Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
M&M spune:
Neata!!!
Ralnied , tare buna cafelutza!!! Intr-adevar , cadoul pentru nasi imi da mari batai de cap. Pur si simplu nu stiu ce as putea sa le cumpar!!!
Jollyies, bine ai revenit !!! Felicitari penrtru bebe si CASA DE PIATRA!!!!!
Girly niciodata nu e prea tarziu!!! Bine ai venit!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Neata!!!
Ralnied , tare buna cafelutza!!! Intr-adevar , cadoul pentru nasi imi da mari batai de cap. Pur si simplu nu stiu ce as putea sa le cumpar!!!
eu pentru nasa ma gandisem la o esarfa fff frumoasa (la vreo 500.000) si pt nas un set de ala pt desfacut sticle (tirbuson... mai multe treburi erau acolo, intr-o cutie) - cam 1 mil (deci cam 1.5 mil+florile de rigoare de vreo 500.000 -- FALIMENT va scrie pe mine!)
sau mai vazusem pentru nas un stilou de ala misto... in cutiuta, vreo 600.000, sau tot asa un stilou si o agenda incorporate intr-o chestie...
A inteles cineva ceva????????????
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
Alynutza spune:
Bun venit pentru noile miresici, casa de piatra si felicitari pentru bb.
Mai fetelor, sfatul meu e sa nu va "aruncati" cu cadourile pentru nasi, ii obisnuiti cu chestii scumpe si nu-i ok. Bine, asta depinde de voi cum vreti sa-i obisnuiti. De ziua lor hai mai da sa le luati chestii deosebite, dar de Craciun parerea mea e ca gestul conteaza, nu neaparat valoarea. O sticla de vin bun pentru nas, o cutie de bomboane fine pentru nasa si gata. Parerea mea... altfel o sa va dati de ceasul mortii de fiecare Craciun si o sa va falimentati. Dar no, ma rog, eu merg pe ideea ca relatia cu nasii e de natura spirituala, nu materiala.
M&M spune:
Ralnied, eu am inteles!!!
Alynutza, nici nu stiu ce sa zic. nu vreau neaparat sa le iau ceva scump, ci mai curand ceva simbolic, dar nu am gasit nimic!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
ooana spune:
Eu am gasit o alta idee referitoare la cadoul pentru nasi de Craciun, fiind ca ei au un baietel ii cumpar lui ceva si toata lumea e multumita...plus ca e foarte simplu sa iei pentru un copil jucarii iar nasilor de ziua lor le luam cadouri...in rest cand mai mergem pe la ei luam cate o sticla de wisky sau vin...ceva prajituri sau pizza si cam atat!
Pe socrii i-am rezolvat cu 2 hanorace...pe cei 4 bunici ai mei la fel cu cate un pulovar pentru fiecare...pt sotul si fratele meu cate un monitor plat pt calculator (asta in colaborare cu toata familia), pentru cumnata mea aranjament de Craciun cu lumanari de la Ikea, super frumos...mai ramane mama pentru care vreau ceva special si inca nu am gasit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Astea sunt momentele in care ma bucur ca suntem departe de nasi, dar lasa ca vine si randul nostru sa ne sfarmam, ca se preconizeaza o vizita la inceputul anului viitor. Dar ma apuca si nostalgia.. parca totusi era mai bine sa ma agit si sa le putem face o vizita de Sarbatori... Hai ca deja ma aberez...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Bun venit pentru noile miresici, casa de piatra si felicitari pentru bb.
Mai fetelor, sfatul meu e sa nu va "aruncati" cu cadourile pentru nasi, ii obisnuiti cu chestii scumpe si nu-i ok. Bine, asta depinde de voi cum vreti sa-i obisnuiti. De ziua lor hai mai da sa le luati chestii deosebite, dar de Craciun parerea mea e ca gestul conteaza, nu neaparat valoarea. O sticla de vin bun pentru nas, o cutie de bomboane fine pentru nasa si gata. Parerea mea... altfel o sa va dati de ceasul mortii de fiecare Craciun si o sa va falimentati. Dar no, ma rog, eu merg pe ideea ca relatia cu nasii e de natura spirituala, nu materiala.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
vin bun, cioco fina deja am dat cu alta ocazie...
da' pentru ca noi ne vedem f rar si ei ne-au ajutat f mult si nu ne-au lasat la greu, zic ca merita...
e adevarat ca spiritualul e mai important si daca ar fi dupa nasii nostri, nici sa ne prinda cu ceva... da' ma simt eu prost daca nu le iau ceva...
ralnied1 spune:
Eu am inchis aseara, eu deschid azi...
'Neata si cafeaua de rigoare...
Din raceala mea nu vreau sa va dau si voua, asa ca fug repede de aici, sa nu va molipsiti...
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Eu am inchis aseara, eu deschid azi...
'Neata si cafeaua de rigoare...
Din raceala mea nu vreau sa va dau si voua, asa ca fug repede de aici, sa nu va molipsiti...
...merci de cafea!...la schimb iti ofer ceai fierbinte!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
!!!
Traim, suntem bine, in ap. nostru, fara net.
Ne mai lipseste dormitorul, care trebuie sa vina sapt. asta, ne lipseste mobila de baie, si de hol, dar dupa sarbatori.
Este super fain sa ai ap. tau.
Marco a inceput sa-mi murdareasca peretii cu biscuiti si te miri ce mai are pe maini.
Merge in puicioare foarte bine, vorbeste, zice dada- tata, aide- haide, ai- tai tai.
va pe toate, sper ca sunteti bine, nu am timp sa citesc din urma, sunt la Clau la birou.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia