Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Alynutza spune:
Oana, drum bun spre casa!
ooana spune:
Cristina, Aly...merci mult de urari si mai vorbim de acasa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
neatza, pupicelelor!
Sa aveti o zi si o saptamana cat mai relaxata...sa asteptati in liniste pe Mosul !
Hai ca am rezolvat-o si eu (partial) cu cadourile...saptamana asta sper sa ne luam bradulet dragut dragut si in wee' sa o ajutam pe mami la sarmalusse...la bradutzul lor...si apoi..sa ne "impartim" ...ca deh...de anu' asta avem si socrii...
pupi, cafeu', briose si o "albitura" pentru cele fumegioaice
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kateryna spune:
Coana Krelia, da o cioco calda dai si la burtoase? Ca la noi e mai greu cu cafeaua, da bagam cu placere o cioco calda mai ales ca am auzit ca vine frigul si o sa . Abia astept sa ninga. Si ia sa te aud eu cand zici mataluta ca vine bebe meu pe lume?Ca recunosc ca anul trecut am pierdut la runda de pariuri in fata ta.
si la restul fetelor. Se vede ca vin sarbatorile si intrati din ce in ce mai rar pe aici.
34+ George Anelin
kateryna spune:
Aaa..si inca ceva. Trebuie sa recunosc ca-mi este dor de toate fetele de aici si ca mi-ar placea sa mai stam de povesti ca in vremurile bune, dar ma gandeam zilele astea...de mireselul nostru mai stie cineva ceva?
34+ George Anelin
jollyies spune:
Buna fetele,
Vai de mine Ooana, ce bine de tine ca te duci acasa. Of ce bine o fi de tine. Of ce bine de tine. Drum bun si pofta buna si Craciun fericit!
La toate nevesticile le urez Sarbatori fericite si cadouri multe si frumoase.
Kateryna - am crezut ca sunt singura viitoare mamica aici. Mai ai putin.
Va pup!
16 +poze
ralnied1 spune:
'Neata!
Cafea, ness, ceai, capuccino, ciocolata calda... ce va doreste sufletelul...
Oana, ai ajuns acasa???
Kateryna... si mie imi este dor de vremurile alea, nu esti singura nostalgica de pe aici! Ai grija de tine! Pupici!
Kreliuta, spor la "sarmalusse"... . Eu cu soacra nu m-am vazut de la nunta, am mai zis, da' i-am trimis prin sot toate alea necesare si ea a acceptat bucuroasa sa ne faca si noua sarmale de Craciun:))
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
kateryna spune:
ralnied1, ma bucur ca nu sunt singura nostalgica. Poate asa discutam si noi mai des.
jollyies, dupa cum vezi nu esti singura de aici . Asa imi place cand vad ca mai anunta cate o fata ca asteapta un bebe. Vezi ca pe lista de pe prima pagina sunt puse si gravidutele. Sarcina cat mai usoara.
34+ George Anelin
jollyies spune:
Buna fetele,
Kateryna - m-am uitat si am vazut ca mai sunt cateva mamici si va pup dulce pe toate si nu numai. Multumesc mult pentru urare. Sper ca si tu ai o sarcina usoara si iti doresc o nastere si mai usoara si un bebeu sanatos si mancacios. Sarcina mea e tare usoara si tare sunt mandra de asta.
Va doresc sa aveti o zapada curata si asezata si un Craciun ca in povesti! Eu o sa ma topesc si balacesc pentru voi dar sa nu ma invidiati ca si mie mi-a fost frig cand v-ati balacit voi.
Va pup!
16 +poze
O conversatie cu un om intelept valoreaza mai mult decit studierea unor carti deosebite timp de o luna.
kitzy spune:
'Neata tuturor!!!!!
Va ofer azi cea mai buna cafelutza si cel mai bun ceiutz....
Si sarbatori fericite si pline de bucurii tuturor si sa ne auzim la anul cu bine!!!!!!!!!!