Miresele anului 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
'Neata tuturor!!!!!
Va ofer azi cea mai buna cafelutza si cel mai bun ceiutz....
Si sarbatori fericite si pline de bucurii tuturor si sa ne auzim la anul cu bine!!!!!!!!!!
'Neata!
Da' pana la anul nu ne mai auzim?
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
kitzy spune:
ralnied, cu mine nu cred ca va mai auziti pana la anul, nu stiu inca. Dar eu am fost harnica si v-am facut urarile de pe acum in caz ca nu mai apar la povesti
Cum stai cu cadourile? Eu inca n-am apucat sa le iau pe toate, n-am timp,astia de la servici trag pielea de pe noi
Nici macar brad n-avem inca, dar le rezolv eu pana duminica
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
ralnied, cu mine nu cred ca va mai auziti pana la anul, nu stiu inca. Dar eu am fost harnica si v-am facut urarile de pe acum in caz ca nu mai apar la povesti
Cum stai cu cadourile? Eu inca n-am apucat sa le iau pe toate, n-am timp,astia de la servici trag pielea de pe noi
Nici macar brad n-avem inca, dar le rezolv eu pana duminica
si eu asteptam ieri un brad de undeva, nu a mai venit...
asa ca in functie de preturi, poate ne cumparam duminica dimineata unul...
de cadouri... nici nu m-am apucat... mai ales ca resursele financiare cam lasa de dorit...
in schimb, am aflat ca voi avea liber si marti!!!!!!!! Initial se stia ca nu...
kitzy spune:
No, eu in privinta zilelor libere sunt mai norocoasa...ma mai duc la servici in 3,5 si din 8 incepem programul normal. Yupppiiiii!!!!
ancasilv spune:
Buna seara! Pentru ca nu mai intru pina la Craciun va urez de pe acum Sarbatori Fericite, sa dea Dumnezeu cu multa zapada si belsug!
Poze nunta...
clau77 spune:
Eu am primit un bradut insa stau cam rau cu cadourile Sper sa reusesc azi sa gasesc ceva, ca desi sunt in concediu e musai sa merg la serviciu
Nu o sa mai am timp sa intru pana in 2007 si fiindca e vremea colindelor si a bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza va doresc ca spiritul Craciunului sa va intre in case, bucuria sa va intre in suflet iar imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi.
Fie ca Iubirea, Intelepcinea, Increderea si Generozitatea sa ne calauzeasca pasii in noul an 2007!
ralnied1 spune:
Multumim pentru primele urari...
ooana spune:
Multumim de urari!
Eu mai am un ultim cadou de cumparat pentru Craciun...si astept zapada!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
M&M spune:
Un Craciun Fericit !!! alaturi de cei dragi si UN NOU AN 2007, cu multe realizari si impliniri!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Giova spune:
Craciun fericit si multa sanatate si bucurii sa va aduca Noul An!!!!
Noi tot fara net, cica intre craciun si rev.Acum sunt la clau la birou, am rezolvat cu cadourile, cu curatenia, maine dupa brad, fac o prajiturica si papica duminica.
va èpup] pe toate si abia astept sa ne auzim.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia