Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si o intrebare pt mamicile care dau carnitza bebeilor. Le dati in fiecare zi? S cam ce cantitatte?
Eu ii dau o zi da una nu si aproximativ 4 linguritze la o masa si vreau sa stiu daca nu cumva e prea putin.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

La orice tip de masa? Adica si la fructe si la legume si la biberon? Ca e bine de stiut si asta.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Shori da inca mai are Petra. E un fel de dermatita atopica. Daca apare si dispare nu e nimic grav. Eu ii dau Petrei cu crema de galbenele. Si ei ii trece repede. Ei mai fac asta de la frig, dupa ce vii de afara. Am observat si la ea ca mai apare dupa masa.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Carmina eu ii voi da carnita in fiecare zi dar doar la masa de la 12. Bine... acum daca pot sa o inlocuiesc cu ceva care sa contina fier mai mult...am sa fac si asta. Dar de 4 ori pe saptamana tot ii voi da.
Masa de la 9 va fi de fructe, cea de la 12-14 va fi de legume+ carnitza, cea de la 17 de cereale si seara... nu m-am gandit

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Azi nu a vrut sa pape mare lucru. Cred ca au intrat vreo 5 linguritze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Si o intrebare pt mamicile care dau carnitza bebeilor. Le dati in fiecare zi? S cam ce cantitatte?
Eu ii dau o zi da una nu si aproximativ 4 linguritze la o masa si vreau sa stiu daca nu cumva e prea putin.

uite cum cresc

Eu ii dau in fiecare zi carnita,de 2 ori pe sapt ou.Ei zic cam 6 lingurite,cam 30 g

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina si eu ii dau carnitza in fiecare zi..acum o sa ii bag si ficatul si oul, asa ca o sa le alternez..o zi pe saptamana ou si in ziua aia nu mai dau carne, o zi ii dau ficat, o zi ii dau piept..dar niciodata doar legumele simple ca nu le mananca..sunt cah fara carnitza!Cami gogosica ta s-a facut mare si frumoasa foc!! Chiar ca pare un copil cuminte..acum intrebarea e..doar pare sau si e?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

fetelor, am postat un subiect aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89664,

ce parere aveti de raspunsuri? sa fie oare asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor eu azi m-am crucit! Fii-mie sta in picioare fara jutorul nostru....se sprijina de canapea doar....
Ma innebuneste deja...sta in genunchi in patul lui, se ridica pe varfuri....gata, s-a dus timpul meu de lenevie....

Am pus pozele la albumul "LA 7 luni stam in picioare".

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ralucis

fetelor, am postat un subiect aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89664,

ce parere aveti de raspunsuri? sa fie oare asa?

Citisem subiectul si dincolo dar nu stiu ce sa zic. Nu mi se pare sa fie totusi de la mancare.Si Andrei doarme de la 6 saptamani toata noaptea. Saptamana trecuta cand i-au iesit 2 dinti deodata s-a mai marait noaptea destul de des, dar daca ii puneam suzeta in gurita adormea la loc, nu a fost nevoie sa-l ridic din patut. Acum de cand dintisorii sunt afara, nu se mai trezeste deloc.Poate totusi sa fie de la dintisori. Nici mie nu mi s-a parut umflata gingia si totusi au iesit 2 dintzoci deodata. In schimb gingia de sus e umflata de la 4 luni foarte tare si....nimic.Tot asteptam.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput