cadouri pt educatoare ?
Raspunsuri - Pagina 5
Andreea_k spune:
Viorelmari , ai indus lumea in eroare , ai zis ca- copilul tau e la grupa mica iar acum ca e la cresa.Ai vrut "sa cresti "mai repede ?
Fetelor, am zis ca fac si dreg dar stiti cum e cu socoteala de acasa .Maine avem serbarea si am luat cate o cutie de praline si cate un buchet de flori si cu asta basta.![]()
Andries spune:
Al meu e la o gradi particulara la care dna directoare este si educatoarea de la grupa mica (al meu e la grupa mica), dna directoare fiind educator de profesie. Ce cadou "colectiv" sa le iau la doamne? Ca mi-ar place sa le fac un cadou in semn de apreciere....
Andries
Oana spune:
La noi anul asta nu s-au mai strans bani asa ca a trebuit sa ma pregatesc personal. La inceput ma gandeam sa le iau cate o cutie de bomboane la educatoare dar apoi am auzit ca tin cura de slabire asa ca m-am reorientat catre niste pachetele cu cosmetice si cate o felicitare. La cele 2 edu si la ingrijitoare. Astazi avem serbarea.
sinculet spune:
Buna dragelor,
Fetita mea este la gradinita de anul trecut si in fiecare an s-a strans o anumita suma de bani pentru "darul" educatoarei.(bun rau asa e obiceiul)
Teodora
flavia5 spune:
Cadouri flori, globuri, calendare...
Suntem in primul an de gradinita. S-au strans bani pentru cadouri - educatoare, ingrijitoare, directoare. Trebuiau date la serbarea de Craciun, cand venea mosul.
Asa ca am dat banii ceruti, iar la serbare m-am dus cu cate un buchet de flori.M-am facut de "doi lei", toti parintii aveau pungi cu cadouri plus flori. Nu sunt sanatosi, s-au strans bani de la toti, apoi au venit si cu cadouri. Nu cadrele didactice sunt vinovate, parintii sunt picati rau de tot.
aramona spune:
Legat de "patzania" Flaviei, poate vin eu cu o explicatie!
Banii stransi nu au fost cumva pentru cadourile luate copiilor? Ca la cresa Maysei s-au cerut bani pentru Mos...pentru cadourile copiilor, cica...
Iar la serbare am dus ambelor ingrijitoare o mica atentie...de Mos!Nu am stat insa sa vad cine ce a adus..nu m-a interesat si nici nu cred ca ingrijitoarele au retinut cine ce a adus...
Asha ca si un buchet de flori este un gest frumos!
Pupici!
ni-na spune:
Am avut in casa doua pachete de cafea mai de doamne ajuta,trimise de cineva de afara.Le-am pus in pungi de cadouri,le-am dat plodului in mana si asta a fost tot.Pot jura ca nu mai stiu care de la cine a fost.Mai mult le-a atins sufletul faptul ca am ramas o data dupa o sedinta si le-am spus ce multumita sunt de progresele baiatului .In marea majoritate a cazurilor,parintii vor sa epateze...si nu cei cu situatii grozave financiar .Nu dati cu rosii,vorbesc despre ceea ce stiu.