mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 19

mariussimiuc spune:
Olga,la cat e de frumos Tony m-as mira sa nu gasesti repede repejor o nora. Mai cauta,mai cauta,mai da sfoara-n tara...
Toate ca toate dar numa in Elvetia sa nu te opresti!
Mi-am permis sa vizionez toate pozele voastre si nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca esti tare mumoasa mey!
Miha

ange spune:
mmiha,imi pare rau sa aud prin cate ai trecut...
sa ai grija de maria ca tare dulcica este.
nu-mi vine sa cred cum a murit fetita aia de 4 ani de la o banala operatie de polipi
Doamneeee am pielea de gaina! cand ma gandesc prin cate am trecut in vara cu maia!!!
au spus cauzele decesului copilei?incredibil!!!
mmiha,si faza cu intrerupatorul e criminala.socratu merita un premiu pt. inventii nastrusnice.e bun de dat la protv.
noi facem lectii,revizii,etc
sapt. viitoare are in fiecare zi examene Maiuca mea.
mmiha,daca nu ajungi sa pui felicitarile dale in masa! vezi de sanatatea copilei si de voi.Asta este cel mai important.Felicitari ne trimitem si de 1 martie de exemplu
chiar asa,ce face Georgi? nu da nici un semn?!?!
dar Mirela?
olga,scumpa la scris...
alina,disparuta in misiune
doina,face papa bun la gasca ei
in rest suntem active
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

maria2mami spune:
Cami, in primul rand era un nenorocitde cabinet particular, la parterul unui bloc.
Pai cum naiba sa o operezi intr-un apartament de bloc, aici e vina parintilor
Legist-ul a zis , in termeni pt necunoscatori, ca sa inflamat creeierul pt ca sa fortat ffffff tare sa verse .......dar copila nu a decedat la cabinet, nuuuuuuuu ci dupa cateva ore, acasa
Medicii si legistul se fofila, care mai decare, ce ma marcat a fost cosciugul miiiic si alb si rochita miica de mireasa.
Eu v-am spus, da nu m-ati crezut
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

maria2mami spune:
Miha
Cami ........am o intrebare...daca eu tot am lipsit si am venit mai rar la mama........prin capitolele trecute ai postat cumva pozele de la moeciu....ca a venit iarna sau sunt io' dusa?

Bimilit spune:
mmiha da ai auzit ce cuvant a folosit; defect.zicea ca a fost ceva defect si ca i s-a spart stomacul si tot continutul a ajuns in cutia toracica.no si dr de la parterul blocului zicea ca nu se considera vinovat.cica au trimis analize la timisoara.frectie la picior de lemn.cum ies Ok analizele de sange la soferii alcoolici asa or iesi si rezultatele acestei anchete si or spune ca fetitza a avut ceva malformatie, etc, etc.tara lu peste.si sa nu emigram????????????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Bimilit spune:
fetelor ,oare cuscra mea chiar doarme, sau asteapta cadoul de la sot?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

maria2mami spune:
bi....eu nu am vrut sa intru in detalii......offf, groaznic, da exact asa au zis......si legist-ul o tot dadea cotita

maria2mami spune:
fetele am boze faine de craciun pt mess...care vreti, care doriti...?

maria2mami spune:
plec la nani........am citit 3 capitole.........nu mai stiu cine cu cine, ce a facut ce a zis, vb maine de dimineata