Mamici de ianuarie-februarie 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 22
adela2006 spune:
sunt franta de fiecare data cand merg la gimnastica noaptea e si mai groaznic ca de obicei ma doare intre picioare de mor ma trezesc de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta
dar nu mai am mult ![]()
am fost si la doctorita am intrat pe la 22.00 la eco 4d am vazut bebelina care are 2.600 g si cica nu prinde ianuarie in burtica ( nu stiu de ce nu mi-a zis nu am intrebat ) insista pe ideea de cezariana ( era sa lesine cand i-am zis cat aveam tensiunea a zis ca daca ajunge la 140/90 e grav ) a durat totul asa putin dar mai merg in 20 sa ne uram sarbatori fericite sau nu ;
cam atat ; poate reusesc si eu sa fac ciorba de perisoare azi daca nu mi-e prea lene si greu
astept sa vad daca aduce nenea patutul azi
35+
adela2006 spune:
cristiana
ma bucur ca s-a rezolvat ( 

ptr fata cea buna care te-a ajutat )ai totala dreptate cu noua noastra familie si eu simt la fel ; 
aventura spune:
Neata fetelor!
Cristiana, doamne cum sa te bat ma? Chiar mi-a parut atat de rau, rau de tot ca nu am intrat pe forum sa te ajut imediat...Te pup tare si te strang in brate, de o mie de ori! Stiu ca treci prin momente grele dar numai imagineaza-te cand ai sa-ti tii puiul prima data in brate..pe mine ma ia cu frisoane de iubire numai cand ma gandesc!
Te rog mult, pentru puiul si sotul tau zambeste: ai sa dai nastere puiului tau, nu exista ceva mai minunat de atat, restul se rezolva pe parcurs! Stii ca si eu trec prin momente de ca...t, dar cum imi zice mama mea: viata te coboara apoi te urca, SLAVA DOMNULUI CA SUNTEM SANATOSI, ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU!
Aventura
30+ cu 
aventura spune:
Ref. la familie, nu vrei sa-ti povestesc cate am mai tras si noi si de o parte si de alta de la nunta incoa...important este ca VOI DOI sa fiti uniti si iubiti. Apar probleme? iubiti-va si mai mult!! Pe mine m-a scos sotzul meu din depresie cu multa multa iubire!
Aventura
30+ cu 
aventura spune:
Criss, prin ce ati mai trecut si voi! Eu am obtinut sarcina dupa 1 an si ceva dupa inseminare artificiala (pb. sot mobilitate) si tot mi s-a parut o vesnicie..A mai ramas putin si o sa-ti tii in brate puiul drag, ei, nu te ia cu tremur la gandul asta??
Adela, bravo pentru puiutza! Pai acum ia in greutate peste 250 g pe saptamana deci in 2 sapt. sare de 3 kg, in 4 sapt. sare de 3,5 kg...s-ar putea sa aibe dreptate Dr. ta...Poate ca a vazut colul mai moale?
Va dati seama ca de acum incep nasterile? Sunt tare curioasa cine da tonul...
Aventura
30+ cu 
dianamizzi spune:
buna dimineata fetele!
MESSA - sa stii ca de acum inainte o sa zboare timpul si pentru tine, nu mai e asa de mult, chiar daca asa ti se pare. eu nici nu imi dau seama cum trec zilele pe langa mine. toate avem stari din astea, hai ca trece
. sper ca te-ai trezit mai bine azi dimineata 
si eu am nasul infundat de multe ori, ba simt ca nu pot sa respir cateodata, parca nu imi intra aer cum trebuie... am vazut ca merge sa stau cu capul mai sus decat corpul, adica pe o perna mai mare.
YLIMIC - doamne ajuta pentru nepotelul tau!
OANA BUCUR - sa stii ca de frica , de nefrica ... tot am facut cum ai zis si tu ieri, am dormit la celalalt capat al patului, ca am patit-o cu o noapte inainte si am stat de veghe pe aici. nu observasem ca e luna plina, da stiu ca e adevarat... mie cel putin nu imi da stare buna niciodata luna plina. si sunt rac la zodie, ar trebui sa imi priasca, dar din contra, asta probat de fiecare data.
LIUDA - vine iarna, n-am caciula, ce sa ne punem pe cap?
gluga, eu stiu, sau tre sa rimeze? tre sa facem poezie, sau ce? zi mai multe...
sau nu mai pui nimic pe cap, las sa inghete urechile
ce as vrea sa simt si eu un pic de frigulet din ala de ninsoare ...
fetele cu ciorbele, le-ati terminat, gata... hai la altceva azi. noi avem invitati la masa diseara , doar 2. mai incolo tre sa ma apuc de niste chiftele, restul mestereste sotul cand vine acasa, ca e placerea lui .
hai sa avem o zi super! care mai e pe aici la cafea?
diana
adela2006 spune:
aventura eu ma tot mir cand aud pe aici cate masuratori se fac la voi ; la mine nu e asa masoara capul ( ieri avea deja 10 cm ) femurul , circumferinta toracica si gata se uita la inimioara stomac ( in sfarsit mancase si bebelina mea tot timpul era cu stomacul gol la consult ) si culmea nu stiu de ce dar am totala incredere in doctorita mea ca totul va fi bine oricum voi naste
lumea tot zice ca sunt nebuna ca as vrea sa incerc macar sa nasc normal ( m-am pregatit atata sufleteste si chiar fizic prin atata gimnastica , exercitii de respirat ) sper sa fie foarte convingatoare daca facem cezariana ( cu multe argumente
) nu de alta dar citind si la mamicile de nov-dec de exemplu cele cu cezariana programata s-au refacut mai greu decat cele unde era absoluta nevoie de cezariana
in fine bat campii ; oricum voi face cum zice ea ( doctorita ) 
dianamizzi spune:
CRISS - FELICITARI DIN SUFLET
cred ca pe toate ne-a impresionat povestea voastra. de acum in colo... numai de bine, o sa fiti parinti minunati pentru cea mai scumpa comoara din lume 
diana
mirela73 spune:
Roandre, eu nasc cu Dr. Dumitrescu Ruxandra si tu ai dreptate ca e o problema cu acordul pt. cezariana, de asta spuneam ca acum imi caut un diagnostic ORL sau oftalmo care cere neaparat cezariana. Asta e. Tu cu cine nasti?
ma bucur sa aud ca se intorc bebei la soferitze (eu stau totusi apx. 5-6 ore in masina, nu doar birou-casa).
toate fetele
Mirela
36+ 
Ana_Alx spune:
am fost ieri la Iosup.Ca stiti ca acum o saptamana fusesem la un nene doctor renumit care mi-a zis ca burtica e mica : bb e oki in parametrii,are 1.500 la 31 saptamani,totusi a zis ca e cam micut si ne-a decalat termenul nasterii de pe 7 feb pe 15 feb.A zis sa ma odihnesc mai mult ca sa creasca si bb.Dar cum?Cu inca un copil de 2 ani si 8 luni care se mai trezeste noaptea,care mai e si bolnavior uneori,care te cam vlaguieste cand vii de la servici si te ia de nou?In fine...Oricum nu imi fac asa mari probleme din cauza ca si fetita am nascut*-o cu 3050g si stiu ca si la ea imi ziceau ca e un pic micutza,insa se incadra in grafice.Ideea era ca nu era grasunica,in rest era f bine cu totul.
Mirela73te intrebai daca pelviana are legatura cu statul jos: eu am nascut prin cezariana pe fetita din cauza ca avea prezentatie pelviana.Eu am am stat la birou 9 ore pe scaun pana aproape de nasterea ei.Si eu cred ca da! are legatura cu statul pe scaun f mult timp.De fapt am si citit ca are legatura si cu pozitia mamei.
31+
+
Mimishoru'(2 ani si 8 luni)