Help! Par ondulat!... dar nu destul...
Raspunsuri - Pagina 3
kittygreeneyed spune:
PS ...si daca va place subiectul, votati si voi cat credeti ca merita...
Kitty, mamica de Adi si Robi 
emaaimee spune:
am venit.
BillyBilly iaca acilisha:
produse de styling= prod pt aranjat parul dupa spalare.
leave-in=lichid cu vitamine pt protejarea parului de uscat termic si/sau raze solare, de preferat e sa aiba filtre solare;este si varianta balsam leave-care se foloseste in loc de balsam si are si ce are varianta lichida.mie imi place balsamul leave-in tot pt ca sunt busy si nu dureaza mult sa imi aranjez parul.
marci:Avon(sampon,spray stralucire cu silicon), VO5(masca par,spray ser), John Frieda(Frizz ease serum), fibre putty pt styling Treseme(crema pt aranjat parul-cu asta isi aranjeaza sotul parul cretz-cretz si mai fur si eu de la el cand vreau sa ma dau).
Kitty, nici eu nu am timp. am mica atomica,creatza foc ca tati
.si prefer produse rapide.sunt superspeedy(nu am de ales).in 10-15 min sunt gata cu totul: sa fac baie,crema(rapida un fas-fas cu ulei de corp),masca pe fata cat imi usuc parul si gata-s fresh.si simt ca mi-am incarcat bateriile dupa ce m-am smacuit nitel.incepe iar distractia:alergat prin casa cu dra,mancare, curatenie, un pic de job de-a lui mami si tot asa.
a si la uscat folosesc foehn cu difuzor din ala cu tepi si se face parul bucle,bucle.daca vreti o sa va pun o poza.
got to go.daca mai aveti intrebari shoot.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
BillyBilly spune:
Multam' frumos, kitty si emaaimee! Intodeauna apreciez o mana buna de invatatura cand mi se da.
Totusi, n-am inteles ceva si am nevoie de ajutor. Parul meu este sanatos, il tund destul de des la varfuri, se regenereaza binisor, zic eu, este suplu, nu cade, nu are matreata. Toate coafezele mi-au spus ca este sanatos. Nu as vrea sa fac exces de tratamente, pt. ca eu, dupa felul meu sunt adepta lucrurilor cat mai naturale. Nu l-am brutalizat niciodata cu buna stiinta si nu am o parere prea buna despre chimicale, de asta nici nu exagerez cu vopselele. Dar acest par al meu, capata un volum care nu ma avantajeaza: fie ca e scurt, fie ca e lung. Din toate cele ce folosesti tu, care este tratamentul anti volum? Daca as reusi sa-i dau de cap acestui aspect, as putea sa-l las sa creasca linistit. Dar o data ce atinge o anumita lungime, intru pe modelul afro
si la scurt timp intru si la tuns.
Asta-i buba!
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by kittygreeneyed
PS ...si daca va place subiectul, votati si voi cat credeti ca merita...
L-am votat, eu sunt super incantata de el...
Dar la ce ajuta voturile??
Ca-l mai votez o data!!
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
Pet spune:
Eu de putin timp am inceput sa-mi dau parul cu ...ulei de masline. Devine mult mai definit, mai moale si mai hidratat. Inainte de dus imi pun un pic de ulei pe lungimea firului de par si il tin asa minim o jumatate de ora. Spal de doua ori cu sampon, pun balsam si rezultatul ma multumeste foarte mult.
andreea81 spune:
Io mi-s numarul 3, parca!!!! ![]()
Si pentru ca tot cade si cade si....cadeee![]()
, am inceput sa bag Revalid, Calciu, ma spal si cu Revalid sampon, nu mai beau cafea pe stomacul gol si fac tot ce pot ca sa nu arate ca naiba...nu stiu daca la voi o sa mearga, da' speriata fiind de faptul ca-mi cade rau, am inceput sa fac tratament cu ulei de ricin in felul urmator: cand pot imi impachetez parul cu miere de albine si cu ulei de ricin, cand nu am timp, in stropul de sampon pun si o picatura de ulei de ricin si la fel si in tratamentul de par...dupa 5 spalari...nu pot spune ca-mi cade mai putin, dar claia mea de par, surpriza, sta mai frumos...buclele sunt cumintele si frumoase...nu stiu sigur daca de la ricin sta asa,(mie una imi place), dar sunt multumita...acu' sa nu credeti ca sunt Cosanzeana!!!![]()
![]()
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
kittygreeneyed spune:
andreea81 - pe langa lipsa de vitamine, caderea parului poate fi cauzata de multe altele, inclusiv stres. Incearca sa descoperi cauza exacta, chiar mergi la medic , si apoi poti sa-l tratezi cum trebuie. Ma bucur ca esti multumita de cum iti sta parul acum, ma gandesc si eu sa folosesc uleiul de ricin - incercarea nu strica, ma gandesc eu.
BillyBilly - din cate stiu eu, anti-volum inseamna par mai moale sau mai uns (adica nu uscat). Poate uleiul de masline sau de ricin o sa rezolve cat de cat problema asta, ca fetele au spus ca functioneaza... Sau poate trebuie doar sa gasesti o tunsura care sa-i permita sa creasca dar sa-i "taie" din volum.
Cat despre vot, ajuta la mandria mea personala...

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumesc!
emaaimee - din cate vad, totul depinde de alegerea produselor potrivite pentru parul si...timpul fiecaruia
osolita spune:
Ce usurare, nu sunt singura
Eu cand am fost ultima data la coafor am dat peste o alta coafeza care nu m-a mai uscat cu uscatorul ci cu ondulatorul si dupa aia am repetat si eu acasa si in sfarsit am fost pentru prima data multumita.
Procedeul e urmatoarul: dupa ce spal parul nu-l dau cu nici o spuma ci il usuc intr-o prima faza putin cu uscatorul dupa care prind 90% din par cu o clama si incep sa ondulez restul de 10%. Dupa ce s-a uscat si sta cret mai dau drumul la 10% si tot asa.
Si chiar sunt multumita de cum arata, in timp am inceput sa ma perfectionez si merge mult mai repede.
danyelana spune:
Al meu are f mult volum si daca nu il tund filat arat de parca am calcat pe priza. Acum folosesc produsele de la L'Oreal pt par rebel care se zice ca il face mai drept dar nu prea am vazut rezultate.
Si altceva care da rezultate la mine este placa de intins parul.
In rest sa auzim numai de bine
Dumnezeu sa ne ajute la toti
andreea81 spune:
Osolita, o sa incerc si eu genul tau de a usca parul...problema e ca la mine se apuca coafezele cu mana de cap cand vad cat par am (lungut si cret), si nu toate au rabdare sa ma usuce cum trebuie...las' ca gasesc io una buna!!!!
Puup, Andreea
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.