LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
simona dragusin spune:
LEEA n-a venit mosu?
Poftim de la mine un cadou
http://www.netfelicitari.ro/include2/famic.php?cale=/felicitari/361.jpg&x=236&y=202
SIMONA si PATRICIA
Mihaelutat spune:
Buna ziua dragele mele.
In primul si in primul rand La Multi Ani sfintilor de azi, sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
Eu sunt foarte bine dispusa dupa ce am dormit in sfarsit si eu azi noapte deoarece stapanul meu, domnul Titi a binevoit sa doarma si el legat si fara urlete.
Anda multumesc de raspuns dar asa cum bine ai intuit, nici vorba de o colaborare viitoare cu menajera respectiva. Cum a reactionat prietena ta la aflarea sumei? Intelesesem ca initial discutasera de o suma mai mica?
Copiilor bolnaviori le uram sanatate si mamicilor lor multa putere si rabdare.
Lavi bravo pentru bona. sa fie intr-un ceas bun.
Ma duc sa citesc din urma si revin
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Noki ce faci azi? Pe unde bantui?
Ei vezi ca am avut dreptate cu mancarea?
Eu intru in afaceri, ma apuc de catering prin vecini! Ce zici?
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, sunt pachet de nervi...Astept sa vina Adila de la treaba unde tocmai a plecat ca sa pot pleca la locuri cu liniste si fara stres, adica la facultate. Apoi cred ca trec pe la mama si mai stau la o poveste cu ea, asa...FARA plod.
Din pacate nu ne vedem azi, dar iese clasic Adila cu zgatia mica si rea!
Cu cateringul, ehehe vrei sa zici ca GEORGE se apuca. Te rog frumos nu induce forumul in eroare. Mmancarea - limba cu masline - a fost exceptionala, dar a fost excusiv meritul lui!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Noki pai parca dimineata ziceai ca ii place Saralinei caruciorul, lasa nu te mai supara, o sa se joace odata si odata cu el, io ce sa mai zic..are Miruna un cos plin de jucarii, care de care mai scumpe, educative, bla bla si se joaca tot cu prostii. Zac in coltul sufrageriei..nici nu se uita decat in treacat la ele. Poate e din cauza ca le luam noi prea multe, daca n-ar avea decat 2-3 sa vezi ce s-ar juca
Acelasi sentiment il am si eu cu Pastele (tata a fost bolnav de Parkinson, si la fel mi-a refuzat medicamente, spital, tot...a murit cu cateva zile inainte de sarbatori), nici acum n-am uitat desi sunt 4 ani de atunci.
Acu' revenind la chestii mai optimiste..ce avusesi soro cu mine si cu cuscra-mea de ne busisi cu masinile??? Auzi, da' macar aveam si noi ceva BMW-uri, Mercedesuri...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Noki eu ma ocup numai de partea economico-financiara a afacerii, George e cu munca fizica. Nu am inebunit acum la batranete sa ma apuc de gatit.
In ceea ce priveste jucariile tu stii bine ca si noi suntem in aceeasi faza. Eu nu mai cumpar jucarii pentru ca domnul Titi nu le foloseste deloc, iar eu nu mai am in casa spatiu de depozitare. In orice caz casa mea nu a fost niciodata in halul de dezordine in care este acum, totul este imprastiat pe jos, pe sub canapea, peste canapea, ma impiedic in jucarii si doar atat. Eu chiar am rugat prietenii care vin pe la noi sa nu ii mai ia jucarii ca nu are sens.
Am inceput sa fac pachete cu jucarii si haine sa le dau unor copii mai putin norocosi dpdv finaciar ca macar sa se bucure cineva de ele.
Mihaela
album dn Titi
bb_alinus spune:
Leea of saracuta de tine, inca o noapte nedormita!Parerea mea e ca tu trebuie neaparat sa te refaci cu cateva ore de somn, altfel chiar o sa clachezi!!!!!!! Deci suna-l pe domnu papa sa faca bine sa vine un pic ca ai nevoie, sau poate ai o prietena buna, sau o vecina care poate sa stea cu Tudorica putin, altfel nu poti sa o tii in ritmul asta!
Ioana hai ca poate nu e pierdut totul vezi ce iti spune si alt doctor!
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Fetelor de cateva zile mananc dulciuri in prostie ( nu ciocolata) credeti ca e pe sistem nervos? Deja caut ca o drogata prin casa, momentan halesc pungulita cu bomboane pe care a primit-o missa de la mos Nicolae.
Sa nu uit! La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua azi!
Multam de incurajari, piciorul mi-e mult mai bine, tot merg ca o babutza dar macar pot sa ma sprijin in talpa.
In sticluta de la soacra-mea era sapun lichid Mustela pt miss ca ma auzise ea cand a fost la mine ca nu mai am si aici nu gasesc si s-a gandit sa imi dea din sticla ei ce mare pe care o are ( tot pt miss of course). Iar macaroanele tot pt miss sunt ca a auzit ea ca nu gaseam aici din alea mici. Soacra buna am.
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
Primul meu Sfant Nicolae
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Madau- cu caruciorul e asa: dimineatza cand l-a vazut s-a super-mega bucurat. Uite, am carucior primit de la Mos!Apoi ea fiind in pijama, trebuia s-o spal la fundic, imbrac in hainele de casa, ma rog, toaleta de dimineatza. Faza e ca luand-o de la carutz, s-a pus pe niste urlete maximeeee. Apoi i-a trecut, cu greu. Dar odata cu trecerea urletelor i-a trecut si cheful de a se mai juca cu carutul.Cred ca e ceva de genul: aaaaaaa, bine, mi-ai luat jucaria, nu-i nimik, nu ma mai joc DELOC cu ea!
Vecina- aha, asa da! la partea de management daca te bagi e ok. O sa iasa bani buni.
Fii-mea e omul extremelor: de la 13-14.15 a dormit. De atuncea sta la ea in patutz, nu doarme, sta cu okii deschisi sau inkisi, dar nu plange, nu protesteaza. Am si intrat incetisor si nu m-a bunghit. Nici nu stiu ce sa fac...sa merg la ea sa-i dau de papa? S-o las si sa ma bucur de liniste...????Cred ca a doua varianta e mai safe.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!