Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Neatza fetelor.Am fost si noi la dr ieri si bebelina mea mica si delicata e ditamai animala.Are deja 3,100....pai in 4 saptamani sare de 4,cine-o mai scoate de acolo? Doctorul mi-a zis sa ma mint si eu ca eroare de echograf si ca e mai mititica
Ne-amm chinuit sa o vedem dar nu a fost chip...statea cu fata in fundul meu si se scarpina in ureche,nu avea nici o treaba cu noi.
Aaaa...si se vedea de la echo ca era paroasaaaa...stiu babele ce stiu cu arsurile.Sa vezi ce coditze ii face mama

Adinush 35+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Azi am schimbat si semnatura,suntem mai mari (desi la echo apaream muult mai mari).
Asta apropo de fetele care isi faceau griji ca varsta gestationala nu crespunde cu echograful.La mine acum 2 saptamani era diferenta de o zi si aseara era diferenta de 10 zile deci depinde foarte mult de cum se dezvolta bebe in perioada respectiva

Adinush 36+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Adela, pai de ce sa nu nasti natural? Nu vrea Dr.? Te inteleg bine ca si eu ma pregatesc la fel cu miscare, gimnastica etc.. Eu voi accepta cezariana numai daca Dr. considera ca e absolut necesara din punct de vedere medical. Nu ai vorbit cu Dr. ta despre nastere?
Ref. la masuratori, sincer oricum nu inteleg mai nimic, asa ca daca imi zice Iosup si Dr. meu ca e bine e ok!

Aventura 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana70

Buna dimineata, fetelor. Acum sunt si eu la cafelutza...in putin timp ne punem si pe papat. Astazi iar e sarbatoare caci iesim din casa...mergem la cursul de mamici. Cred ca o sa fim maxim 5 burti mari caci facem cursul intensiv. Din pacate mi-e ca dupa ce ies ma dedau la destrabalare si intru in faimoasa cofetarie cu faimoasa prajitura si iau o bucata mare pe care mai apoi ma fac ca nu o sa o mananc...ce ma amuza...
Ups...cred ca n-am sa intru...m-am dus sa ma pun pe cantar ca sa ma descurajez...spre uimirea mea apar 2 kg doar de vineri incoace...deci pas dulciuri. Oricum parca de cand m-a laudat doctorul am mai scapat la cate ceva dulce...si bineinteles ca se vede. Eh...inseamna ca luna asta ne-am furat praji de sub nas.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

quote:
Originally posted by nadiutapm

[quote]Originally posted by nadiutapm

fetelor , stie cineva unde se face gimnastica pt gravide cat costa si care este programul please, sunt anchilozata toata poate asa mai ies din starilile de leguma.

mai gagici, chiar nimeni nu face gimnastica de pe aici???

nadiutapm 29+

burtica

DPN 24.01.2007
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Multumesc pentru raspunsuri. eu sunt super obosita pt ca toata noaptea fiica-mea a marait, s-a trezit si nu a fost chip sa ma odihnesc. mi-am masurat si eu burtica si am 95 cm.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

quote:
Originally posted by nadiutapm

[quote]Originally posted by nadiutapm

fetelor , stie cineva unde se face gimnastica pt gravide cat costa si care este programul please, sunt anchilozata toata poate asa mai ies din starilile de leguma.

mai gagici, chiar nimeni nu face gimnastica de pe aici???

nadiutapm 29+

burtica

Buna!
Eu am facut gimnastica la Tonus Club (langa piata Traian) si era ok 20 lei sedinta si 140 abon de 8 sedinte - dar n-am apucat sa fac decat 2 sedinte ca mi s-a scurtat colul si de atunci stau in pat :(.

Era acolo si o mamica in saptamana 38

Grace 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si noi avem o mamica de 38 in grupa...de fapt 39 saptamana asta...din cele 4 sedinte concentrate una macar tot prinde...cine stie!?... poate chiar 2 daca bebelui ei ii place in burtica.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Aventura, Adinush, felicitari pt bebici. marisori nu gluma...

Bai nu stiu cum e cu luna plina dar eu am dormit azi pana la 10.30. nu mi-a venit sa cred cand am dat drumul la TV. nu ca nu as dormi bine, dar atat nu am mai dormit de mult. poate la mine sunt efectele inverse

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

mirela73,roandre, sunt si eu la Cantacuzino la dr Anne Marie Dima.
Voiam sa va intreb daca aveti idee de prestatiile in banuti pe care ar trebui sa le facem. Si cam cum e in maternitate?( roandre, parca tu ai mai nascut acolo,

laura

Mergi la inceput