Help! Par ondulat!... dar nu destul...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Io mi-s numarul 3, parca!!!! Si pentru ca tot cade si cade si....cadeee, am inceput sa bag Revalid, Calciu, ma spal si cu Revalid sampon, nu mai beau cafea pe stomacul gol si fac tot ce pot ca sa nu arate ca naiba...nu stiu daca la voi o sa mearga, da' speriata fiind de faptul ca-mi cade rau, am inceput sa fac tratament cu ulei de ricin in felul urmator: cand pot imi impachetez parul cu miere de albine si cu ulei de ricin, cand nu am timp, in stropul de sampon pun si o picatura de ulei de ricin si la fel si in tratamentul de par...dupa 5 spalari...nu pot spune ca-mi cade mai putin, dar claia mea de par, surpriza, sta mai frumos...buclele sunt cumintele si frumoase...nu stiu sigur daca de la ricin sta asa,(mie una imi place), dar sunt multumita...acu' sa nu credeti ca sunt Cosanzeana!!!

Poti sa ne dai si noua amanunte pt. impachetari? Adica o cantitate, sau proportii, etc. Ca am inteles ca uleiul de ricin este ieftin. Merge si fara miere de albine?

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Kitty, pai tocmai asta voiam si io sa spun...folosesc doar uleiul de ricin in sampon si in masca...si dupa putine spalari, imi sta mai bine...mi-e imi place...daca ai avea timp, pe parul umed, ai putea sa aplici (chiar daca nu-ti cade parul!) urmatoarea masca: [blue]unul sau doua galbenusuri de ou (depinde de lungime), amestecate cu o lingurita de ulei de ricin (nu are consistenta uleiurilor obisnuite, nu are miros, costa in jur de 30 000 lei vechi), doua linguri de miere (se poate si fara miere daca nu dipuneti), cateva picaturi de Vitamina A (15 picaturi), o lingurita de ulei de masline (nu foarte mult ca riscati sa va alegeti cu o masca tip maioneza, si pe urma o sa va ramana parul uleios rauuuu!!!) si zeama de la jumatate de lamaie ...Stati in jur de o ora cu parul cu masca intr-un prosop, dupa care spalati bine, clatiti de mai multe ori daca vi sa pare ca e prea uleios, si ultima apa de la clatire sa fie mai rece (cat de rece suportati). Nu mai folositi dupa asta nici un fel de sampon.

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Multumesc, am notat!
Va spun si rezultatele apoi, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by kittygreeneyed

Multumesc, am notat!
Va spun si rezultatele apoi, ok?

OK, te astept pe tine, sa-mi spui ce-ai patit! Deocamdata nu am timp de asa o procedura, poate dupa Craciun.
Spor la plete la toata lumea!!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Nu am mai intrat de mult aici. Am incercat ideea cu picaturile de ulei de ricin in sampon (mai ales ca incepe si mie sa-mi cada parul) si parca sta ceva mai asezat. Cand o sa am timp, o sa-mi si "impachetez" freza ca la carte... Pana atunci... la toate fetele cu plete (mai mari sau mai mici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dupa ce am trecut prin toate firmele si profesioniste si "de supermarket" am gasit ceva bun..In gama Toni&Guy, care se vinde in reteaua Sensiblu au un sampon pentru par ondulat, un balsam si un leave -in conditioner. Foarte bune, sunt multumita de ele. Daca aveti rude pe afara rugati-i sa aduca crema Secret Agent de la John Frieda, se aplica pe par umed sau uscat, nu e lipicios, nu face parul batos, e super, super bun. Dar la noi nu se gaseste. Eu fac rost de el prin cunostinte care mai pleaca si imi aduc cu valiza... E foarte greu sa ai par lung, des si cu firul gros si sa iti mai si stea intr-un fel.
Eu il spal cu ce va spuneam, nu il usuc niciodata cu foehnul, il sterg bine, apoi il prind intr-o coada de cal pe care o infasor cu niste funde, cordoane, ce gasesc. Ideea e sa stea cat mai drept la uscare, il infasor asa, ca la mumii cu cordonul sau esarfa sau ce am mai lung la indemana (si sa nu fie alunecos). Si cand este uscat, cam in 2-3 ore, il desfac, aplic niste crema sa nu se infoaie in crestet si sta f bine (daca nu e umezeala afara, ca atunci se infoaie imediat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

nu stiu a cata as fi in plutonul pletoaselor,da ma inscriu bucuroasa si eu acilea.si eu cu paru cu fir gros,si eu vreau lung,si eu ca Tina Turner daca ma pieptan.coafura zilei:coada de cal.si eu vreau lung ,lins,stralucitor.ascult cu mult interes orice sfat si bag la cap(la par).
virginia

Mergi la inceput

kid2003 - am "prins" ideea. Sper sa reusesc sa o si incerc. Dar eu nu vreau parul intins sau lipit de cap, doar sa fac onduleurile sa lucreze in folosul meu - adica sa stea cum vreau eu, nu cum vrea el.... In plus, niiiici voooorba sa pot sa mi-l usuc cu incetinitorul vreo 2-3 ore (cel putin). Ce pot sa fac este sa-l las sa se zvante putin inainte de a tabara cu uscatorul pe el...
virgiL - sora mea are o fixatie deja cu parul lins (al ei e ca al meu: mult, cu firul gros, tare...dar nu ondulat). A ajuns sa se spele pe cap cam la 2 saptamani ca sa-i stea parul cat mai lipit de cap. Eu sunt multumita de parul meu (in nici un caz nu as vrea alt tip de par) dar caut metoade de a-l imblanzi si a-l aranja, in special cand e ca acum: putin mai lung decat scurt - adica a trecut de varful urechilor si incepe sa o ia razna pe la colturi...

Ati gasit careva o tunsoare/mod de aranjare pentru lungimea mea de par? - asa cum am spus, tocmai a trecut de faza de tuns frumos scurt...

Spor la plete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

La Multi Ani!!

Fetele vin intr-o suflare sa va spun si voua de spuma profesionala Rubber Ball de la Wella pt. par ondulat cu aspect umed! Este super buna!! Eu sunt foarte incantata, mi-au aplicat-o la coafor inainte de revelion si este exact ce-mi trebuie. Rezista cateva zile si se poate reimprospata prin umezire cu apa cand crezi ca ti-au luat-o buclele razna. Nu imbacseste parul, nu lipeste firele de par, le fixeaza bland, le defineste perfect. Se gaseste doar in saloane, costa in jur de 50 ron. Nu mi-am luat-o inca pt. ca nu am gasit salonul care sa o aiba si pe stoc. Daca stie cineva sursa sigura, sa-mi spuna si mie.

Despre produs din ce am gasit pe net:
"Rubber Ball ofera fixare ultraputernica si aspect umed. Modeleaza parul si fixeaza cele mai deosebite coafuri. Nu lipeste firele de par. Fixarea rapida este posibila prin alternarea aerului cald cu aerul rece atunci cand se foloseste foehnul"

Rubber Ball se poate vedea aici:
http://www.wella.ro/friseur/produse/hh/produse/prod12.html

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

E super daca ai gasit ceva sa-ti placa... parca vezi altfel viata...
Eu am incercat masca de par cu ulei de ricin, miere, etc. - si am fost multumita de rezultat. In plus, nu e greu de facut, e mai greu sa ai la dispozitie o ora si ceva sa poti sa ti-o lasi pe par si sa o si clatesti bine apoi...
Fetelor... spor la plete!

Mergi la inceput