LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin tot ptr Leea..Augmentinul se tine la frigider cu dopul pus, ii scoti inainte cu vreo ora in seringa cat ii trebuie si-l lasi sa se mai incalzeasca solutia. Si inca ceva..dr nu poate veni acasa? Mi se pare o prostie ca pe frigul asta si cu ce are el sa te puna sa-l cari dupa tine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!
In primul rand, multumim de urari si dorim LA multi ani si sanatate tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui azi!

Apoi, sa incep cu Ioana. Pe langa faptul ca sunt alaturi de tine cu sufletul, ti-as da si un sfat: nu lua nici o masura deocamdata, ia acid folic, ca ala oricum se ia si inainte de a ramane insarcinata, iti face doar bine. Iti zic asta nu doar pentru motivele puternice pe care ti le-a spus deja Lavi, dar si pentru ca o sarcina atat de mica asa cum este a ta acum se elimina singura daca este intr-adevar compromisa, printr-un fel de ciclu mai "rau"... Asteapta cateva saptamani pana sa repeti ecografia sa vezi daca totul e ok. Doctora mea si la prima si la a doua sarcina mi-a zis ca numai dupa sase saptamani implinite are rost sa faca eco... Ai rabdare si fii optimista, asa cum mie imi pari ca esti! Oricum ar fi, in final va fi cum e mai bine! Pupici.

Leea, cat despre Tudor, trateaza-l si o sa se faca bine. Intre timp, ai grija de tine, ca sa poti avea grija de el! Noi am dus o simpla raceala 3 saptamani, nu te astepta la minuni si nu dispera. O sa treceti impreuna si de asta.

Camelia, eu nu inteleg, ce unde si pana unde de la epilepsie la ipsatie??? De ce un EEG arata un tip de modificari, iar altul nu? Variaza de la o perioada la alta? Primul a fost gresit, ori al doilea nu a mai "prins" nimic? NU vreau sa te ingrijorezi, insa am citit putin despre ipsatie si... nu prea stiu ce sa zic! Ti-a dat si tratament medicamentos? Poate totusi nu are nimic.

Tania, cu (ne)mancatul, decat a unor chestii lichide, am patit si eu cu Bogdan in urma cu vreo 3 saptamani. Si nu voia sa vada lingurita, ca se zbatea si zbiera. Solutia mea a fost sa-i prepar alt gen de mancare, care nu se da cu lingurita (si tine cont ca BOgdan nu mananca nimic cu mana lui!). Asa ca i-am facut budinci din care ii dadeam cu mana, chiftelute la fel, (ne prajite, marinate), la iaurt deschidea gura imediat ce vedea ambalajul. Si i-am dat biscuiti si banana, din care musca... ZIlnic reincercam lingurita, fara sa insist. La un moment dat a vrut-o din nou. La Bogdan criza a fost declansata de inceputul administrarii de vigantoletten si calciu. I le-am dat cu lingurita, nu i-au placut, dupa 3 zile a devenit suspicios fata de orice ii era dat cu lingurita. Asa ca am renuntat complet la vigantoletten si calciu, ca am zis ca mai bine se hraneste copilul echilobrat, decat sa ia numai alea, pe care oricum nu le poate lua pe stomacul gol! Voi vedea insa ce efect are decizia mea, pentru ca Bogdan are fontanela inca foarte mare...

Nu mi-ati zis daca ati patit ca mine cu mersul in carucior, sa urle asa copiii ca din grua de sarpe, cu furie! Pot cumpara alt mijloc de deplasare? Acum, iarna?

In alta ordine de idei, am fost lasata balta cu eco morfologica si azi am sunat in disperare pe la toate cabinetele care fac asa ceva. Luni dupa-amiaza mergem langa noi, la MEdlife, la Dr. Chitescu. Sper sa fie totul ok si sa aflam si ce fetita are mama... Adica ce sex are copilul...

Pupici tuturor.

Gandacel 20+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Intreba cineva de scos la plimbare pe vremea asta. Voi cum mai imbracati copiii zilele astea? NU ieri, ca ieri a fost deosebit de frumos, dar azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

BUna!
...
Camelia, eu nu inteleg, ce unde si pana unde de la epilepsie la ipsatie??? De ce un EEG arata un tip de modificari, iar altul nu? Variaza de la o perioada la alta? Primul a fost gresit, ori al doilea nu a mai "prins" nimic? NU vreau sa te ingrijorezi, insa am citit putin despre ipsatie si... nu prea stiu ce sa zic! Ti-a dat si tratament medicamentos? Poate totusi nu are nimic.

.....

Gandacel, primul eeg nu a fost facut bine ! Adica aparatul e bun, insa nu a fost reglat cum trebuie (intensitate alea-alea)! Tratament medicamentos nu mi-a dat, a zis ca nu e nevoie ! Acum trebuie sa intram in actiune cu dezvatatul Dariucai, si , sincer eu sunt optimista! Mi-a zis doctoritza ieri, ca, avand in vedere ca Daria e micutza, avem sanse multe sa o dezobisuim mai repede!
Am citit si eu cate cava despre ipsatie (destul de putin, ce-i drept!), tu pe unde ai gasit mai multe informatii?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, ti-am scris pe mess dar erai idle de vreo ora... Sanse mari sa se piarda mesajele, mai ales ca astia cu yahoo au iar probleme. Eu iti recomand din toata inima pe Dr. Irina Dumitrascu, e dr. gine la maternitatea Cuza. Daca vrei, iti dau nr. ei de tel. O poti suna oricand, inclusiv noaptea, daca poate (nu este in vreo operatie...) iti raspunde cu siguranta. Face si echo fie la spital, fie la cabinetul paricular pe care il are langa Billa, fosta autogara. Sanatate infinita.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,inteleg ce simti dar incearca sa fii tare pentru puiut!
Eu zic sa va internati daca vezi ca se agraveazaiar la boli de genul asta e nevoie de aerosoli cu Ventolin ,eu am trecut prin asta cu bronsita acut A LUI Orlando ,pina n-am facut aerosoli 2 sapt. nu i-a trecut iar acum facem pufuri cu Flixotide!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Camelia, pe internet am gasit. Si eu cred ca se dezvata repede, cu atentia adecvata. Ma bucur ca prima EEG nu a fost facuta corect, ca altfel ridica semne de intrebare. Ca tema de gandire ori de intrebat dr.: ti-a zis care ar fi o posibila cauza? I-ai facut o urocultura?
Va pupic ca s-a trezit Bogdan si vreau sa si papam sa ne si plimbam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Acu' sa mai scriem si de bine!

La motz Maria a ales parfum si euro, ca o mare domnisoara ce este, vai de capul - buzunarele noastre Petrecerea a iesit suuper bine, m-am dat peste cap sa fie papa bun si a fost apreciata, am cheltuit o gramada, dar a iesit bine si asta a contat cel mai mult. Vorba lui George, daca nu facem noi mese din astea, cine sa faca? Bunicii care-s pensionari vai de capul lor sau strabunicile?! Noi sa fim sanatosi si sa ne intalnim la momente vesele nu numai la inmormantari si tristeturi.
A primit o gramada de jucarii, ma cam ingrozesc ca asta-i abia inceputul, vb lui Madau, acusi ne cautam casa mai mare pt toate acareturile Mariei.
Masa aia cu cuburi de la Chicco e super, merita investitia. Nasii i-au luat o salteluta muzicala, cu vreo 56 de melodii pe care ea trebuie sa calce si sa declanseze cantecelele. Sunt f simpatice si de bun gust. I-a luat nasa niste haine superbe, de adevarata miss.

Leea si io-s cam in acelasi gand cu Tania, daca vezi ca nu se mai poate mergi la urgenta cu Tudor, nu la cab dr. Acolo ai fi si tu mai linistita, chit ca-i mizerie, dar macar e persoanl specializat si ai la cine apela oricand. Sanatate multa!
Gandacel, multumesc de incurajari, vedem maine rezultatul la toata furtuna asta, am mare incredere in dr mea.
Cred ca am sa pun poze pe webshots, ca yahoo asta cam face fitze. Ia sa ma duc sa incerc.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of,ce zi de rahat! De fapt, recunosc ca personal nu ma omor dupa Sf Nicoale, asta dupa ce acum 9 ani tatal meu ff bolnav fiind acasa, a inceput sa refuze medicamentele si cu chiu cu vai am reusit sa-l internam la spital. Unde a si murit o luna jumate mai tarziu...Speram ca cu timpul nu-mi voi mai aduce aminte de chestia asta, dar s epare ca nu e asa.

Pe acelasi trend de rahat, am fost cu Sarah in parc unde a urlat non-stop, dar efectiv fara oprire, am fost fara carucior ca e la mama la spalat ca dadea jegul afara din el si fii-mea nu facea altceva decat sa se arunce pe jos si sa tipe. Cred ca e de la dintele ala de sus care tocmai sparge gingia. Dar e cumplit!!!Evident ca urletele au continuat si in casa deci adio masa de pranz, ca am culcat-o, ca-i era si super somn...Parca vad ca se scoala curand...

Iar despre cadoul de Mos, caruciorul de papusi, dupa ce ieri a fost innebunita dupa cele ale altor copilasi, azi cand il are pe al ei, nici nu se uita la el, ba chiar urla daca i-l dau...cred ca io renuntz sa-i mai iau jucarii!!!!!!!!

Cam atata cu vaitatul, da' trebuia sa ma descarc si io cuiva...

Raspunsuri:

Ioana77- of doamne, una calda, una rece. Ti-am scris pe mess sa te duci si la o a doua opinie la un alt dr. Stiu cateva cazuri in care li s-a spus unor persoane ca sarcina e compromisa si au copii sanatosi si voiosi, slava cerului! Tin pumnii stansi pentru maine! O sa vezi ca o sa fie bine!

Madutza- ma bucur mult pentru fundul lui Orlando! Te-am visat azi noapte, cu cuscra-ta Madau cu tot, erati in masina amnadoua si vroiati sa va busiti una de masina celeilalte! Cool, nu?

Camelia- Doamne ajuta. In sfarsit o veste buna! Ma bucur pentru mezina!

Lavi- ha ha ha, acuma vad ca acelasi lucru i l-ai zis si tu Ioanei!

Ina- pai in cazul asta de insomnie al tau uite, iti trag io o uratura-muratura, poate-poate vine si Mos Ene pe la gene: SOMNIC USOR!!!!!!

Gandacel- io i-am pus pe ea azi body cu maneca lunga, o vestutza deasupra, cirapi lungi grosuti, dar nu foarte si salopeta groasa de tot de iarna, de-aia intreaga, de intra plodul in ea cu totul. Cizme in picioare, caciula groasa si a fost ok.
Tinem pumnii la ecografie. Vezi ca parca Dienutza a fost nemultumita de doctoritza aia. Sau ma insel io?

Leea- cumplit prin ce treci! Sanatate infinita ii urez lui T, iar tie nervi de fier. Io azi noapte am dormit prost, m-am tot trezit, de capul meu, nu de la Sarah si uite ca se reflecta in ziua de azi, ca sunt muuuult mai nervoasa ca de obicei. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi daca nu as dormi 5 nopti si sa stau in casa singura cu copilul. Cred ca m-as sui pe pereti. Dar asta este. Sunt copiii nostri, ni i-am dorit, trebuie sa avem grija de ei, ca daca nu noi suntem alaturi de ei, cine altcineva? Pupici si sa revii cu vesti bune!

S-a trezit bufnitza. Deci a dormit o ora si un sfert. Ehehehe...cred ca albesc pana diseara la baitza....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Camelia, pe internet am gasit. Si eu cred ca se dezvata repede, cu atentia adecvata. Ma bucur ca prima EEG nu a fost facuta corect, ca altfel ridica semne de intrebare. Ca tema de gandire ori de intrebat dr.: ti-a zis care ar fi o posibila cauza? I-ai facut o urocultura?
Va pupic ca s-a trezit Bogdan si vreau sa si papam sa ne si plimbam!

Gandacel, ce sa-ti zic... o cauza exacta nu este, insa mi-a zis ceva de genul ca odata ce a facut chestia asta si i-a placut/ sau stiu-eu-ce, a repetat-o/ o repeta instinctiv!
Nu i-am facut urocultura, insa vreau sa-i fac cat de curand posibil, pentru ca am inteles ca si o posibila infectie urinara ar putea fi o cauza !
Chiar asa, daca mai gasiti articole / informatii despre "ipsatie" dati un forward-ceva si la mine ! Please!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput