mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mmiha bine ca sunteti ok.am vazut stirile de la ora 17 cu fetitza de la arad .chiar m-am gandit la temerile tale.da ai vezut ce magari sunt legistii? o dau din colt in colt ca sa-si scape colegul.sunt curioasa ce rezultate da ancheta , desi sunt sigura ca tot "mortul " e de vina.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Miha bine ca e totul in regula. Doamne ce cumplit trebuie sa fie. Imi imaginez ca fenobarbitalul ala a terminat-o pe moment. Sa dea D-zeu sa reintre totul in normal. Te pup.

Dana pacat. Poate faci una mica... O diferenta de 3-4 ani e super, nu?

Tony nu mananca de luni de zile aproape nimic. Eram asa amarata ca nu mai puteam. Acum 2 zile am inceput sa-i dau preventiv (asta dupa ce am vazut n medici care i-au gasit anemie si ceva enzime la ficat marite dar care nu ne-au ajutat) Helmiflores. E homeopat pentru viermisori. No am avut ieri si azi socul vietii mele. Mi-a mancat normal copilul!!!!!!!!!!!!!!!! Oare sa fie de la medicament? Cica e si pentru cazuri de anorexie, crize de fiere, migrene. De eliminat nu a eliminat nimic deocamdata, sper sa nici nu elimine. Oricum ideea e ca acum o ora plangeam de fericire vazandu-mi copilul mancand ca un copil normal.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Bi ai dreptate, la spital la Maria asistenta ii baga servetelul in gura foarteeeee adanc sa-i scoata sangele (cheagurile)....da eu nu stiam de ce si imi venea sa o jumulesc pe asistenta si acum imi dau seama ca am gresit si ea avea saraca dreptate prin ceea ce facea.

eu ma duc sa citesc din urma

am o mare problema, datorita problemelor nu am avut cand sa ajung la posta cu felicitarile pt Cami, Mirela si Danelutza....daca le pun pana vineri sigur ajung inaintea craciunului?

Danelutza inimioara cre face tic tac......salveaza-ma ca m-ai omorat...ori sunt eu in cap......cand ma duc la posta pt ce tara sa cer timbru??????????????? ca sunt in ceta totala

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Mergi la inceput

bai nene.........mosu' meu nu a avut timp sa se duca la cumparaturi ca am fost impreuna la spital si acolo am intepenit panan seara tarziu.....noroc cu non-stop-urile astea
A adus pana la urma dulciuri, fructe si mie .......o revista destul de groasa cu 100 de mii de modele de laptop-uri

...ii cadea mana daca baga si el un laptop mic-mic in cizmulitele mele de firma[;D]

Pai l-am zapacit saracu' pe mosu'[;D] ca suntem in sec 21 si toata lumea are calc si laptop ....si numai io' nu am si cum mai vb cu fetele mele si cum mai trimit io' mail-uri...si cum imi pierd io' ziua pe net.....si uite in ce hal a facut misto de mine

mai am o problema....voi intrerupatorul la baie unde il aveti??? ...pe perete langa usa ...nu?

eeee, la mine e pe tavanlancga bec, asa la montat socrul meu, (care apropos , e Niculae, ) si cand ma duc la baie, ori ma urc pe scaun sa deschid lumina ori sar de 4-5 ori pana il nimeresc

ma trece naibii ...si pipi si

aaaaaaa si cand a tras sutele de fire de curent in baie le-a montat peste rigipssssss, cand ele normal, trebuiau ascunse pe dedesupt

asa e cu screlozatii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria2mami

mai am o problema....voi intrerupatorul la baie unde il aveti??? ...pe perete langa usa ...nu?

eeee, la mine e pe tavanlancga bec, asa la montat socrul meu, (care apropos , e Niculae, ) si cand ma duc la baie, ori ma urc pe scaun sa deschid lumina ori sar de 4-5 ori pana il nimeresc

bey ,o fi pus acolo intrerupatorul ca sa nu aiba factura mare la RENEl.

Mergi la inceput

mmiha da la soacra ce i-a adus mosu?pe NICULAE?

Mergi la inceput

factura la gazeeeee mai sa faca infarct
factura la lumina e acceptabila.......da cand stie ca tre' sa vina aia de la gaze....

Olga ..nu stiu de unde am avut atata putere sa rezist cand am vazut-o asa.
Noua, mamelor, ar trebuii sa ne faca colegii statui'....prin cate trecem cu puiutii astia. Ar trebuii sa ne pupe picioarele si sa asculte ca niste caini dresati

Mergi la inceput

..............asta-i petrecere???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maria2mami

am o mare problema, datorita problemelor nu am avut cand sa ajung la posta cu felicitarile pt Cami, Mirela si Danelutza....daca le pun pana vineri sigur ajung inaintea craciunului?

Danelutza inimioara cre face tic tac......salveaza-ma ca m-ai omorat...ori sunt eu in cap......cand ma duc la posta pt ce tara sa cer timbru??????????????? ca sunt in ceta totala

Elvetia ...cumva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau...

Miha,ma bucur ca sunteti bine si ca Maria cretofolina scumpa este bine sanatoasa! Mi-am adus si eu aminte prin ce-am trecut cu Robert la 5 luni cand i-am facut ecografia Dopler la inimioara si a fost nevoie sa-l sedeze ca sa stea nemiscat...Apoi si operatia din vara...Offf... Ce bine ar fi daca am putea lua asupra noastra chinurile astora mici!

Olga,da,sa stii ca Helmifloresul rezolva si lipsa poftei de mancare.De obicei,nu prea am probleme cu Robert cu mancarea,dar in perioadele in care i-am dat Helmiflores a papat ca un porcusor!

quote:

Oare daca schimbam titlul la urmatorul capitol, doar asha de proba, or sa mai voteze ?

Mamici frumoase proaspat spalate pe dinti

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput