mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 5

ange spune:
mamaa va dau disparute acum unde sunteti?
am si eu o tzara de timp liber si nici urma de voi;vorbesc singura
am uitat sa va spun ca mi-am comandat decodor si mi-am luat abonament pe un an de zile cu romaniiiiiiiiiiiiiiiii.Nu poci sta fara sa aud in casa limba mea draga.Sa vezi barfe ce bagam acum despre una,despre alta
Intr-o saptamana mi le livreaza.Sper sa fie parolist nenea ala din State la care am facut comanda ca i-am platit anticipat ca la curve
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
am plecat ca nu e nimeni pe aici
va scriu deseara rezumatul zilei de astazi ca pana atunci avem lectii de facut
sapt. viitoare incepe Maia examenele...
ce ati gatit astazi?
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Danelutza spune:

Liana30 spune:
cioc..cioc..cioc..a venitttt MOSUL
hooooo..hooo.hooooo.dragele mosuluiiii..sacul sa' golit dar va aduc un maree pupic de la olteanca
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"

ange spune:
surprizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am primit prima felicitare din Romania de la Dana(dana_ch).
Merci Dana.M-ai ucis cu textul.este atat de profund si de frumos incat m-ai atins pana la corzile sensibile.Multmumesc frumos.
O sa deschid un album(sau una dintre noi care are timp) cu "cartile postale de sarbatori" unde am sa va pun toate felicitarile primite de la voi.
Maine ma ocup si eu de ale mele.V-am spus eu ca ajung in max. o sapt.
foto
foto recente

diadaniela spune:
moama Cami ,cu text zici?
eu n-am fost in stare sa scriu decat Craciun fericit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Bimilit spune:
salutare! salutare! a venit mosu
.
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

diadaniela spune:
http://felicitari.rol.ro/vizualizare.php?PIN=ed274e341e4ae4375547bf5a9075b3e4_156525
pentru voi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

diadaniela spune:
bey,se incarca mai greu .
sa aveti rabdare ca am muncit la ea!
Dana