mamici casnice (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banana,casutele alea cu figurinele puse intr-un singur loc (pe o masuta in salon de exemplu sau langa brad) pe o panza alba care imita zapada(sau vata) dau un efect extraordinar!In mijlocul lor poti pune un bradut mic.Inceaca sa vezi frumusete.

pup.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mmiha spui sau ne tzii in suspans, ca sa nu zic in suspensie. Hai, gindeshte-te si la inimioara mea, care face tic-tac, repede, repede
Olga ai dreptate, de cind ai inceput sa scrii s-au inmultzit nemultzumitzii. Da-i in pacatele lor. Eu nu mai votez niciodata, la nici un subiect. Iote asha, nici la un capitol.
Cit despre nora, hmmm, Tony arata bine, dar nu ma pot da la el, ca deja Isabella-i data. Tzipa la mamicile care au fete, sa vezi ce repede te incuscreshti.
Mirela dar tu unde eshti, ca parca nu te-am zarit astazi ?
Liano ce mai faci ?
Cristina nu mai plinge ca la multe dintre noi nu a venit moshul, important e ca vine la copii, atunci sintem si noi bucuroase de bucuria lor.
Cami, Dana si eu ma bucur ca un copil cind decorez la sarbatori. Ar trebui sa deschidem un club al copiilor, schimbam denumirea din mamici casnice, in clubul copiilor.
Bianco ieshi la iveala sa-ti vad ochishorii

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

asa le pun . pun casute cu braduti mici ,oameni de zapada si mosi Craciuni,dar panza alba sau vatelina nu pun ,ca multe sunt cu lumanari de de obicei aprind lumanarele.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banana,sa faci foto.
danelutza,bun venit in clubul copiilor

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ange
danelutza,bun venit in clubul copiilor

Oare daca schimbam titlul la urmatorul capitol, doar asha de proba, or sa mai voteze ?

Mmiha... treci la tastatura

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

da in loc de mamici casnice sa pui frumoase casnice.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

mmiha zine mai repede,pai atata stai la hai ca incepe Oprah ca eu ma uit in fiecare seara.

ma primiti si pe mine in clubul ? plss.

miha vazut poza cu printzul frumos

olga eu am fata prea mare,asa ca nu ne putem incuscrii dar poate mai e o fata de dat ai,un pitic scump de tot.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am revenit....
am reusit azi sa pun felicitarile. asa ca ..pazea ca vin!
pupiic tuturor. ma uit la meic si revin...daca mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!

io ca blonda am tot asteptat sa scrie mmiha.da vaz ca are chef de glume.important e ca mariuca nu-i bolnava.

cami si eu am casutze,biserica , oameni ,da nu am unde sa le insir.

fetelor da de georgi nu mai stie nimeni nimic.

eu vineri pun felicitarile.

bebeluselor dans

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

bay fetele scuze....nu a mers net'u noroc ca's desteapta si am salvat postarea

Operatia de polipi e oki, nu mai avem probleme ABSOLUT DELOC cu nasucul nici ziua nici noaptea in somn....... vineri, sambata si duminica mi-a facut febra 38.9 - 39.4 si se plangea ca o doare urechiusa dreapta, am crezut ca innebunesc, direct cu ea la spital la urgenta (nurofen, otocalm si augumentin)...am pus-o pe picioare si ieri am fost la Spit Bagdasar arsenie (fost-ul 9) pt tomografie craniana...aici a fost marea bomba
Ne-a consultat doc Iliescu (super profesionist)ma linistit ca totul e oki sa nu mai fiu speriata de bombe si la ora 14.00 ne-a trimis sa facem tomografia.
Acolo nu mi-a primit-o pe fata pt ca nu statea linistita pe patul ala de la aparatul ala imens si zgomotos.
Am fost la neuro9logie sa o sedeze cu jum de fiola de fenobarbital....cam in jum de ora a adormit 5 min si gata in picioare de-mi venea sa o jumulesc.....bunnnn a trebuit sa-i explic asistentei ca nu mai adoarme ca e speriata si ca....nu mai adoarme
Buuun, ne-a trimis innapoi, sa o sedeze iar....iar o jum de fiola de fenobarbital...am tras muuuuuuulta munca de convingere cu ea sa adoarma si pan la urma pe la ora 18 a adormit. Si am reusit sa-i fac tomografia

Problema cea mai mare e ca de aseara a dormit pana azi la ora 12.00 la pranz
M-am speriat groaznic, nu stiam ce sa-i facem ....nu se trezea deloc am ciupit-o, am gadilat-o, am zdruncinat-o....niciodata nu am vaut-o asa si nimic nu sa trezit.
Am vrut sa chem salvarea, dar am sunat-o pe nasa ei, care e asistenta la Spit Bagdasar, la neuro-chirurgie, si mai ma linistit ca cica e normal dupa o doza intraga de fenobarbital....cu cantitatea aia adormea un cal imediat.
Da fata mea nu a vrut si gata.
Nu am dormit deloc azinoapte, numai cu mana pe ea am stat sa vad daca respira....
Si azi la 12.00 eram doar eu cu ea acasa si am reusit intr-un final sa o trezesc.....nu se putea tine in picioare, nu vorbea cooerent, ma vedea dublu, imi zicea "mami esti doua?" si am pus-o in picioare si nu putea sa isi tina echilibrul
Nu stiam ce sa fac, eram neputincioasa, am chemat vecinii, parca era o carpa, isi dadea ochii peste cap........

Acum e bine, colegu a fost cu rez la tomografie din nou la spit de dimineata, doc ne-a asigurat, pe raspunderea lui ca Maria e super oki, nu are absolut nimic la cap, totul e in parametri normali si ca din punctul lui de vedere e vorba doar de SIMPATIE...ma auzit pe mine ca ma plang si ma copiat.
Mai trebuie sa mergem vineri la ex oftalmologic si daca acolo e oki, adica daca nu ii gaseste dif de dioptrii la ochisori (care ii pot produce dureri de cap) Maria e o mare mincinoasa si o mare prefacuta.
Doamne, sa fi parinte e o responsabilitate imensa........daca as fi putut sa-i iau eu durerea asupra mea si lacrimile

Ati vazut azi la stirile de la antena 1 ...fetita de 4 ani din arad, op de polipi care a decedat??? ...exact ce va povesteam

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Mergi la inceput