Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
jollyies spune:
Ralnied1 si Cristina 26, multumesc pentru primire si cuvinte.
Alinutza - multam mult. Suntem fericiti fleasca si totul decurge conform planurilor.
Apropo de cadouri pt nasi. Eu nu am avut nasi dar cumpar cadouri la prieteni. O sa ma orientez catre carti. Vedeti ca a aparut si in Romania cartea lui Jamie Oliver, bucatarasul englez. Cred ca orice doamna gospodina ar apreciao.
Va pup,
Simona
Alynutza spune:
'Neatza fetele!
Gio, ne bucuram de vestile bune! Sa va stapaniti sanatosi casutza!
Simona, sa dea DD sa fiti la fel de fericiti toata viata, sau si mai fericiti daca se poate.
Hai fetele la !
ooana spune:
Ce liniste!!!!!!
...pe unde v-ati ascuns toate?!
Aly, merci de cafeluta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
kitzy spune:
Mmmm.....buna!
Mai nou va citesc din umbra, nu mai apuc nicium sa mai astern si eu cateva randuri.
Cum stati cu cumparaturile de mos? Eu n-am apucat sa iau mai nimic, sapt viitoare neaparat trebuie s-o intind in oras sa mai caut una, alta.
Sa nu cumva sa plecati de pe aici fara sa ziceti, ca sa va pot ura felicitarile de rigoare!!!
Alynutza, adresa de mail e tot aia care mi-ai dat-o cand ti-am trimis pozele?
Ti-am fost trimis zilele trecute o felicitare animata si nu stiu daca ai primit-o.
Va pe toate!
M&M spune:
Neata!!! Cafelutza este gata.
Eu , ieri, am fost iar la cumparaturi. Am rezolvat cu o parte din cadouri, dar la nasi tot nu stiu ce sa le iau.
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Alynutza spune:
'Neatza!
Azi implinim 5 luni de la casatorie, asa ca fac cinste cu cafelutza de dimineatza, sau ceai, la alegere.
kitzy mersi mult, am primit-o, insa e bine ca mi-ai spus, ca n-am mai apucat sa-mi verific mailul zilele astea, la scarbici sunt destul de prinsa, iar acasa n-am avut net.
Eu stau relativ bine cu cadourile. Azi trebuie s-o sun pe cumnata-mea sa vad daca a gasit trusa de scule, ca au fost aseara in Selgros, si daca da, sunt super happy, ca l-am rezolvat pe iubi. Daca nu, tot mai am o idee, i-ar prinde bine un hands-free, dar nu stiu daca as gasi ceva compatibil cu ambele telefoane pe care le are. Sunt disperata in schimb cu maica-mea, care voia sa-i ia papuci de casa, si n-am gasit nicaieri ceva calumea, si-acum vrea sa-i dau alta idee... de unde atatea idei... Luni imi vine si comanda de la Avon, unde sunt o parte si cadouri (e drept ca unele sunt pentru mine . Ieri l-am rezolvat si pe tata, mai am la bunica sa-i mai iau ceva si gata. Insa ma disper ca am luat din vreme hartie de ambalaj, ca inainte de sarbatori e nebunie mare, si acum constat ca n-o sa-mi ajunga.
O zi usoara fetelor, e VINERI!!!
ooana spune:
Neata!
Eu aproape am terminat cu cadourile...mai e mama, dar in mare stiu ce sa ii iau! Si la iuby ii mai iau pe langa cadoul principal un portmoneu cu monograma ca tare mi-a placut!!
Sunt happy maine plec acasa
Alynutza...eu prefer un ceai
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Oana, cred ca nu mai poti de nerabdare. Bine ca ai rezolvat si cu cadourile. Parca incep sa intru si eu in atmosfera... abia astept sa fac bradutzul cu iubi si sa pun cadourile sub el.
ooana spune:
Nu mai am rabdare intr-adevar...abia astept sa merg acasa sa-mi fac bagajul si sa ma bag in patut ca la 4 dimineata trebuie sa ma trezesc!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
M&M spune:
Ooana, drum bun!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.