cadouri pt educatoare ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ioana. Daca te muti in Bucuresti, sa ne dai de stire, cred ca o sa fie coada la gradinita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Eu zic sa ne spuna din ce zona a tarii este , ca si noi , cei din provincie , vrem sa ne inscriem la gradinita ei...Desi , la ce noroc am eu , precis ca nu e din orasul meu...Eu ii duc flori in fiecare saptamana daca vine la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt din Prahova, asta daca intereseaza pe cineva. Lucrezi la o gradinita particulara. Sper ca nu ati luat mesajul meu ca pe unul de lauda... Sunt o persoana modesta (desi am crescut intr-o familie cu posibilitati materiale), tanara, apropiata de copii si cu chef de munca. Sa nu radeti de mine ca sunt asa naiva, dar mi-ar placea sa traiesc intr-o lume in care banii sa nu mai fie atat de importanti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am uitat sa spun ceva. Daca as putea as initia o campanie impotriva spagii si a atentiilor in institutiile din Romania. Daca o voi face sau daca voi participa la asa ceva o sa va cer sprijinul.
Consider ca orice persoana care lucreaza intr-un oarecare post este platit sa munceasca si trebuie sa-si faca atributiile. In nici un caz nu trebuie sa astepte sau sa i se ofere ceva in plus pentru asta. In cazul in care esti profesor, cu atat mai putin, pentru ca ai parte de mai multe satisfactii pe plan sufletesc decat in orice alta profesie.

Asa ca parinti, nu mai oferiti cadouri educatoarelor!!! Cred c-o sa-mi pun indemnul asta la semnatura

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Stiam eu ca n-am noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Numeioana Felicitari! Sa speram ca intr-o zi astfel de educatori/ invatatori/profesori vor fi cei care ne vor educa copiii."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Nu dau cadouri, ci mici "atentii" la: educatoare, asistenta de la gradi,ingrijitoare, medic de fam, asistenta...

O sa cumpar ceva de genul: bomboane fine la cutie si coronite de brad sau flori. Pentru toate la fel.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu iau cadouri educatoarelor pentru ca asa mi se pare normal de sarbatori, dar nu lucruri de valoare, ci doar pentru o bucurie mica.
Le iau lucruri simbolice, spre exemplu anul acesta le-am luat de la Metro niste figurie care se invart si canta, sunt in jur de 12 lei si foarte haioase. Eu iau pentur toata lumea la fel, de la directoare la femeia de serviciu.
De 8 martie spre exemplu le-am luat cutii de bomboane mai deosebite.
Niciodata cadourile nu au depasit 15 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

andreea k,bineinteles ca unul dintre parinti a fost cu ideea si aproape toti au fost de acord, motivand ca asa isi pot ele cumpara ce vor si e rentabil si pt. noi ca "iesim mai ieftin" dacat daca le-am lua vreun cadou. acum, depinde le ce cadou se gandeau ei....
sincer, si mie mi s-a parut o idee proasta, dar nu am comentat in nici un fel pt. ca m-am gandit ca ar fi mai bine sa ma interesez, ca poate asa se procedeaza acum...
am ramas uimita cand am vazut ca ieri de sf. nicolae,au venit unii parinti cu pachetele "de la mos" pt. educatoare!!!....si chiar m-am simtit prost ca eu nu le-am adus nimic, dar....nu prea aveam de ce.
daca de acum au inceput cu d-astea, la ce sa ma astept de craciun?
acum, chiar m-ati lamurit! o sa le iau ceva simbolic .
nu stiu insa, la directoare, administratora si ingrijitoarelor le oferim ceva?si ce?
chiar am nevoie de un ex. concret, ca sunt in pana de idei!!!
va multumesc si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Chiar de asta am "deschis" si eu subiectul pt ca fiind prima din gashca cu copil la gradi nu stiam cum se procedeaza.
Eu credeam ca doar la educatoare le ei dar am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta si cica trebuie si la directoare pt ca vine la serbare ca invitata si toti ii dau si ei cadou , apoi ingrijitoarele trebuie si ele bagate in seama ca vb aia, au grija de copil .
Concluzia mea : 2 buc ingrijitoare = 2 cutii de bomboane
1 buc directoare = o cutie de bomboane + 1 glob mare
mai deosebit
2 buc educatoare = 2 cutii bomboane + 2 aranjamente
din brad de pus pe masa + flori

Sa vedem si cam cat or costa toate astea dar mi se pare suficient si de bun simt.Le-as lua la ingrijitoare si cate o cafea dar sa vad cum o sa stau cu banii ca azi i-ar i-am mai luat o jucarie Mariei pe care o sa i-o pun sub brad.

Mergi la inceput