cadouri pt educatoare ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Viorelmari , ai indus lumea in eroare , ai zis ca- copilul tau e la grupa mica iar acum ca e la cresa.Ai vrut "sa cresti "mai repede ?

Fetelor, am zis ca fac si dreg dar stiti cum e cu socoteala de acasa .Maine avem serbarea si am luat cate o cutie de praline si cate un buchet de flori si cu asta basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Al meu e la o gradi particulara la care dna directoare este si educatoarea de la grupa mica (al meu e la grupa mica), dna directoare fiind educator de profesie. Ce cadou "colectiv" sa le iau la doamne? Ca mi-ar place sa le fac un cadou in semn de apreciere....

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La noi anul asta nu s-au mai strans bani asa ca a trebuit sa ma pregatesc personal. La inceput ma gandeam sa le iau cate o cutie de bomboane la educatoare dar apoi am auzit ca tin cura de slabire asa ca m-am reorientat catre niste pachetele cu cosmetice si cate o felicitare. La cele 2 edu si la ingrijitoare. Astazi avem serbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinculet spune:

Buna dragelor,
Fetita mea este la gradinita de anul trecut si in fiecare an s-a strans o anumita suma de bani pentru "darul" educatoarei.(bun rau asa e obiceiul)
Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

Cadouri flori, globuri, calendare...

Suntem in primul an de gradinita. S-au strans bani pentru cadouri - educatoare, ingrijitoare, directoare. Trebuiau date la serbarea de Craciun, cand venea mosul.
Asa ca am dat banii ceruti, iar la serbare m-am dus cu cate un buchet de flori.M-am facut de "doi lei", toti parintii aveau pungi cu cadouri plus flori. Nu sunt sanatosi, s-au strans bani de la toti, apoi au venit si cu cadouri. Nu cadrele didactice sunt vinovate, parintii sunt picati rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Legat de "patzania" Flaviei, poate vin eu cu o explicatie!

Banii stransi nu au fost cumva pentru cadourile luate copiilor? Ca la cresa Maysei s-au cerut bani pentru Mos...pentru cadourile copiilor, cica...
Iar la serbare am dus ambelor ingrijitoare o mica atentie...de Mos!Nu am stat insa sa vad cine ce a adus..nu m-a interesat si nici nu cred ca ingrijitoarele au retinut cine ce a adus...
Asha ca si un buchet de flori este un gest frumos!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am avut in casa doua pachete de cafea mai de doamne ajuta,trimise de cineva de afara.Le-am pus in pungi de cadouri,le-am dat plodului in mana si asta a fost tot.Pot jura ca nu mai stiu care de la cine a fost.Mai mult le-a atins sufletul faptul ca am ramas o data dupa o sedinta si le-am spus ce multumita sunt de progresele baiatului .In marea majoritate a cazurilor,parintii vor sa epateze...si nu cei cu situatii grozave financiar .Nu dati cu rosii,vorbesc despre ceea ce stiu.

Mergi la inceput