cadouri pt educatoare ?
Raspunsuri - Pagina 4
anya spune:
La noi s-au strans ceva banuti de la parinti - cine a vrut sa dea- si din banii acestia, la serbarea de Craciun, cand Mosul va da daruri copiilor din grupa - va da si educatoarelor, ingrjitoarelor cate ceva.
Mi se pare frumos sa primesaca si ele ceva de la Mosu. Acum, daca mai sunt parinti care dau mai mult... asta e treaba lor. Oricum, am inteles ca atat educatoarele cat si directoarea nu primesc bani.
Si sa nu uit - e o gradinita de stat.
crissandrada spune:
Nici d-nele educatoare ale Andradei nu primesc cadou cu nici o ocazie, cel mult un buchet de flori si un martisor de 8 Martie. Anul trecut de Mos Craciun le-am luat toti parintii (adica am pus toti bani)cate o floare in ghiveci, pentru ca e Craciunul si se ofera cadouri, in restul anului nu le luam nimic.
Bani pentru cadouri la copii nu am strans pentru ca au o sponsorizare din strainatate. Am strans ceva bani pentru ingrijitoare , atat.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
viorelmari spune:
Buna ziua tuturor!vreau sa va intreb voi luati cadouri la toate doamnele din gradinita ?daca ar fi asa cu toata bunavointa mea nu as putea sa le iau la toate ca sunt vreo15 pe numaratelea . cred ca as da faliment ,ma gandeam sa le iau celor de la grupa copilului 3 la numar si directoarei.si ziceam sa le iau niste coronite frumoase din brad ca tot am cunostinte la florarie.nu credeti ca-i mai corect asa, plus de asta le-o veni randu si la celelalte cand o ajunge in grupa lor.mi se pare corect.
carmen76 spune:
viorelmari, bineinteles ca nu luam la toate doamnele din gradi, ca vorba ta " am da faliment".
din pacate, noi avem mai multe doamne: 2 edu + 2 ingrijitoare, care au contact direct cu copilul si vom lua si ceva simbolic( de genul: o floare in ghiveci sau o lumanarica...) pt. directoare + asistenta + administratora.
oricum, nu sunt pentru cadouri costisitoare!
carmen76 spune:
viorelmari, cum adica "cand o ajunge in grupa lor"?
nu au aceleasi educatoare pana merg la scoala?eu asa stiam.
astept raspuns.pupici
viorelmari spune:
Carmen76 cupilul e la grupa mica deci la anu" va merge la grupa mijlocie si implicit la alte doamne .singura care va primi de mai multe ori "cadou " va fi directoarea pentru fiecare an in care va sta copilul in gradi.pupici.
Andreea_k spune:
imi permit sa te contrazic , au aceeasi educatoare care ii "duce" de la grupa mica pana termina gradinita.
Sau ma rog , la noi asa e .
mina spune:
Salut
bun subiect ca se apropie Craciunul si nu stiam cum sa procedez...
Al meu odor e la o gradi particulara. 2 educatoare, o ingrijitoare si o directoare. Nu prea am idee care-s obiceiurile gradinitei insa am ideile mele fixe: fac cadouri cui mi-e drag si nu de valoare mare. Oricum voi da cadouri asemanatoare tuturor doamnelor. Nu vad cu ce e mai importanta doamna directoare - care la noi tine doar lectiile de engleza - decat doamna ingrijitoare care il imbraca-dezbraca, pupa cand miorlaie dupa mami, ma anunta cand a mancat bine sau nu, il sterge la nas (si la ea chiar sta !!!) si ii da medicamentele cand e cazul. Oricum, intregul personal e super, singurul lor scop e binele copiilor si au o atitudine realista care-mi place foarte tare.
Concret, probabil ca ma voi orienta fie catre plante in ghiveci (genul de cadou care place tuturor si ramane) sau catre un parfum daca sunt in bani (ce femeie nu se simte rasfatata cu asa ceva ???) sau catre ceva incadrat in simbolistica sarbatorilor.
Daca ar fi fost la o gradi de stat normal ca nu luam la tot personalul. Doar educatoarelor si ingrijitoarelor de la grupa lui.
Ideea ca moshu la serbare sa scoata din sac si pachete pt "Doamna" mi se pare super...sa vad cum o aplic, ca lu Doamna ii dau pachetele sa le dea lui Moshu....
Cat despre motivatia de a da cadouri...nu le dau sa ma asigur ca se poarta bine cu Matei ci tocmai de aceea. Piciu a prins drag de ele si nu ii mai tace gura despre Doamna ... Oricum trebe sa stiti ca educatoare ca Numeioana sunt si in Bucuresti.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
viorelmari spune:
Mai draga ca sa parafrazez un politician de pe la noi CUPCHILU e la CRESA nu la GRADINITA !acu ai inteles?la gradinita e ADEVARAT ca nu se schimba educatoarea.

mamica lui
Filip Stefan