mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by cgaby

bulangioaice...asta sunt!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)
stefitza

Gabi,ai fost mortala!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

gaby,chiar ca esti mortala!
banano,nici cu tine nu-mi este rusine
vedeti ca pt. Ca si State timbrele sunt speciale cred.am zis-o
Olga,asa e! ai dreptate.mama ei de lasitate!

iarasi am dat yama prin magazine.Maicame acand era aici imi spunea ca sunt "spaima magazinelor"
le-am luat copiilor cateva cadouri (maruntele) pt. Mosul de la noapte.
Eu mi-am luat cizme albe.Am inebunit.Nu am avut niciodata.Mi-au placut tare,sunt de zpada,mi-am luat si caiula,fular,manusi albe Asa ca la mine a venit mos neculae.

ma duc sa culc copilul si sa impachetez cadourile pt. deseara ca este singura sansa cand o pot face fara sa ma prinda copii

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

cum e mai corect,Neculae sau Niculae?
sa nu radeti de mine dar chiar ca imi scapa

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

miha,am sa studiez tortul.inca nu am deschis linkul ca nu am avut timp.
dupa ce pun cadourile la loc sigur.
am sa va spun si ce prostioare le-am luat.nu mare lucru dar la copii mei trebuie sa fie mai multe(chiar daca nu au valoare mare).

foto
foto recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

intrebare....am inteles ca sunt timbre speciale pt canada, dar ce fac cu scrisoarea dupa? o pun frumusel in cutia postala la fel ca celelalte scrisori???? nu dati cu rosii, ca nu am mai trimis nici o scrisoare peste hotare pana acum.
pupici.

Mergi la inceput

cami - eu cred ca e mos nicolae.
stef a primit o groaza de dulciuri, un ou kinder mare cu joc de hochei cu tom si jerry si un puzzle tot cu tom si jerry.

Mergi la inceput

gaby,pt. State si Ca. va trebui sa le dai la ghiseu acolo pt. ca sunt "par avion" adica vor avea pe ele o stampila speciala.Mergi la posta si intreabale pe fufele alea de acolo
Eu asa faceam cand eram in Ro. si trimiteam scrisori in Ca.

ce le-ati luat la copii de Mos niculae(sau cum s-o scrie) ?

foto
foto recente

Mergi la inceput

eu am 12 gagici carora le voi trimite felicitari.maine ma ocup de asta si pana vineri le voi pune la posta.parol.
voi cate aveti?

foto
foto recente

Mergi la inceput

mersic. asa voi face. ma duc dimineata sa nu fie coada.

Mergi la inceput

dar de ce sunt cozi la poasta ca nu e decat 5 decembrie?!

foto
foto recente

Mergi la inceput