mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 6

mariussimiuc spune:
Am pus si eu 2 poze in albumul cu decoratiuni de Craciun,facute in fuga calului din varful dealului!
Eu am fost astazi sa cumpar felicitari...dar mi se par toate atat de impersonale... Maine ma hotarasc ce si cum...
Liana,conteaza marimea?
Eu lui Robert nu i-am luat decat dulciuri,multe dulciuri...Jucarii am jurat ca nu-i mai cumpar pana la Craciun! Ca m-am saturat de facut slalom...
Miha

ange spune:
banana,vai ce frumoasa este.merci.
am sa trimit si eu cateva carti postale virtuale celor dragi a caror adresa nu le cunosc merci pt. sit.
Si da banana! e o felicitare de Craciun cu un text de te sparge.
eu tot dealea cu "craciun fericit" va pun ca altfel nu stiu sa scriu
Daca primesc inca o felicitare cu text super "touchant" ma duc sa ma bat singura
Maia mea nu vrea sa intre in casa. este afara cu toti copii de pe strada. si sunt vreo -12 gr.
somn usor
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
doina,a venit nu Mosul care pana mea Mos sa vina ca al meu e prin texas pe undeva
Sau cine stie,poate se hotaraste vecinul meu cioroiul sa se deghizeze in mos niculae
miha,stai mai calma cu impersonalele tale
important este gestul si placerea de a partaja gandurile bune de sarbatori.Capisi?
bi,ce tia afus Mosul? ceva friki,friki?
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by ange
Maia mea nu vrea sa intre in casa.este afara cu toti copii de pe strada. si sunt vreo -12 gr.
pai daca ii spui ca a venit MOSU?
Bianca - soacra cu DOUA nurori

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by doinabita
A venit Mosul!A venit Mosul!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Spune tot Doina!

Miha

ange spune:
Bi, buna idee dar apoi nu vrea sa faca lectiile pt ca va dori sa se joace cu jucariile de la Mos
M-ai bine-i spun ca o sparg sa vezi ce viteza prinde pana in casa
foto
foto recente

Bimilit spune:
quote:
bi,ce tia afus Mosul? ceva friki,friki?

am primit cadou de la mama.mai si cum le-a potrivit ea scumpa sa ajunga fix in seara asta.

Bimilit spune:
quote:
M-ai bine-i spun ca o sparg sa vezi ce viteza prinde pana in casa

pai daca ii spui ca nu mai vine Mosu pt ca nu asculta?

ange spune:
Bi,ce ,ce?
se misca americanul soro ce crezi tu ca-i posta romana?!
foto
foto recente