb cuminte foc si vesela nevoie mare.
Apoi a halit un castron full de piure de cartofior+putina conopida + gratar de pui marinat!

Asta asa, draga Amalia, ca sa vezi ca ai concurentza serioasa!!!![]()
Negara- dap, am constat si io de mai multe ori faza cu luna plina.
Felicia- of,,,chiar ca e ciudat, ca chitul tau e tare vesel de obicei. Poate asa ii e felul, cine stie...De ce zici ca nu e potrivita pentru varsta asta? ca ei ii plac tare mult. Numai sa fie ale altora...![]()
Camelia -
quote:
Mai Noki, esti mortala !!!
Am vazut si pozele - ai o fata superba - sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii!
de aprecieri!EDITEZ: Abia astept sa vina acasa Adila sa vedetzi ce batuta ii dau

: a lasat la indemana plodului o bucata de scotch de-ala negru, de izolat instalatii electrice. Bineinteles ca Sarah l-a gasit, l-a molfaito-inghitit si saraca a venit acum 5 minute la mine cu o fatza amarata si incerca sa-mi zica ceva, cand vad ca se face mov, ii vine sa vomite...si scoate ceva din masa de pranz si evident bucata de scotch de rigoare!!!!!!Asta ca tot ma bucuram io ca a papat tot. ooooooooooof!
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Anda ma bucur ca e mai bine Nichita!!!Sanatate
Ela e superba pitica tunsa!!!Abia astept sa il tund si eu pe Stefan!
Lavi felicitari pt bona!!! Ce bine ca ai gasit pe cineva !!!
Ioana77 Imi pare sincer rau!!!Dar...poate nu e ...asa negru! Bafta muulta maine!!
Catutza sincere condoleantze...si Odihneasca-se in pace! 
Simona ms mult pt dedicatie
!
Joy cum de ai stiut? Ms mult de tot!!!
Buluci superb baiat ai!!!
Camelia ma bucur ca e totul ok si nu e nik grav!!
Leea sanatate muuulta de tot si tie...muuult calm si putere sa treci peste asta!
Felicia si Stefan plange cand se trezeste dar...nu tot timpul. Habar nu am de ce. eu cred ca asa ne atrag atentia ca s-au trezit!
Camelia eu i-am pus azi manusi lui stefan d-alea fara deget si a stat cu ele in maini si mai demult am incercat si d'alea cu un degetel si a stat cu ele bine-merci!
Alinus noi nu papam seara decat lapte cu cereale. Adica prg nostru e asa: dim. lapte, prnz:hrana pe baza de leg+ carne...etc,dupaamiaza fructe + iaurt, seara lapte+cereale. recunosc ca la masa de fructe mai bagam si o felie de paine cu almette si un iaurt cu fructe...dar...o sa le scoatem ca...se pufoseste prea rau.
Gata ca ma duc sa ma uit la Nasul ca e Cu nutritionista lu'Teo si cica e interesant!!!Revin mai pe seara!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005