Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (29)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Fetelor eu azi m-am crucit! Fii-mie sta in picioare fara jutorul nostru....se sprijina de canapea doar....
Ma innebuneste deja...sta in genunchi in patul lui, se ridica pe varfuri....gata, s-a dus timpul meu de lenevie....
Am pus pozele la albumul "LA 7 luni stam in picioare".
(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
Ramona FELICITARI!!! Fa public albumul ca nu apare!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
fetelor, am postat un subiect aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89664,
ce parere aveti de raspunsuri? sa fie oare asa?
Nu stiu ce sa zic!Poate ca e posibil!Ce o sa faci?Incerci reteta?daca da,sa ne spui si noua daca a fost mai bine!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Amonar spune:
Mersi CAMELIAT. AM schimbat, acum se vede.
Frumos videoreportajul facut de voi! Si eu am sa fac unul....SI filmulete sunt frumoase. TU ii dai mancare culcat? Nu ai incercat sa-l pui intr-un scaunel, chiar daca se sprijina?
(poze Kailan)
carminabulina spune:
Pentru Doroti si listutza cea faimoasa.
Sta si Mihnea in cur de la 6 luni si o saptamana, dar este o pizitie pe care o detesta. Ii place in 4 labe, in genunchi si in picioare atarnat de pat. Si in picioare sta de la 6 luni jumate. pozele sunt dovada...am zis aseara ca pun si un filmuletz dar asa greu se incarca, poate incerc azi.
Kailan, bravo mami, sa nu o lasi sa lenevesca deloc ...gata are de crescut un bebe frumos, ce atata "trandaveala" ?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Amonar spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Pentru Doroti si listutza cea faimoasa.
Sta si Mihnea in cur de la 6 luni si o saptamana, dar este o pizitie pe care o detesta. Ii place in 4 labe, in genunchi si in picioare atarnat de pat. Si in picioare sta de la 6 luni jumate. pozele sunt dovada...am zis aseara ca pun si un filmuletz dar asa greu se incarca, poate incerc azi.
Kailan, bravo mami, sa nu o lasi sa lenevesca deloc ...gata are de crescut un bebe frumos, ce atata "trandaveala" ?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Bravo MIHNEA!!!! eU NU AM STIUT CA SE PoATE CHESTIA ASTA....Credeam ca de pe la 1 an incepe....da'uite ca ficiorii nostrii vor mai repede!
(poze Kailan)
LA 7 luni stam in picioare
camelia.t spune:
quote:
Mersi CAMELIAT. AM schimbat, acum se vede.
Frumos videoreportajul facut de voi! Si eu am sa fac unul....SI filmulete sunt frumoase. TU ii dai mancare culcat? Nu ai incercat sa-l pui intr-un scaunel, chiar daca se sprijina?
(poze Kailan)
Ramona filmuletzele alea sunt mai vechi.Acu mancam si noi in funduletz ca suntem mari.nici acolo nu era culcat, era intr-un sezlong dar spatarul era putin ridicat.Dar am mai crescut de atunci!
Baieteii lui mami AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
26octombrie spune:
SHORICEL, da, si Hora face la fel cu petele rosii. am intrebat-o si pe dna pop si mi-a spus sa nu-mi fac probleme, poate fi se de la saliva, le face sub gura, de la colturi in jos. ii dispar in cateva ore dupa masa. acum a facut, de vreo doua zile si n-au mai disparut, s-a uscat cumva pielea. chiar azi am intrebat-o. deci relax. eu m-am gandit la dermatita atopica, mai citisem si pe forum, insa nu o face legat de un aliment, asa era si cand papa numai lapte, iar medicul mi-a zis ca nu e (d.a.) eu o voi da cu dermocare (stii tu, crema minune. cand imi voi aminti sa o cumpar, ca am terminat inca un tub si de vreo saptamana uitam sa luam..)
RAMONA, ai un bebe mama mama! de fapt nu prea mai e bebe. da unde e albumul "la 7 luni stam in picioare" ca eu nu-l gasesc??
RALUCIS, nu stiu ce sa zic, si hora facea la fel, da vad ca si-a bagat mintile in cap si acum doarme ca tunu'. e posibil sa aiba crampe. oricum, indiferent ce schimbari faci in alimentatie, tine langa pat un tub de Flatulin si unge-o pe burtica inainte de culcare. daca sunt crampe functioneaza. da daca ar avea crampe ma gandesc io ca n-ar sari pe san.. mai incearca ceva, tine si un bibe cu apa langa pat. poate papa multa de seara ii face sete, iar daca bea apa nici nu-i induci noi motive de trezit noaptea (sanul). iti tin pumnii sa treaca, stiu cum e...
eu am mai si lasat-o sa planga nitel, nu ma duceam imediat si cred ca si de asta nu i s-a mai parut practic, nu dadea roadele scontate, asa ca nu o mai trezim pe mama...
Amonar spune:
[quote
RAMONA, ai un bebe mama mama! de fapt nu prea mai e bebe. da unde e albumul "la 7 luni stam in picioare" ca eu nu-l gasesc??
[/quote]
Multumim Luana! Uite aici pozele LA 7 luni stam in picioare
(poze Kailan)
Diana79 spune:
O sa repet si eu intrebarea din capitolul trecut pt ca nimeni nu a vazut-o .....hmmmm
Pot sa-i dau lui Nicole iaurt??? I-am luat organic amestecat cu banana?? Si daca da la ce ora e cel mai bine sa-i dau???
Carmina mai pune si tu poza in care esti cu mIHNEA pt ca nu o gasesc.
Amonar super tare pustiulica al tau. E un scump.
La multi ani pt: Catalin si Radu. Sa crestetzi mari si sanatoshi. Sa avezi parte de cei mai bun pe lumea asta.
Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
camelia.t spune:
quote:
Multumim Luana! Uite aici pozele LA 7 luni stam in picioare
(poze Kailan)
Tot nu se vad!!!
Baieteii lui mami AICI