Help! Par ondulat!... dar nu destul...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Care plete, ca intre timp mi-am luat varfurile si s-a scurtat drastic Imi sta mult mai bine, intr-adevar, dar am pierdut din lungime

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26-kara spune:

vaaai ce va invidiez pe voi cele care aveti parul infoiat, dezordonat si cretz..
aza era al meu
candva
si imi placea tare ca era rebel.. ma caracteriza ff bine. lins nu imi placea. il vopseam cu henna ca sa ascund firele albe mostenite. era frumos. il aveam inele-inele si in contact cu apa se ondula ff tare. vaaaaaaaaai ce vremuri.

dupa nastere: transformare.. mi-a cazut parul., si-a revenit dar nu mai am bucle. sta oarecum drept, fara forma.. :((. si-o reveni vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

fetelor, incercati cu ceara de la wella, dar profesionala, pe care o puteti achizitiona de la saloanele de lux..e scumputza, dar merita

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by 26-kara

vaaai ce va invidiez pe voi cele care aveti parul infoiat, dezordonat si cretz..
aza era al meu
candva
si imi placea tare ca era rebel.. ma caracteriza ff bine. lins nu imi placea. il vopseam cu henna ca sa ascund firele albe mostenite. era frumos. il aveam inele-inele si in contact cu apa se ondula ff tare. vaaaaaaaaai ce vremuri.

dupa nastere: transformare.. mi-a cazut parul., si-a revenit dar nu mai am bucle. sta oarecum drept, fara forma.. :((. si-o reveni vreodata?

Mie imi place al meu atat timp cat avem o relatie armonioasa Cand sta numai cum vrea el, deja ma ambitioneaza!

Sa ma astept si eu la modificari dupa nastere?? A mai patit cineva sa i se modifice structura parului dupa nastere?

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Buna, fetelor!
Am citit si eu ca dupa nastere exista posibilitatea sa-ti cada parul o perioada... dar nu zicea ca ar fi ireversibil, ci doar ca e din cauza hormonilor, sau lipsei substantelor nutritive benefice pentru par - le papa toate bebe!
26-kara - ai incercat vreun tratament pentru par deteriorat, sau niste vitamine? Tii cumva o cura de slabire ? Si parul are nevoie de alimentatie echilibrata. Incearca si masca de par ce ne-a dat-o si noua andreea81, s-ar putea sa-ti faca bine - ca rau oricum nu face!

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Era sa uit sa dau si eu raportul: parul imi creste destul de repejor, deja bretonul imi ajunge la gura si perciunii (fostii perciuni) aproape de barbie...

BillyBilly - nu e rau ca-ti corectezi pe parcurs forma parului, doar sa ai rabdare sa-ti cresti inapoi centimetrii ce i-ai "sacrificat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Draga Kittygreeneyed, io, dupa ce am folosit masca de care am scris mai demult (ulei de ricin in sampon si in masca de par, fie ea cumparata sau facut#259; de mine), dupa 2 luni de tratamente (care nu pot sa spun ca mi-au ocupat cine stie ce mult timp), si dupa ce am facut o cura de Vitamina B ( Revalidul cam asta contine), Magneziu si Calciu, pot sa te anunt ca nu-mi mai cade parul ca inainte, la radacina nu mai sta pleostit, am un volum frumos,si onduleurile sunt minunate!!!!! Aaaaaa, si am uitat sa-ti spun ca am mancat regulat,si nu am mai baut cafea pe stomacu' gol (daca o avea asta vreo importanta)...ca tot vreau sa ma apuc si de facut bebe...care nu prea vrea sa vina!!!

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

andreea81 - Din pacate eu am cam "uitat" de uleiul de ricin, dar tocmai mi-ai dat niste motive sa revin la el. Mai ales ca trusa de coafat se cam lasa asteptata...Imi sta parul ca avionul pe la urechi acum...
... Si suces cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

quote:
Originally posted by kittygreeneyed

andreea81 - Din pacate eu am cam "uitat" de uleiul de ricin, dar tocmai mi-ai dat niste motive sa revin la el. Mai ales ca trusa de coafat se cam lasa asteptata...Imi sta parul ca avionul pe la urechi acum...
... Si suces cu

Aaaa, pai se poate asa cevaaaa!!!! Cum sa uiti de programul de infrumusetare???!!! HAi ca poti sa ai un par asa cum vrei , cu putina perseverentaaaa!!!

P.S. Sa-ti traiasca copilasii!!! Vreau si eu unul!!!!!!

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Nuuuu... n-am uitat de programul de infrumusetare. Ca dovada, acum ma ocup de dinti... ca dupa a doua sarcina mi-a cam "zburat" calciul si cu el cativa dinti Acum mi-am luat inima-n dinti (cati au mai ramas intregi) si m-am apucat de treaba
Parul mi-e tot ca avionul, dar incep sa cred ca sunt chiar draguta asa.... Recunosc ca azi dimineata m-am spalat pe cap in ffff mare viteza si nu am pus nici azi ricin, dar promit ca de data viitoare ma tin de "regim" pentru ca vreau si eu sa ma laud cu podoaba mea capilara

PS Acum vad ca am inceput sa mananc litere. La mesajul anterior voiam de fapt sa scriu "succes", nu "suces"

Mergi la inceput