mamici casnice (85)
Raspunsuri - Pagina 20

maria2mami spune:
noapte pufoasa, ma duc sa pap niste portocale si ma uit la maruta in reluare
mama ce rau am ajuns
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

maria2mami spune:
Bi am citit din urma....telefonului tau i sa ars microfonul si trebuie inlocuit la orice service gsm
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

OlgaTarziu spune:
Multumesc mult de complimente la adresa noastra Miha. Acu tre sa admit ca el e tare frumos. Eu mai babatie si raman la ideea ca nu prea merit aprecierile. Raman sa cred ca ti-s draga ca de aia ma vezi frumoasa. Cat despre nora stai pe pace ca nu ti-o fur. Poate frumoasa pt fiu-meu nu s-a nascut inca.
Cami aicea-s si nu-s scumpa ca m-am spart scriind azi. Bat adevarate recorduri de cand cu voi. Si eu sunt inebunita de satucurile alea. Am vazut cateva la Cotsco de am tampit. Vreau si eu dar pe cand creste un pic Tony sa le stie respecta.
Deci de capitol;ul urmator ne numim, tinere, nebune, proaspat spalate si nelinistite?
Mirela tu chiar dispari?
Sinistra faza cu fetita. Doamne fereste pe toti parintii sa-si ingroape copii. Cred ca nimic pe lume nu e mai dureros.
Ps. Mi-a adus Mosul in final o ciocolata mare de 400 de grame preferata mea. Nu-i asa rau mosul asta!
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

ange spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Deci de capitol;ul urmator ne numim, tinere, nebune, proaspat spalatesi nelinistite?
sau alcoliste

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
chiar mai,haideti sa ne schimbam denumirea cap. viitor sa vedem ce iese.
daca ne-om numi altfel sigur vom avea si alte pretene noi
de casnicutze fuge toata lumea.cica alea sunt dealea cu mancare toata ziua,spalat,sters copii la fund,alea,alea
hai pe bune.propuneti nume de capitol
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
olga,da. de la Cosco i-am luat astazi Maiei casuta.Este casa lui Mos Craciun cu renii,piticii.stati ca pun foto ca am facut una.
foto
foto recente

ange spune:
am pus 3 foto la decoratii .
mai dar cum stau stelutele alea suspendate in iasi?
alina,frumos decor ai la geam.
sa faceti si cu bradutzii din casele vostre.
de maine incep si eu decoratul.zic de o saptamana ca ma apuc.parol.
astazi am scos cutiile dar nu poci sa le urc sus ca sunt greleeee.trebuie sa vina colegul.nici sa fac 1000 de drumuri subsol-sus nu-mi convine.Nu de alta dar slabesc
pup la voi.
pe maine.
foto
foto recente

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI de Sf. NICOLAE!
Fetelor la mine Mosul a venit cu o dupa-amiaza la coafor...m-am vopsit si tuns un picut...si ma simt asa de bine
.
Noi am avut musafiri ieri seara si nu am apucat sa mai intru aici...bei,da ce de ati scris!!!!
Am terminat ieri si de impodobit bradul,e minunat,natural si frumos foc,de la canadieni l-am luat...am sa pun poze dar nu pot zilele astea ca am memoricardul plin
...maine il golesc si pozez tot
CAMI faine rau casutele si toate chestiile alea care le cumperi tu,am vazut si aici super frumoase...dar eu nu am luat ca Robert distruge cam tot,si ar fi trebuit sa stau dupa el...asa ca am zis ca de la anul,sa fie mai mare si sa inteleaga mai bine!!!!
BANANA esti mortala cu timbrele mei,hahahah...ce-am mai ras...asa e cu posta in Ro...si eu trimite-am in Canada la prieteni felicitari(cand eram in Ro) si sateam la niste cozi
GABY da eu nu am adresa ta...pleeeease trimite-mi PM.!!!!
Nu mai stiu ce si cui am vrut sa raspund...a,MMIHA sanatate puiutei!...nasoale peripetii ati avut
MIHA sanatate si lui Robert!
Gata va pe toate si ne mai auzim maine!!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

doinabita spune:
Buna dimineata!Am facut cafeluta!Dan inca nu s-a refacut, ieri am adus iar medicul de familie sa ii schimbe tratamentul, acum mi se pare ca e mult mai bine.Cateodata simt ca ma lasa puterile...parca imi fuge pamantul de sub picioare.Voi ce ati facut de Mos Nicolae?caci eu...Va pup pe toate.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

cgaby spune:
neatza.
miha - ce bine ca totul s-a terminat cu bine! pupici micutei.
of...azi si maine iar stau acasa cu stefi. iar tuseste!
ma apuca toate celea. dr zice ca n-are nimik...decat niste muci cu care se inneaca. si de aia tuseste. dar eu ii suflu nasul cat pot. of. sunt suparata. am zis sa-l tin acasa pana luni. poate ii trece de tot.si sapt viitoare sa poata face repetitii pentru serbare.
pupici tuturor si multa sanatate.