Help! Par ondulat!... dar nu destul...

Problema mea e in felul urmator: am parul bogat, cu fir gros si tare si pe deasupra e si putin ondulat - doar atat cat sa se infoaie sau sa stea total aiurea. Cat il port scurt, e chiar bine ca "are tinuta".
Dar acum sotul vrea sa ma vada iar cu parul lung, cum era cand m-a cunoscut. Partea cea mai proasta e pana creste cat de cat. Nu pot sa mi-l aranjez nicicum si arata foarte dezordonat....
.
Ma intrebam daca nu este vreo solutie (crema, balsam etc.) pentru a-l ondula ceva mai mult, chiar spre cret - asa cred ca ar arata mai bine.
Kitty, mamica de Adi si Robi
Raspunsuri

andreea81 spune:
...cu mine se fac trei care vrem o solutie!!!
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

ralucasimarius spune:
Deja sintem 4. O perioada am rezolvat cu crema de par de la Nivea, dar acum.....iar il tin prins fiindca altfel risc sa sperii oamenii pe strada.
Problema este ca din cauza ca-l tin aproape tot timpul prins imi cade foarte mult si mi se pare ca nu mai are acelasi aspect

BillyBilly spune:
Hai ca ne facem 5!! Si eu care credeam ca numai eu am probleme cu parul meu, in permanenta ondulat si infoiat!!
kittygreeneyed sa stii ca al meu este chiar cret si nu-i o solutie sa-l faci si tu, daca vrei sa-l lasi lung. Eu cand vreau sa-si formeze onduleurile, il dau cu spuma (dar nu din cea pt. volum). Iei suvita cu suvita, si o dai bine cu spuma. Se strange singur in onduleuri. Si pe mine ma bate gandul sa-l mai las lung o data, cum era el, in vremurile lui bune, dar inca nu am depasit faza cand nu-i nici lung nici scurt. Eu am incercat produsele de la Sunsilk, cele verzi, pt. par cret. Mi se pare ca-l inmoaie insa prea tare. Oricum, la parul nostru, cred ca ne astepta inevitabila perioada cu agrafe in tot capul, pana ajunge la o marime considerabila. Eu alta solutie nu vad.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Pet spune:
6??? Si eu am avut parul scurt o buna perioada si nu am avut probleme dar acum m-am cam plictisit si il vreau lung. Mi-a ajuns deja la umeri. Ca sa aiba un aspect cat de cat uniform-ondulat folosesc spuma pentru parul cret. Si il prind cu clame dint-amandoua partile sa nu-mi vina in fata si deocamdata sunt destul de multumita.

kittygreeneyed spune:
ok, fetelor, bine ati venit in club!
BillyBilly, Pet - eu as fi vrut sa evit faza cu cleme si agrafe mai ales ca trebuie sa petreci ceva timp in fata oglinzii, iar eu tocmai ca nu am timp! Iar parul meu nu e nici drept nici cu onduleuri ca sa-mi fie de folos spuma...
Ar mai fi ondulatorul, dar pe langa ca trebuie sa mi-l cumpar (la par scurt nu am avut nevoie), trebuie sa stau sa ma buclez iar si iar in fata oglinzii, desi parul meu are totusi o calitate: cum mi-l usuc, asa ramane (aproximativ) pana la urmatoarea spalare.
Caut mereu o coafura care poate da bine pana imi trece macar de urechi...
Pet, pe langa mine esti fericita daca zici ca ti-a ajuns deja la umeri!

dianad spune:
Suntem 7! Stiti o spuma care sa nu te faca sa arati de parca ai avea matreata? Eu folosesc acum Wellaflex si am mai folosit Taft, ambele pt par ondulat.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by kittygreeneyed
ok, fetelor, bine ati venit in club!
BillyBilly, Pet - eu as fi vrut sa evit faza cu cleme si agrafe mai ales ca trebuie sa petreci ceva timp in fata oglinzii, iar eu tocmai ca nu am timp!Iar parul meu nu e nici drept nici cu onduleuri ca sa-mi fie de folos spuma...
Ar mai fi ondulatorul, dar pe langa ca trebuie sa mi-l cumpar (la par scurt nu am avut nevoie), trebuie sa stau sa ma buclez iar si iar in fata oglinzii, desi parul meu are totusi o calitate: cum mi-l usuc, asa ramane (aproximativ) pana la urmatoarea spalare.
Caut mereu o coafura care poate da bine pana imi trece macar de urechi...
Pet, pe langa mine esti fericita daca zici ca ti-a ajuns deja la umeri!
Da, nici al meu nu-i mai lung, cu greu imi ajunge pana la vf nasului, dar pt. ca face bucle de capul lui, intodeauna da senzatia de nearanjat. Cred ca ar trebui sa facem un grup de sustinere pt. cresterea parului, cum fac fetele pentru slabit:)) Sau poate le facem pe amandoua??

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

kittygreeneyed spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
Cred ca ar trebui sa facem un grup de sustinere pt. cresterea parului, cum fac fetele pentru slabit:)) Sau poate le facem pe amandoua??
Ai dreptate. Deci... Cine vrea sa-si creasca parul si nu are curaj, poate veni aici sa se planga de freza ei (sau lui

Hai , fetele !

kittygreeneyed spune:
...si era sa uit...aporopo de plangeri: inchipuiti-va ca alaltaieri s-a rupt un robinet de la teava principala de apa si mi-a facut piscina in toata regula in casa. Si eu care mersesem acasa cu gandul : "Ce baie buna o sa fac si o sa-mi aranjez si parul altfel cu ocazia asta!" . In schimb, de 3 zile nu am apa si nu m-am spalat pa cap de vreo 6!!!